AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ben özellikle bu fırçalardan almadım çünkü bu fırçaların aynıları 1 milyoncularda,tahtakalelerde satılıyor avon sadece üzerine kendi markasını koydurtmuş tek farkı bu üzüldüm ama ciddi ürünlerde bi kalitesizleşme var

evet, malesef
avondan parfüm bile almam o derece. üzülmüyo değilim hani. çok güveniyordum ama...
oriflame en iyisi)

Kızlar K4 ve K5 ten aldıklarımm :)
NOT:Aralarında arkadaşlarımında aldıkları var.

Son düzenleme:
koydugun 2 rujdan açık renk olan nasıl duruyo acaba dudakta yaa sürüp koyma şansın var mı canım bu tonlarda ruj istiyodum ama bazıları cok çirkin duruyo sürüncee :26:

koydugun 2 rujdan açık renk olan nasıl duruyo acaba dudakta yaa sürüp koyma şansın var mı canım bu tonlarda ruj istiyodum ama bazıları cok çirkin duruyo sürüncee :26:

Canım böyle duruyor pek net çekemedim ama çokta farklı durmuyor zaten. Çok natural duruyor ve simli değil ben beyaz tenli olduğum için tercih ettim ama ten rengin koyuysa hoş durmayabilir.

Bir daha asla avon dan bir şey almayacağım coğu beklediğim gibi gelmiyor. Hele o tarakların kokusu iğrenç gerçekten ya direk çöpeee

Kızlar jel eyeliner'ı çok merak ediyorum. Memnun musunuz ? Özellikle mavi ve kahverengi rengi nasıl ? :26:

Bunlar da aldığım aksesuarlarım
Aksesuar tasarımları harika Avon'un

Bunlar da beğendiklerim,mutlaka almam lazım bunları

Son düzenleme:
rujlar süper gorunuyo kullanıslı mı ?

merhaba cnım bende parfumlerı sorucaktım bayan olanı nasıl? kampanya 6da ındırımde kendıme almak ıstıorum mını sıde cıkmıs?
birde kızlar mesela bu ay ındırımde olan parfum vs kac kampanya sonra tekrar ındırıme gırıyor bılgınız var mı?

çok tesekkurler sımdıden

rujlar süper gorunuyo kullanıslı mı ?
cnm bunları netten aldım resimlerini ama ürünleri biliyorum bilgi verebilirim rujlar koyu gözüküyo dışında ki şeffaf jel parlaklık kremsilik veriyo orta kısıma doğru baya ruj koyulaşıyo ama göründüğü kadar koyu durmuyo..
parfümlerle ilgili soru soran arkadaşa da şöyle söyleyim ben erkeği daha çok beğendim kötü değil her ikiside güzel kokular ıykk değil..ben beğendim ama zevk işi tabi...
indirime gelincede her ürün içn geçerli değil ama bir ürün bu ay indirimdeyse diğer ay kesinlikle indirme girmiyo 1 yada 2 ay sonra indirimde oluyo %40 %50 değişiklik gösterebiliyo...umarım açıklayıcı olmuşumdur

Son düzenleme:
arkadaşlar müşterim k5 te şu siyah taşlı üçlü takı setinden istedi yüzük numarasını sizce kaç vermeliyıim kendisi zayıf bişey 6 noyu alsam bu seferde çok küçük gelmezmiki kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce

arkadaşlar müşterim k5 te şu siyah taşlı üçlü takı setinden istedi yüzük numarasını sizce kaç vermeliyıim kendisi zayıf bişey 6 noyu alsam bu seferde çok küçük gelmezmiki kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce

parfüm infiniti moment bayan olanı nasıl kokuyo acaba
ya koku nasıl tarif edilir acaba :) ben beğendim güzel far away tarzı bi parfüm değil,perceive gibi yani benzerlik anlamında değil tarz anlamında diyorum bence kaliteli bi koku..benim tarzım spor bu tarz kokuları seviyorum kadınsı değil yani bilmeme anlatabildimmi :) zor oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…