çok sinirliyim kızlar..
k2 bu hafta bitmiyor dimi????
takım öncüm bu hafta siparişlerini gir bitiyor diye beni aradı bugün
saf zannediyor beni galiba,ısrarlada sordum ben haftaya bitiyor diye biliyorum dedim.
ya takım öncüsünü değiştirmek,ya da şikayet etme gibi bir lüksümüz var mı kızlar??
Benim takım öncüm her kampanyanın katalog arkasında yazan bitiş tarihinden en geç 2 gün öncesine kadar sipariş vermem gerektiğini söylemişti.:44:
kızlar acil.sipariş vericem ama bir sorum var.şu violet çanta varya kırmızı hani 29.50 tl olan.onun bize gelişide aynı fiyat dimi.bir siparişim var o çantadan ama kazancım olmayacak sanırım.birde o çantanın fiyatıda hesaplanıyo dimi toplam limite.lütfen bir cevap verin.230 falan sipariim var.fincan takımını alamıyorum malesef.alanlar güzelmi takım acaba.üzülmeye değermi.bu arada ben 2 haftadır yoktum geçmişi okuyamıyorum malesef.belki bunları konuşmuşsunuzdur.
Dönem Toplam Temsilci Kazanan Temsilci Başarı Oranı (%)
LOA1 1 1 100.00
LOA2 2 1 50.00
LOA3 0 0 0.00
LOA4 0 0 0.00
Toplam 3 2 66.67
kızlar bunu ytgp raorundan kopyaladım ne anlama geliyo ki acaba toplam 66.67 lira prim filanm mı acaba?
bide benim hala 3 üyem vartakım öncüm aradı bu kampanya 2 üye daha yapardsan 170 li,ra alırsın filan dedi ama yapamıyorum artık üye çevremde kimse yok napmalıyım ya yardım edin,takım öncüm kendi 2 üye vermezmiki bana?
evet canım bize gelişide 29.50 hiçbir kazancımz yok . Fincanları aldım ben Güzeller canım cici bişi ama üzülmeye değmez.
çok sinirliyim kızlar..
k2 bu hafta bitmiyor dimi????
takım öncüm bu hafta siparişlerini gir bitiyor diye beni aradı bugün
saf zannediyor beni galiba,ısrarlada sordum ben haftaya bitiyor diye biliyorum dedim.
ya takım öncüsünü değiştirmek,ya da şikayet etme gibi bir lüksümüz var mı kızlar??
kızlar acil.sipariş vericem ama bir sorum var.şu violet çanta varya kırmızı hani 29.50 tl olan.onun bize gelişide aynı fiyat dimi.bir siparişim var o çantadan ama kazancım olmayacak sanırım.birde o çantanın fiyatıda hesaplanıyo dimi toplam limite.lütfen bir cevap verin.230 falan sipariim var.fincan takımını alamıyorum malesef.alanlar güzelmi takım acaba.üzülmeye değermi.bu arada ben 2 haftadır yoktum geçmişi okuyamıyorum malesef.belki bunları konuşmuşsunuzdur.
Benim takım öncüm her kampanyanın katalog arkasında yazan bitiş tarihinden en geç 2 gün öncesine kadar sipariş vermem gerektiğini söylemişti.:44:
Dönem Toplam Temsilci Kazanan Temsilci Başarı Oranı (%)
LOA1 1 1 100.00
LOA2 2 1 50.00
LOA3 0 0 0.00
LOA4 0 0 0.00
Toplam 3 2 66.67
kızlar bunu ytgp raorundan kopyaladım ne anlama geliyo ki acaba toplam 66.67 lira prim filanm mı acaba?
bide benim hala 3 üyem vartakım öncüm aradı bu kampanya 2 üye daha yapardsan 170 li,ra alırsın filan dedi ama yapamıyorum artık üye çevremde kimse yok napmalıyım ya yardım edin,takım öncüm kendi 2 üye vermezmiki bana?
canım bende takım öncüyüm prim kampanya günü 24ünde bitio bizim katalog bitişten bir gün önce ama ben bile son gün temsilcilerme sipariş girdiğim oluo hiç umrumda değil 2-3 tl prim artacak die insanları kandırmanın bana ne yararı var
ya inanırmısın ilkşah bu başlığı sürekli takip ediyorum..okuyorum..bu başlığın takipçilerine takım öncümden daha çok güveniyorum..bir de gerçeği sölememesi beni delirtiyor..ben bilmiyorum sanki priminin artacağını..zaten o sölemesede ben bu hafta girecektim,müşterilerim bekliyor çünkü..
hmm anladım tşkler ilkşah,peki takım öncüm bana 2 üyesini veremez mi?
şuna cevap bekliyorum lütfen.29.50 olan viyolet çantanın fiyatı limite ekleniyormu yoksa eklenmiyormu.
tatlım verme zorunlulugu yok .. onun keyfine kalmış bi durum .. onlar ile birlikte saha yap temsilcilik sun stand kurarak .. denedinmi hiç
valla stand kur filan hiç anlamadım nasıl oluyorr
ya inanırmısın ilkşah bu başlığı sürekli takip ediyorum..okuyorum..bu başlığın takipçilerine takım öncümden daha çok güveniyorum..bir de gerçeği sölememesi beni delirtiyor..ben bilmiyorum sanki priminin artacağını..zaten o sölemesede ben bu hafta girecektim,müşterilerim bekliyor çünkü..
tatlım verme zorunlulugu yok .. onun keyfine kalmış bi durum .. onlar ile birlikte saha yap temsilcilik sun stand kurarak .. denedinmi hiç
hmm anladım tşkler ilkşah,peki takım öncüm bana 2 üyesini veremez mi?
şuna cevap bekliyorum lütfen.29.50 olan viyolet çantanın fiyatı limite ekleniyormu yoksa eklenmiyormu.
canım bana da yaptılar zamanında aynısını takım öncüm ve onun takım öncüsü salak yerine koyamaya çalıştılar sürekli ve onlara inat takım öncü oldm hiçbr yardımlarınıda görmedim günde 5 kez avon müşteri iletişim merkezini arayarak öğrendm sistemi
hayır canım transfer olayı yok sadece yeni temsilci olmak isteyen 2 kişi bulursa onları senin altına kayıt eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?