kızlar sizi yönlendirmiş gibi olmayayım ama söylemeden duramayacağım.
avon ürünleri artık çinde üretiliyor duymuşsunuzdur.
ne kadar kaliteli siz düşünün?
tarak aldım 5. kampanyadan. tarağın siyah tarafı resmen araba lastiği gibi kokuyor. ayrıca kağıdın da üretildği yer çin olarak yazıyor.
bunlarda resimler...
Eki Görüntüle 406348 Eki Görüntüle 406349 Eki Görüntüle 406348 Eki Görüntüle 406349
koydugun 2 rujdan açık renk olan nasıl duruyo acaba dudakta yaa sürüp koyma şansın var mı canım bu tonlarda ruj istiyodum ama bazıları cok çirkin duruyo sürüncee :26:Kızlar K4 ve K5 ten aldıklarımm :)
NOT:Aralarında arkadaşlarımında aldıkları var.
Eki Görüntüle 407359
Eki Görüntüle 407358
Eki Görüntüle 407360
Eki Görüntüle 407361
Eki Görüntüle 407362
Eki Görüntüle 407363
Eki Görüntüle 407364
Eki Görüntüle 407365
Eki Görüntüle 407366
koydugun 2 rujdan açık renk olan nasıl duruyo acaba dudakta yaa sürüp koyma şansın var mı canım bu tonlarda ruj istiyodum ama bazıları cok çirkin duruyo sürüncee :26:
tşk ederim canım rengi güzelmiş simli olmamasıda hosuma gitti koyu tenli değilimEki Görüntüle 407398
Canım böyle duruyor pek net çekemedim ama çokta farklı durmuyor zaten. Çok natural duruyor ve simli değil ben beyaz tenli olduğum için tercih ettim ama ten rengin koyuysa hoş durmayabilir.
İşte perfect pink turuncumsu dediğiniz ruj...
rujlar süper gorunuyo kullanıslı mı ?
cnm bunları netten aldım resimlerini ama ürünleri biliyorum bilgi verebilirim rujlar koyu gözüküyo dışında ki şeffaf jel parlaklık kremsilik veriyo orta kısıma doğru baya ruj koyulaşıyo ama göründüğü kadar koyu durmuyo..rujlar süper gorunuyo kullanıslı mı ?
ya koku nasıl tarif edilir acaba :) ben beğendim güzel far away tarzı bi parfüm değil,perceive gibi yani benzerlik anlamında değil tarz anlamında diyorum bence kaliteli bi koku..benim tarzım spor bu tarz kokuları seviyorum kadınsı değil yani bilmeme anlatabildimmi :) zor oldu amaparfüm infiniti moment bayan olanı nasıl kokuyo acaba