• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Pasta seti benimde çok hoşuma gitti ama 590 liralık sipariş verebilir miyim işte orası muamma keşke verebilsem.:31:
Ben K3'te kendime baya bi ürün sipariş vereceğim.

8'li far paletinin iki rengindende almayı düşünüyorum.
Onyx Lustre serisinin bordolu farıyla iki tane gloss
Makyaj malzem çantasıyla birlikte satılan puanlı çanta ve beyaz çanta
Açılıp kapanabilen pırıltılı göz kalemlerinin 4 rengini ki bugüne kadar çok sattım her alan şahane deyip durdu bi de ben deneyeyim ne menem birşeymiş diyorum.:)
Topuk yumuşatıcı ve deniz tuzu içeren scrub
İndirim broşüründeki broş hoşuma gitti umarım güzeldir.:)
Panoramadan da Felicia takı seti ve şu pembeli takı setiyle pembe saatte gözüm var.:9:

Artı 5-6 tane siparişim var gerçi bu siparişlerimin üçü bikini bölgesi için tüy dökücü diğerleri indirim broşüründen umarım broşürdekiler gelir.:31:

Son düzenleme:
önce numunelerden başliimm

kiss&go ruj numunelerini getirtmiştim
vino disco, sequin, raisin wine, rich berry, amethyst, cafe au lait
hepsinin sürümü çok hoş, (pink sunrise ve iced champ pink gibi topaklanma yapacaklarını sanmam hepsini sürüp denedim..)

red 2000 getirtmiştim bir harika
kıpkırmızı koyu ama cart olmayan sımsıcak renkli bi ruj bi klasik bence
çok beğendim

anew ruj numunelerini de getirtmiştim hepsinin sürümü hoş

roll-on aldım ama açmadığımdan yorum yapamıcam

crisp forest parfüm aldım
fresh, taze, ama keskin olmayan hoş bi erkek kokusu
fiyat çok çok uygun
kalıcılık fena sayılmaz

glazewear dazzle sugar cane ruj aldım fırsat köşesinden
denemedim (benzer renkte pırıltılı body shop rujum var çünkü şu an kullandığım)
ama rengi çok beğendim, tam aradığım renk ve de pırıltılı
açık hoş pırıltılı bi şeker pembe

glazewear parlak ruj aldım iced pink
renk güzel katalogdaki gibi
ama sonuçta aldığım pırıltılı ruja benzeyen tonda o yüzden iade edicem

2in1 kepekli saçlara for men şampuan aldım
haliyle denemedim ama kokusu fena değil taze bi kokusu var kıvamı değişik

allık fırçası aldım
o fiyata çok hoş bi fırça bence
kılları naylon naylon değil yumuşacık

anew pudra aldım kardeşime
ama çin malı kozmetiğe hala ısınamadım
o yüzden iade edicem
hiç denemedim ama, bu benim önyargım

gözjeli aldım planet spa
yazın gözkremi ağır geliyor
ama rimel öncesi ve yıkadıktan sonra jel iyi oluyor
yazın kullanıcam denemedim henüz
fiyatı çok uygun

ürünlerin hepsi bu kadar kızlar
umarım size bi fikir verebilmişimdir

canım anew pudrayı ben kullanıyorum.harika bi ürün gene sen bilirsin ama pişman olmassın kullanırsan.Çevremdekiler harika olduğunu söyledi internette yorumlardada okudum aldım kendime.valla hayatımın pudrası diyebilirim.Hani fondotenin üstüne daha güzel dursun diye pudra sürersin de cildin pürüzsüz olur ya işte bu pudra tek başına onu yapıyo.bilgin olsun.

Ayy amma reklamını yaptım pudranın.prim versin bari avon bana :66:

canım anew pudrayı ben kullanıyorum.harika bi ürün gene sen bilirsin ama pişman olmassın kullanırsan.Çevremdekiler harika olduğunu söyledi internette yorumlardada okudum aldım kendime.valla hayatımın pudrası diyebilirim.Hani fondotenin üstüne daha güzel dursun diye pudra sürersin de cildin pürüzsüz olur ya işte bu pudra tek başına onu yapıyo.bilgin olsun.

Ayy amma reklamını yaptım pudranın.prim versin bari avon bana :66:
hadi yaa sağol cnm
sekerim ben de kardeşime aldım avon set düzdüm makyaj yapsın diye :51:
tek rimel eksik kaldı..
iade yapmam o zaman kardeşime veririm.. o seviyo fondöten, pudra falan..
rimel olarak avonda hangisini tavsiye edersin peki?

bu arada

avonun K3ünü beğendim

sonunda konsept bi katalog yapmışlar
renkler falan çok hoş bahara moda olan pastel pembeler falan
baya bi canlılık gelmeye başlamış
K4e yeni ürünler de geliyo
hediyeler falan da hoş
hepsi uyumlu..
tek azraya yaptıkları makyajları beğenmedim :26:
bi de azrayı görmek sürekli baydı biraz
aslında yüzü de çirkin değil amayaptıkları makyajlar nedense çok hoş gelmedi bana:31:

Arkadaşlar K4'te satışa sunulacak olan Moisture Seduction rujlardan almayı düşünüyor musunuz alacaksanız hangi renklerden alacaksınız.
Ben Lilac Shimmer ve Nude Perfection almayı düşünüyorum eğer bu rujlardan alacak olan varsa renk konusunda fikir olsun diye bu linki ekliyorum bu rujların hemen hemen her rengi güzel :)

Variola Vera | Variola Vera

hadi yaa sağol cnm
sekerim ben de kardeşime aldım avon set düzdüm makyaj yapsın diye :51:
tek rimel eksik kaldı..
iade yapmam o zaman kardeşime veririm.. o seviyo fondöten, pudra falan..
rimel olarak avonda hangisini tavsiye edersin peki?

canım rimel olarak süper shock u tavsiye ederim.Çok güzel.Hani birde 3 aşamalı rimeli var ya adını unuttum onuda arkadaşım almıştı çok beğenmiş.İyi yorumlar duymuştum onun hakkında.İkisinden birini seç bence

Arkadaşlar K4'te satışa sunulacak olan Moisture Seduction rujlardan almayı düşünüyor musunuz alacaksanız hangi renklerden alacaksınız.
Ben Lilac Shimmer ve Nude Perfection almayı düşünüyorum eğer bu rujlardan alacak olan varsa renk konusunda fikir olsun diye bu linki ekliyorum bu rujların hemen hemen her rengi güzel :)

ben hepsinin numunelerinden alıcam cnm
kendime sipariş verirken sadece numune alıyorum daha uygun geliyor
çeşit çeşit kullanıyorum renk beğenmeme problemim olmuyor
ama bahara pembe, fuşya tonların pastelleri baya moda bi de mercan tonları

canım rimel olarak süper shock u tavsiye ederim.Çok güzel.Hani birde 3 aşamalı rimeli var ya adını unuttum onuda arkadaşım almıştı çok beğenmiş.İyi yorumlar duymuştum onun hakkında.İkisinden birini seç bence
sağol cnm

ben hepsinin numunelerinden alıcam cnm
kendime sipariş verirken sadece numune alıyorum daha uygun geliyor
çeşit çeşit kullanıyorum renk beğenmeme problemim olmuyor
ama bahara pembe, fuşya tonların pastelleri baya moda bi de mercan tonları

sağol cnm

Arkdaşlar bir kaç sorum olcak cevaplarsanız sevinirim.

- Sayfa 38-39 daki roll-onlarda 3 adet 11 rl diyor. sipariş girerken 3 tane istedğmz roll-on kodumu yazcz? öyle yaptm ama ayrı ayrı gözküyo ayrı fiyatlarda. bi problm olmasn sonradn?

- Sayfa 120-121 deki şampuanlarda 1 alana 1 bedava diyor. bedva olanı kendmzmi seçp onagöre siparş grcez?

K3 deki şıkır şıkır olan saat .çok hoşuma gitti ama alsammı karar veremedim bendee

Canım ayrı ayrı gireceksin bende sipariş verince hepsdini ayrı ayrı yazdım en son faturada hepsinin fiyatı yazıyı ama o fiyata denk geliyo merak etme

ewt bedava için istediğinide gir zaten o birlştirir

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam size ben temsilciyim ve bi arkadaş üye olmak istedi bana yaparmıısn dedi ama ben daha önceden hiç üye yapmadım neler isteyeceğim yardımcı olurmusunuz

canım bende uye yapmadım kızlar yardımcı olur

kargom geldı bayanlarrr :)))

fıncan takımı panoramada basıt duruyor ama gercegı cok guzel bayıldım gercekten nescafe lık kardesıme verıcem emınım bayılacak

ıkı tarafı ıncılı kelepce bılezıkten almıstım altın kaplama beyendım ama bılegıme bıraz buyuk
kalplı rujlardan almıstım beyendım

sılver goz kalemı almıstım kardesıme azıcık denedım ıyı gıbı

turkuaz ve yesılde aldım ama benım degıl denemedım

kendıme bolgesel temızleyıcı jel aldım denedım hosuma gıttı

55 yas ustu gunduz kremı ve hedıye setınden almıstım tahmınımden buyuk cıktı krem

allık fırcasıda fıyata gore ıyı gercekten

top allıklar zaten hep kullandıgım seyler :)) hep bronz kullanırdım bu sefer pırıltılıda aldım bırtane ama bırazı toz halınde hep oylemı olurdu o

planet spa vucut yagı guzel gıbı

ogluma yıne sampuan aldım bayılıyorum

dıyerlerı hep akrabalar care kremlerı ben kıme verdıysem cok beyenıyor nedense anewden daha ılgı gordu

Olala'cım ruj numuneleri almak en iyisi zaten :)

Bi ben fincan takımı kazanamadım ya 85 liracık daha sipariş girmem lazımdı ama siparişim olmayınca giremedim.
Aslında fazladan parfüm falan verebilirdim ama stok olayımı k3'e pasta setine saklayayım dedim.:)

Bi ben fincan takımı kazanamadım ya 85 liracık daha sipariş girmem lazımdı ama siparişim olmayınca giremedim.
Aslında fazladan parfüm falan verebilirdim ama stok olayımı k3'e pasta setine saklayayım dedim.:)

bencede oyle yapcanım bayıldım o pasta setınede ben

canım bende uye yapmadım kızlar yardımcı olur

kargom geldı bayanlarrr :)))

fıncan takımı panoramada basıt duruyor ama gercegı cok guzel bayıldım gercekten nescafe lık kardesıme verıcem emınım bayılacak

ıkı tarafı ıncılı kelepce bılezıkten almıstım altın kaplama beyendım ama bılegıme bıraz buyuk
kalplı rujlardan almıstım beyendım

sılver goz kalemı almıstım kardesıme azıcık denedım ıyı gıbı

turkuaz ve yesılde aldım ama benım degıl denemedım

kendıme bolgesel temızleyıcı jel aldım denedım hosuma gıttı

55 yas ustu gunduz kremı ve hedıye setınden almıstım tahmınımden buyuk cıktı krem

allık fırcasıda fıyata gore ıyı gercekten

top allıklar zaten hep kullandıgım seyler :)) hep bronz kullanırdım bu sefer pırıltılıda aldım bırtane ama bırazı toz halınde hep oylemı olurdu o

planet spa vucut yagı guzel gıbı

ogluma yıne sampuan aldım bayılıyorum

dıyerlerı hep akrabalar care kremlerı ben kıme verdıysem cok beyenıyor nedense anewden daha ılgı gordu
güle güle kullan şekerim

ya bittimm ben o pasta setine yaaa :69:
ama o limit imkansız benim içinn :59:

Back