• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sana takım öncün eğitim vermedimi tatlım ?? bunları anlatmıyormu .. düzenli olarak takım öncüleri belli semtlere yerlere avon standı kurup ilgili olan bayanlara avon fırsatlarını anlatıp teklif ederler bizimle çalışmak istermisiniz diye.. buna saha deniyor

ah canım ya nerden bulucaz öyle takım öncüsünü ben herşeyi burdan sizden öğrendim takım öncümü 4 ay oldum temsilci olalı hiç görmedim siz olmasanız napardım bilmiyorum:71::71::71:

sanki bu ay almasada gelecek ay alsa primi ne oluyorsa bizde takım öncüsüyüz ama hiç kimseyi arayo bi hafta kala artık sipariş ver demiyoruz son 3 günde ararım sipariş girilmediğinde..

aktifliği içn cnm ne kadr çok temsilci aktif ederse teşvik primi alıo ya o yüzden

hayır cnm kampanya 16:00 dA bitio yazıosa katalogta 15.59a kadr sipariş girebilrsn takım öncün aktiflik primi alcak die öyle dio

Ayın 25 inde saat 19.59 di mi. Ya bu insanlar bi tuhaf olmuş bana da önce dedi ki takım öncüm 2 gün kala verebiliyosun beni arayıp durdu sipariş ver sipariş ver diye. kampanyanın bitimine 3 gün kala kayıt oldum diyo ki sipariş bul, kendi alcaklarımı verdim girdi sonra diyo ki neyse bi istisna yapmaya çalışim yarın öğleden sonraya kadar beklim siparişi sen de sipariş toplamaya çalış diyo. Bi halt olduğunu anladım zaten :47:

Bu arada avonda erkek için yoğun nemlendirici krem, yüz yıkama jeli falan sormuştum yok mu acaba bilgsi olan kimse? Satmıyor mu avon bu tarz ürünler?

Bu arada avonda erkek için yoğun nemlendirici krem, yüz yıkama jeli falan sormuştum yok mu acaba bilgsi olan kimse? Satmıyor mu avon bu tarz ürünler?

canım jeller sadece bayanlara değil erkeklerde kullanabilior tonik maske vs .. erkekler için kırışık karşıdı nemlendirici yüz kremi var ..

canım jeller sadece bayanlara değil erkeklerde kullanabilior tonik maske vs .. erkekler için kırışık karşıdı nemlendirici yüz kremi var ..

Evet o kremi biliyorum ama onun dışında daha etkili bi şey düşünüyorum. Diğer bütün kremler ve jeller de erkeklerin kullanımına uygun mudur yani? Mesela anew in serilerinden alsam bi zararı dokunur mu acaba, erkek cildine de uygun mudur ki???

ya avonun sitesinde zaten kampanya takvimi 25 şubatta bitiyor diye gösteriyor...
iyice sinir olmaya başladım şu takım öncüsüne..bi yararı yok...köstek olmasa bari..

Valla bende Israrcı TÖ leri sevmıyorum Oyuzden Gereklı gereksız her aramaları açmıyorum :) spariş yoksa zorla ürün alamam ya

meraba arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak istiyorum ama tam olarak bilgi almak istiyorum.bu iş nasıl oluyo heray sipariş vermek zorundamıyım,vazgeçersem nasıl ayrılırım,ne kadar kazanırım??? gibi gibi gibi..... :44:

her ay değil ama 3 ayda 1 spariş vermen zorunlu yoksa üyeliğin düşüyor zaten

belli bir sınırı yok ama dimi tek bir ürün bile sipariş etsem yeter????

Canım 8,50 TL kargo ücreti var eger kargo ücreti ödemek istemezsen en az 85 TL lik spariş vermen lazım ,,İstersen Kredi kartıyla Taksitli Olarakda ödeyebiliyorsun Faturalarını

Son düzenleme:
avoncanlar merhaba :)

ya benım musterı adaylarım var erkek ..ayak kremı istiyolar kullanan varmı ıyımıdır sonra aldırıp da rezıl olmak ıstemıyorum

slm takım onculugu konusun da ve uye yapmak konusunda fıkırlerınızı ogrenebılır mıyım bana yardımcı olursanız sevınırım

kargom tek kolı geldı dıyer kolı de bugun verılmıs karoya sanırım yarın gelır ne sacma ya yarım yarım herkezın sıparısı aynı kolıden butun ıstedıklerı cıkan alıcaklım yok hepsı beklıycek

Arkadaşlar bu ay hediyeler varmı? Panoroma dergisinde yazanların dışında... Hani belirli bi miktarda satış yapnca şu şu hediye gelicek gibilerinden?

Arkadaşlar bu ay hediyeler varmı? Panoroma dergisinde yazanların dışında... Hani belirli bi miktarda satış yapnca şu şu hediye gelicek gibilerinden?

avon gün hediyesi koymuyor ne zamandır cnm belki yeni bir düzenleme yapıp sonra yine yayınlayabilirler ama şu an yok:/

Back