sevgililer gününüz nasıl geçiyor hatunlar ne hediyecikler aldınız bakiiimm :)
cnm ondan bişi olmaz bence
sonuçta her sürdüğünde bakteriler çoğalıyo
sadece bi kere kapak açmadan çok bişi olacağını sanmam
ben olsam kullanırdım yani
kızlar k2 sıparısımda banyo lifi sipariş ettiydim en kısa xamanda elınıze ulasacaktır yazıyor faturada
ama daha gelmedi stokta yokmuş
ılk oldugu ıcın ulasıyomu ulasmıyomu stokta olmayınca bilmediğim için sordum sizeeee
arkadaşlar ben bu ay fazladan şipariş gireceğim önerebileceğiniz bişeyler var mı kullanıp memnun kaldığınız veya çok sattığınız fazladan getirtsem satabileceğim geçen ay indirimdeki kremlerden getirtmiştim çoğunu sattım ama bu ay bişey bulamadım ne getirtsem sizce :97:
cevap verecek yok mu
canım bende gecen ay krem getırmıstım hepsını sattım bu ay bıle sıparısını aldım yenı
bu ayda en cok ayak ve topuk kremı sampuan cok ucuz gercekten kalp seklınde ruj ve aıle kremı cok sattımonun harıcındebu kampanyada alıyım dursun satarım dıyecegım uygun bısey yoktu
sağol canım ruj yazdım bikaç tane getirticem satılır ama başka bişey bulamıyorum
Arkadaşlar K3 kataloğunda 67. sayfada yer alan Clearskin Canlandırıcı, Arındırıcı Scrub nasıl kullanmış olanınız var mı?
Avon'da daha önceleri şeker özlü peeling vardı çok memnundum ama kaldırıldı ve yerine tüm cilt tiplerine uygun bir peeling girmedi.
Bu Clearskin serisi yağlı ciltler için ama bu peeling etkili scrubı kullansam nasıl olur yani cildim kuru ama sadece burnumun üzerinde siyah noktalarım var ve çoğunlukla peelingi sadece o bölgeye yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?