sana takım öncün eğitim vermedimi tatlım ?? bunları anlatmıyormu .. düzenli olarak takım öncüleri belli semtlere yerlere avon standı kurup ilgili olan bayanlara avon fırsatlarını anlatıp teklif ederler bizimle çalışmak istermisiniz diye.. buna saha deniyor
sanki bu ay almasada gelecek ay alsa primi ne oluyorsa bizde takım öncüsüyüz ama hiç kimseyi arayo bi hafta kala artık sipariş ver demiyoruz son 3 günde ararım sipariş girilmediğinde..
hayır cnm kampanya 16:00 dA bitio yazıosa katalogta 15.59a kadr sipariş girebilrsn takım öncün aktiflik primi alcak die öyle dio
Bu arada avonda erkek için yoğun nemlendirici krem, yüz yıkama jeli falan sormuştum yok mu acaba bilgsi olan kimse? Satmıyor mu avon bu tarz ürünler?
canım jeller sadece bayanlara değil erkeklerde kullanabilior tonik maske vs .. erkekler için kırışık karşıdı nemlendirici yüz kremi var ..
ya avonun sitesinde zaten kampanya takvimi 25 şubatta bitiyor diye gösteriyor...
iyice sinir olmaya başladım şu takım öncüsüne..bi yararı yok...köstek olmasa bari..
meraba arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak istiyorum ama tam olarak bilgi almak istiyorum.bu iş nasıl oluyo heray sipariş vermek zorundamıyım,vazgeçersem nasıl ayrılırım,ne kadar kazanırım??? gibi gibi gibi..... :44:
her ay değil ama 3 ayda 1 spariş vermen zorunlu yoksa üyeliğin düşüyor zaten
belli bir sınırı yok ama dimi tek bir ürün bile sipariş etsem yeter????
slm takım onculugu konusun da ve uye yapmak konusunda fıkırlerınızı ogrenebılır mıyım bana yardımcı olursanız sevınırım
Arkadaşlar bu ay hediyeler varmı? Panoroma dergisinde yazanların dışında... Hani belirli bi miktarda satış yapnca şu şu hediye gelicek gibilerinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?