çooooooooookkkkkkkkk acil TRUE FORCE EDT lazım nolur olan msj atsın kızlar şehir farketmio
ilkşahhhh dün iade gönderdim yaa 3 taneydi elimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooooooooookkkkkkkkk acil TRUE FORCE EDT lazım nolur olan msj atsın kızlar şehir farketmio
hayır canım postaneden ve bankalardanda yatırabılırsın
selam kızlar.bişey sormak istiyorum k3 kataloğunda sayfa118deki anew clinical göz üstü jelî/göz altı kremi varya onu sipariş verirken sadece bu ürünün kodunu girmemiz yeterlimi yanındaki hediye ürünlerin gelmesi için.?az önce 75tl lik sipariş aldım ay çok mutlu oldum birden:) cevaplar için şimdiden teşekkürler
HEDİYELER OTOMATİK EKLENİR CANIM .. SADECE AIL OLAN ürünün kodunu giriyorsun diğerleri otomatik ekleniyor..
hiç kullanmadıysan hiç endişen olmasın cnmarkadaşlar avon qöğüs şekillendirici kullanan var mı?
ya ben 2009da almıştım bu kremi ama aldığım ay hamile kalmıştım
hiç kullanamadım korktum hamileyken kullanmaya
doğumdan sonrada bebeğim emio diye kullanamadım
şimdi emmeyi bıraktı
acaba kullansam bi sakıncası olur mu?
kaç yıl bu ürünlerin ömrü bilen var mı?:26:
sağol cnmruj numune kabı kullanıyorum ..Canım enbaşta bende çözemedim ama sonradan anladım ..yukarı doğru çekmek yerine asagısından alta doğru çekin rujun kapagı kalsın yuvasında yine..umarım anlatabilmişimdir o şekilde rahat kullanılıyor yukarı doğru çekerek tamamen çıkartmaya ugraşınca çıkmıyor..
bendede oyle dıyor genelde her seferınde dedı boyle gecen sıparısıme kadar da hıc eksıksız geldı bıtek gecen sıparısımde bır eksıgım vardı ınsallah bu seferde eksıksız gelıripad'e katalog yüklenebiliyormuş
kızlar ürün stoğu bekleniyor diyor
stokta olmayan ama gelecek bi ürün var o mu bekleniyor demek bu??
hiç kullanmadıysan hiç endişen olmasın cnm
onların ömrü çok uzun açmazsan
açtıktan sonra ise bir yıl
hayır o bi önceki siparişinde sayıldı.. onu dahil tutma canım ..85 limite onlar dahil edilmez..arkadaşlar iyi akşamlar.Benim geçen aydan ağda bantlarım vardı ama stokta olmadığı için gelmedi.Şİmdi ikinci siparişimde ağda bantları benim paketime otomatik eklenecek onu biliyorum ama kafama takılan birşey var.85 liranın altında olan kargolardan ücret alınıyo ya ağda bantları bu kargonun içine dahil mi .Yani deyelim ki 65 liralık alışverişim var ağda bantları eklendiğinde 85 mi olacak yoksa o ayrı mı hesaplanacak.
cnm ondan bişi olmaz benceayy hiç açıp açmadığımıda hatırlamıyorum kii :26:
belki yeni aldığımda içini açıp bakmış olabilirim :26: