- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 164
- 363
- 41
anewin maskarasını kullanan var mı şu serumlu olan güzel miki acep![]()
Bu ay bi arkadaşım aldı ama kullandı mı bilmiyorum eğer güzelse bende almayı düşünüyorum.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anewin maskarasını kullanan var mı şu serumlu olan güzel miki acep![]()
Bu ay bi arkadaşım aldı ama kullandı mı bilmiyorum eğer güzelse bende almayı düşünüyorum.:)
uzagındakı tanıdıklarını uye yapmalısın bence..
cunku cevrendekılerı yaparsan musterı kaybetmıs olursun cnm
her ay değil ama 3 ayda 1 spariş vermen zorunlu yoksa üyeliğin düşüyor zaten
Dün gece bu ayın ilk sparişini verdim bende bugun bakdım Stok bekleniyor yazıyor :/ Korkuyorum umarım kargom gecikmez ve eksik gelmez
Arkadaşlar K3 kataloğundan kendinize neler almayı planlıyorsunuz.
Ben neredeyse kataloğun yarısını alacağa benziyorum.![]()
neler var k3 katologunda henuz elıme gecmedı:)
temsılcı olmak ıstersen yardımcı olabılırım:)
canım forumda temsilci yapmak,satış yapmak,reklam yapmak yasak bilgin olsun
mrb kızlar anew in serumlu rimelinden ve eyelinerendan bende aldım,eyeliner çok güzele benziyo denemelik bi sürdüm o hoşuma gitti ama rimelini daha denemedimaçıkçası biraz teretttüt ettim serumu kirpiklerimi filan dökmesin kullanan yokmu bilgi verin kızlarr....indirimdeyken belki alırım 1 tane daha
rimeli kullanmadım ama bu ay almayı düşünüyorum bende kullananlardan yorum bekliyorum sen kullanırsan yorumu yaz burdan almayı düşünen başka arkadaşlarda var canım
sağol cnm faydası olur inş arkadaşlaratesekkurler canım ne guzel yorumlamıssın :)))
pasta setıne bende bayıldım alabılırsem kardesıme verıcem ceyızıne ablasından hos bır hedıye olur bence cok guzel
benim de dikkatimi çektiındırım brosurundekı boyalı saclarıcın maske ne ucuz