AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ya koku nasıl tarif edilir acaba :) ben beğendim güzel far away tarzı bi parfüm değil,perceive gibi yani benzerlik anlamında değil tarz anlamında diyorum bence kaliteli bi koku..benim tarzım spor bu tarz kokuları seviyorum kadınsı değil yani bilmeme anlatabildimmi :) zor oldu ama:KK34:

anladım canım ben kokusunu az çok hatırlıyorum sipariş edeyim o zaman güzeldir umarım:KK53:

Merak yani bu kadar iyi anlatılır...:KK52:oryantal değil sabunumsu değil meyvemsi değil baharatlı değil hafif değil ağır değil sipor!:KK53::KK76::KK52::KK52::KK50:
Basitçene(böyle bir kelime olmayabilir) hafif ya da ağır diyebilirsin çiçek mi baharat mı sabunumsu mu meyvemsi mi...:KK51:Daha açık bir tarif yaparsan bizler de alabiliriz..:KK34:Bir de serin kokular vardır ferahtır..Blue wave parfümü gibi avonun..:KK53:Bimem atlatabildim mi?:KK52:

Merak yani bu kadar iyi anlatılır...:KK52:oryantal değil sabunumsu değil meyvemsi değil baharatlı değil hafif değil ağır değil sipor!:KK53::KK76::KK52::KK52::KK50:
Basitçene(böyle bir kelime olmayabilir) hafif ya da ağır diyebilirsin çiçek mi baharat mı sabunumsu mu meyvemsi mi...:KK51:Daha açık bir tarif yaparsan bizler de alabiliriz..:KK34:Bir de serin kokular vardır ferahtır..Blue wave parfümü gibi avonun..:KK53:Bimem atlatabildim mi?:KK52:

:KK52::KK52: valla süpersinnn moralim düzeldi okuyunca anlatıma hayran kaldım :KK66:
bende tek bi koku anlatım şekli vardır oda perceive erkek eşimin boynunda ki hali bunu ne serin se çiçeksi ne ferah anlatamam mesela birde anılarla yüklü kokular var bi koku bi parfüm koklarım hooop o anı anımsarım yani üzgünüm azbuz ben sen gibi anlatamam avoncuyum sıfır anlatım :KK66: güzell bence güzell bu işte :KK43: eski kataloglarda vardı yada testerlar yollamadılar mı ordan daha net anlarsınız..sadec şöle sölümm bence kaliteli koku bende migren var her koku sevmem başımı ağrıtır miğdemi kasar ama bu ferah güzel.. :KK66:

Son düzenleme:
bu üründen çok memnunum iki tane hiç açılmamış evde duruyor indirimden aldım

bu farın morlu olanı vardı yere düşürdüm iki renk birbirine girdi öyle daha güzel oldu :)şimdi kahvelisini de sipariş verdim

bu da indirme girmişti fırçasıyla iki tane aldım biri kardeşime

buda fırçası

bu rujlarda indirimdeyken almıştım şuan açılmışları var elimde bunları kaldırdım

Son düzenleme:
baştaki üç aşamlı rimelden pek kimse memnun değil ama ben begendim ortadaki favori rimelim sondakide arkası jel far diğer tarafı rimel rimeli pek kullanmadım ama jel farı çok hoş

bitmek üzere çok memnunum

vınco,sequın,amethyst,kırmızı olan oriflame pure colour

Son düzenleme:
Kızlar k6 da avon care vücut losyonları var 400 ml sıkılaştırıcı etkısı olanı kullandınız mı bır faydası var mı ?

hızlı resim yükle adresine giriyosunuz yükle diyorsunuz seçip yüklüyorsunuz ikinci kodu alıp buraya yapıştırıyorsunuz tam anlatabildim mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar k6 da avon care vücut losyonları var 400 ml sıkılaştırıcı etkısı olanı kullandınız mı bır faydası var mı ?

Arkadaşlar litfen losyonla kremle sıkılaşma olmez sadece siporla olur o da 6-7 ayda tembel tenekeler kalkın sipor yapın!:KK50::KK35:

$SDC10004.jpg
bilezik güzelmiş diğer takılarda güzel...bileziğin üzrinde takımı olan küpe de var küpesi basit $6405383001_fdc0914728_z.jpg $6405389297_20c21f7f45_z.jpg $6405423859_1df157d7f0_z.jpg $6405432683_95cdf39c51_z.jpg $6814034796_9a486e6837_z.jpg $dscn1745-1.jpg $dscn1748-1.jpg

Son düzenleme:
avonun saç boyalarından kullananlar varmı acaba varsa bilgi verirmisniz iyi sonuçlar elde etmek mümkünmü?
bence hiç güzel değil boyaları saçlarımı siyaha boyadım aktı gitti akaju kızıla boyadım kafama kına yakan ihtiyaralara döndüm çok kötü hatta şikayet ettim sayfaya

X