• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet edebiliyorum canımmm...
faturalarımın hepsi ödenmiş...
lider takım öncüm borcum olmadıgını söylüyor o da bakmış...
ama ilgilenmiyor daa...

şirketi ara tatlım .. bu borç ne borcu tüm borçlarıı ödedediğme dair dekontlarım elimde tö ilgisiz .. ben asla bu borcu ödemeyecegim .. lütfen araştırılıp izah edilsin de.. mutlaka ilgileneckelredir..

evet edebiliyorum canımmm...
faturalarımın hepsi ödenmiş...
lider takım öncüm borcum olmadıgını söylüyor o da bakmış...
ama ilgilenmiyor daa...

canım sen sitene girince borç görünüyor mu ?? kendi sayfanda ?? yoksa bunu tönmü diyor borcun var diye..

şirketi ara tatlım .. bu borç ne borcu tüm borçlarıı ödedediğme dair dekontlarım elimde tö ilgisiz .. ben asla bu borcu ödemeyecegim .. lütfen araştırılıp izah edilsin de.. mutlaka ilgileneckelredir..

avon şirketini aramam lazım yanii...
peki tak. öncümü ve lid. tak. öncümü değiştirebilir miyim??

bu arada çok yardımcı oluyorsun tşk ederimm canımm...

canım sen sitene girince borç görünüyor mu ?? kendi sayfanda ?? yoksa bunu tönmü diyor borcun var diye..

canım üye oldugumda sipariş vermeden önce gelen faturada gelen 19 küsür gecikme ücreti gözüküyorr...
ama lid. tak. öncüm onu ödemene gerek yok senle ilgisi yok dedi canımm...

yani daha sipariş vermeden 19 tl gecikme ücreti geldi..

avon şirketini aramam lazım yanii...
peki tak. öncümü ve lid. tak. öncümü değiştirebilir miyim??

bu arada çok yardımcı oluyorsun tşk ederimm canımm...

evet avonu arayı durumu izah et mutlaka bi sonuca ulaşacaksın tüm ödendi dekontlarını faxlarsın gerekirse.. evet degiştirebilirsin tatlım

canım üye oldugumda sipariş vermeden önce gelen faturada gelen 19 küsür gecikme ücreti gözüküyorr...
ama lid. tak. öncüm onu ödemene gerek yok senle ilgisi yok dedi canımm...

yani daha sipariş vermeden 19 tl gecikme ücreti geldi..

canım sen kimin üzerine üyelik açtırdın ögrenebilirmiyim? öyle saçmalıkmı olur hiç.. geçikme borcuda nedir daha sipariş vermeden

evet avonu arayı durumu izah et mutlaka bi sonuca ulaşacaksın tüm ödendi dekontlarını faxlarsın gerekirse.. evet degiştirebilirsin tatlım

o zaman yarın arayıp izah edeyimm...
kendim halletmezsem kimse yardımcı olmayacakk...
avona o zaman memnun olmadıgımı değiştirmek istediğimi söyleyeyimm...
çok sağol canımm yardımların için..

canım sen kimin üzerine üyelik açtırdın ögrenebilirmiyim? öyle saçmalıkmı olur hiç.. geçikme borcuda nedir daha sipariş vermeden

kendi üzerime canımmm...
ya zaten benimde anlamadıgım buu...
saçmalık ki ne saçmalıkk...
lid. tak. öncümde hiç ilgilenmiyor 3 aydır oyalıyor beni...
arıyorum devamlı kızını çıkartıp bir yerlerde dedirttiriyor...
sıkıldım artık bu durumdan bendee...

arkadaslarıma mahçup oldum siparişlerim gelmeyincee..

kızlarrr k3 eline geçen varsa bi ricam olacak panaromadaki yeni çıkan rujların tanıtım fiyatı nekadar teklisinin buraya konulan panaromada gözükmüoda:59:

Ya ben cumartesi sipariş verdim siparişlerim ne zaman gelir acaba? 2 iş günü dendi ama araya hafta sonu girdi diye emin olamadım. Hafta sonu da sayılıyor mu ? Siparişlerim yarın mı gelir ?

Çok soru sordum biliyorum:71:

Ya ben cumartesi sipariş verdim siparişlerim ne zaman gelir acaba? 2 iş günü dendi ama araya hafta sonu girdi diye emin olamadım. Hafta sonu da sayılıyor mu ? Siparişlerim yarın mı gelir ?

Çok soru sordum biliyorum:71:

stok sorunu olmaz ise yarın akşama kadar faturalanır en geç çarşamba elinde olması gerek .. hafta sonları avon hiç bi iş yapmaz çalışmıor ..

Bana bu ay panaroma ve fiyat listesini yanlış göndermişler bu 2 oldu :95:
Bu ay ne var ne yok bilmiyorum bulabileceğim bir yer var mı acaba kızlar biliyor musunuz :26:

stok sorunu olmaz ise yarın akşama kadar faturalanır en geç çarşamba elinde olması gerek .. hafta sonları avon hiç bi iş yapmaz çalışmıor ..

Teşekkürler ama bi şey daha sorucam izninle.

Dersenacım diyelim ki çarşamba geldi bu faturanın vadesi çarşambadan itibaren 15 gün di mi? yani benim sipariş verdiğim günle alakalı değil. Havale ile ödeyeceğim için kargo elime geçtikten sonra en geç 15 gün içinde ödemem lazım faiz ödemem için yanlış mı edinmişim acaba bu bilgiyi? :44:

Teşekkürler ama bi şey daha sorucam izninle.

Dersenacım diyelim ki çarşamba geldi bu faturanın vadesi çarşambadan itibaren 15 gün di mi? yani benim sipariş verdiğim günle alakalı değil. Havale ile ödeyeceğim için kargo elime geçtikten sonra en geç 15 gün içinde ödemem lazım faiz ödemem için yanlış mı edinmişim acaba bu bilgiyi? :44:

tatlım faturan kesilince faturalanınca başlar ödemen gereken süre.. otomatik ödeem talimatı dışında degişebiliyor fatura tutarına göre ödeme süresi ..faturan ne kadarlık..

tatlım faturan kesilince faturalanınca başlar ödemen gereken süre.. otomatik ödeem talimatı dışında degişebiliyor fatura tutarına göre ödeme süresi ..faturan ne kadarlık..

131 lira civarı canım benim. Tutarı vadesini nasıl değiştiriyo hiç duymamıştım böyle bi şey :53:

131 lira civarı canım benim. Tutarı vadesini nasıl değiştiriyo hiç duymamıştım böyle bi şey :53:

BEN İLK TEMSİLCİ OLDUGUMDA MİSAL 75 LİK SİPARİŞ YOLLUYORDUM 8 GÜN ÖDEME SÜRESİ VERİORLARDI .. onun gibi sistem değişmişte olabilir.. ama sanıyorum 15 gün süre vermişlerdir sana limit yüksek

havaleyle ödeme yapmak istiyorsan 2 hafta ödeme süresi var(limit ne olursa olsun).
Ama otomatik ödeme talimatıyla ödeme yapmayı tercih edersen 150 tl ve üzeri siparişlerinde sana 1 ay ödeme süresi veriyor avon cnm
faturanın 3. sayfasında ne zamana kadar ödeme yapman gerektiği yazıyor cnm,sayfanın sağ tarafında sipariş tutarının hemen altında

Son düzenleme:
BEN İLK TEMSİLCİ OLDUGUMDA MİSAL 75 LİK SİPARİŞ YOLLUYORDUM 8 GÜN ÖDEME SÜRESİ VERİORLARDI .. onun gibi sistem değişmişte olabilir.. ama sanıyorum 15 gün süre vermişlerdir sana limit yüksek

Ben yanlış hatırlamıyorsam fiyat listesinin 3. sayfasının en altında yazan yazıyı okumuştum. Orda havale ile ödemesi yapılacak faturanın vadesinin 15 gün olduğu yazıyordu :52:

Back