AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar K3 kataloğunda 67. sayfada yer alan Clearskin Canlandırıcı, Arındırıcı Scrub nasıl kullanmış olanınız var mı?
Avon'da daha önceleri şeker özlü peeling vardı çok memnundum ama kaldırıldı ve yerine tüm cilt tiplerine uygun bir peeling girmedi.
Bu Clearskin serisi yağlı ciltler için ama bu peeling etkili scrubı kullansam nasıl olur yani cildim kuru ama sadece burnumun üzerinde siyah noktalarım var ve çoğunlukla peelingi sadece o bölgeye yapıyorum.

sevgililer gününüz nasıl geçiyor hatunlar ne hediyecikler aldınız bakiiimm :)

Elbise senin nası geçiyo sen ne hediye aldn ne sürprizler yaşadın bakalım

Bu arada avonun quadra fx yaşlanma karşıtı nemlendirici yüz kremini kullanan eşiniz dostunuz akrabanız var mı? Nasıldır acaba? Benim erkek arkadaşımın cildin de aşırı bi kuruluk var da ona hem bi yoğun nemlendrici hem de yüz temizleyici jel falan almak istiyorum ama hiçbi fikrim yok avonun erkek ürünleri hakkında. Bir de bayanlar için ayırt edilmemiş olan ama bayanların kullandığı yüz temizleme jellerini de kullanabilir mi acaba bi zararı olur mu? Bilgisi olanlarınız varsa benimle paylaşır mısınız? Eğer avon da iyi gelecek bi ürün yoksa hemen dışardan alıcaz da başka bi ürünü.

bayanlar ben şubat katalogundan violet çanta sipariş ettim ama araya 15 tatil girince elime henüz ulaşamadı. aranızda müşterileri için vs. isteyip eline ulaşan var mı?nasıl bir çanta? merak ediyorum daaa

sevkiyata hazırlanuyomuş siparişim

gelince ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaşıcamm
siz de paylaşın çok faydalı oluyo

kızlar k2 sıparısımda banyo lifi sipariş ettiydim en kısa xamanda elınıze ulasacaktır yazıyor faturada
ama daha gelmedi stokta yokmuş
ılk oldugu ıcın ulasıyomu ulasmıyomu stokta olmayınca bilmediğim için sordum sizeeee

ayy benmde vardı banyo lifi 5 adet kesin gelmez onlar şimdik bidahaki siparişe ozaman

goz farı fırcası gelemıyormus bana stokta yokmus

hala sevkıyata hazırlanıyor dıyor bu arada
fıorella gıft set ne kızlar

cevap verecek yok mu

cevap verecek yok mu

canım bende gecen ay krem getırmıstım hepsını sattım bu ay bıle sıparısını aldım yenı
bu ayda en cok ayak ve topuk kremı sampuan cok ucuz gercekten kalp seklınde ruj ve aıle kremı cok sattımonun harıcındebu kampanyada alıyım dursun satarım dıyecegım uygun bısey yoktu

sağol canım ruj yazdım bikaç tane getirticem satılır ama başka bişey bulamıyorum

sağol canım ruj yazdım bikaç tane getirticem satılır ama başka bişey bulamıyorum

evet bu ay oyle malesef mart ayında bırıktırıcem ben epey sey bunda pahalı cogu kullanılan sey ben bıde buay spa urunlerınden epey sattım ama alsan satılırmı kesın bısey dıyemem

meraba arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak istiyorum ama tam olarak bilgi almak istiyorum.bu iş nasıl oluyo heray sipariş vermek zorundamıyım,vazgeçersem nasıl ayrılırım,ne kadar kazanırım??? gibi gibi gibi..... :44:

Bu soruma cevap verebilecek olan var mı??

Dönem Toplam Temsilci Kazanan Temsilci Başarı Oranı (%)
LOA1 1 1 100.00
LOA2 2 1 50.00
LOA3 0 0 0.00
LOA4 0 0 0.00
Toplam 3 2 66.67

kızlar bunu ytgp raorundan kopyaladım ne anlama geliyo ki acaba toplam 66.67 lira prim filanm mı acaba?

bide benim hala 3 üyem vartakım öncüm aradı bu kampanya 2 üye daha yapardsan 170 li,ra alırsın filan dedi ama yapamıyorum artık üye çevremde kimse yok napmalıyım ya yardım edin,takım öncüm kendi 2 üye vermezmiki bana?

kızlar hatırlıyormusunuz 6 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında Avon Temsilcisi olan herkese Bali Bliss Parfüm hediye diye bir kampanya vardı. benimde üyeliğim düşmüştü ve tekrardan k14 'ten başlayarak temcilsi oldum ve hala parfümüm elime ulaşmadı. üstelik Tüm kampanyalarımda limitlerim çok yüksekti. Bütün hediye limitlerine fazlasıyla ulaştım. bilgisi olan varmı bu konuda ? Ben çözemedim hala

çok sinirliyim kızlar..
k2 bu hafta bitmiyor dimi????
takım öncüm bu hafta siparişlerini gir bitiyor diye beni aradı bugün
saf zannediyor beni galiba,ısrarlada sordum ben haftaya bitiyor diye biliyorum dedim.
ya takım öncüsünü değiştirmek,ya da şikayet etme gibi bir lüksümüz var mı kızlar??

kızlar acil.sipariş vericem ama bir sorum var.şu violet çanta varya kırmızı hani 29.50 tl olan.onun bize gelişide aynı fiyat dimi.bir siparişim var o çantadan ama kazancım olmayacak sanırım.birde o çantanın fiyatıda hesaplanıyo dimi toplam limite.lütfen bir cevap verin.230 falan sipariim var.fincan takımını alamıyorum malesef.alanlar güzelmi takım acaba.üzülmeye değermi.bu arada ben 2 haftadır yoktum geçmişi okuyamıyorum malesef.belki bunları konuşmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…