AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Evet işte ben de fiyat listesindeki bilgiyi okuyup sordum bunu sizlere. Emin olayım dedim belki benim bilmediğim bir noktası vardır diye düşündüm. Çok teşekkürler okyanus ve dersena yardımlarınız için

Son düzenleme:
Evet işte ben de onu okuyup sordum bunu sizlere. Emi olayım dedim belki benim bilmediğim bir noktası vardır diye düşündüm. Çok teşekkürler okyanus ve dersena yardımlarınız için

demek değişmiş bana 8 gün süre verildiğni hatırlıorum 75 falan sipariş verince.. rica canım

Halâ AVON un sağlık bakanlığından onaylı olmadığını söyleyenler var inanamıyorm halkımın cahilliğine

bu sözlerim bunu iddia eden cahil halkıma

1. AVON Türkiyenin başında ECZACIBAŞI gibi büyük bir holding var onaysız olması imkansız

2. AVON Türkiye hergün binlerce tllik ürün ithal ediyor onaysız olacakta gümrükten nasıl bu kadr rahat geçecek :)

3. Hadi kaçak soktular ülkeye diyelim nasıl bu kadar heryerde boy boy reklamları olacak nasıl 400.000 temsilcisi olacak

4. Bu kadar onaysız olduğunu iddia edenler neden gidip şikayet etmezler bakanlığa ettiyseler bile neden daha kapatılmadı yasaklanmadı avon

5 Bugüne bugün ülkemizde küçücük bir bakkal bile ruhsatsız izinsiz yazar kasasız vs. ihbar edildiğinde 1 ay bile açık tutulmuyor hemen mühürlerniyorda AVON nasıl bu kadar rahat niye hala mühürlenmiyor :)

6. En önemlisi ECZACIBAŞI holding adamlar milyar TL ler ile (eski brimle katrilyonlar) oynuyorlar aptal mı bu adamlar sağlık bakanlığından onaysız bir işe girip kendilerini isimlerini lekeleyecekler

AVONUN SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER
O ZAMAN AŞAĞIDA YAZDIĞIM MARKALARI DA KULLANMAYIN
ONLARDA ECZACIBAŞI BÜNYESİNDE
AVON ONAYSIZSA AŞAĞIDAKİLERDE ONAYSIZDIR OKUYUN BAKIN MARKALARI HERKESİN KULLANDIĞI BİR MARKA ÇIKACAK İÇLERİNDEN

8x4
Artema
Askaynak
Schwarzkopf
Brittex
Command
Daylong
Defans
Demak’Up
Detan
Dyna
E-Kart
Egos
Emsal
Engers Keramik
Erdal
Evital
Expressweld
Frosch
IGORA ROYAL
Indola Profession
İntema Mutfak
Kanyon A.V.M
Kobatek
Lincoln Electric
Lotus Professional
Maratem
Maratem Çöp Torbaları
Marathon
NIVEA
O.K.
Oralet,
Osis+
Pedivit® Omega
Philips
Post-it
Scotch-Brite
Selin
Selpak
Silen
Solo
Starweld
VitrA

Lütfen artık bu tür komik karalamalarla uğraşmayın

avoncu arkadaşlarım avonu benim kadar seven varsa bu yazımı heryerde paylaşın lütfen

Son düzenleme:
kızlar bende takım öncüsü oluyorum 2 tane üye buldum 4 yıl sonra 4 yıldır temsilciydim

melek 5 taneyi bulamazsan senin takım öncüne geçiyolar biliosn 3 kampanya dolmadan bul ki takım öncün faydalanmasn

arkadaşlar sonunda temsilci no mu aldım.cebime gelmedi.takım öncümden aldım.madem yapabiliyodu kaç seferdir arıyorum kadın neden daha önce öğrenip söylemiyosun dimi? ayrıca ilk siparişimi de aldım.artık gelsin müşteriler:) tabi en iyi müşterim kendim olurum gibi geliyo

hayırlı olsun cnm

k2 de jel göz kalemi siparişi verip de stok sorunu yaşayanlar k3 siparişlerinizle yolladılar mı acaba eksiklerinizi:97:

teşekkürlerr kuşummm

ürün stoğu beklendiği zaman en geç ne zaman faturalanıyor acaba arkadaşlar?

slm kızlar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?
ne iş yapar ne kazanır.kapı kapı dolaştığı söylenmiş bazı forumlarda ...
beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim...

Benim siparişlerim faturalanmış ve faturanın alt kısmında şu yazıyor:

Toplam Satış 131.5
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 140
Ödenecek Tutar 140

Burdaki ürün dışı bedel dediği nedir acaba? Yeni kargo ücreti de 8,5 lira oldu ama faturam 85 lirayı geçiyor :26:

cnm sen yenimi üyeolmuştun? kayıt ücretini ilk faturaya yansıtıyorlar o olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…