Avon'un resmi sitesinden kayıt olduktan sonra ki adımları biri bana detaylı söyliyebilirmi? Şifre falan ne zaman gelir, o kayıttan sonra daha başka bilgiler gerekiyormu falan ?
Saol canım.
Ya üye olucam ama öyle bi drektör bulmam gerekki beni kayıt yaptırdğnda en fazla 1 gün sonra şifrem falan gelsin ve şubat kataloğunu bana ulaştırabilsin. Oriflame'a ilk üye oldğmda direktörüm bana kataloğu kargo yoluyla yollamıştı, kargo parasını kendi vererek... Öyle birinide nasıl bulcam blmiyorm.
kızlarr avonun uzun ve zayıf saclar ıcın olan sprey ve sac kremınden alan oldu mu acaba bılgılendırır mısınız gercekten yumusatıp tarama kolaylıgı saglıyor mu
Kullanmadım ama az önce bi blogda okudum saç serumunun çok işe yaradığından saçları yumuşacık yaptığı ve uclarını toparladığından bahsedilmiş ben de şampuanını kullanmıştım gerçekten çok hoştu. O yüzden saç bakım ürünleri iyiymiş gibi bi izlenim oluştu bende açıkçası.
Eki Görüntüle 137955 umarım eklenmiştir..buda resmi
bu yeni katalogtamı var ya hatırlayamadım
kızlar ıyı aksamlar
avona yenı temsılcı olarak kayıt oldum fakat
temsılcı gırısınden gıremıyorum
temsilci no istiyor
ama ben blmıyorum temsılcı nomu ne yapmalıyım
şekerim telefonunu temsilci no gelmesi gerek .. yada seni kim temsilci yaptı ise o kişiden ögrenebilirisn ..
kendi siparişlerinizi vs kendiniz hesabınızdan avon resmi sitesinden takip ediyormusun canım ??arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...
ben k13 de temsilci oldumm..temsilci olur olmaz 20 tl bana gecikme ücreti geldi daha sipariş vermeden..
sonra bunu lider satış öncüme kadar ilettim ama kimse yardımcı olmadıı...
üye olduktan sonra 4 kere sipariş verdim ve bütün faturaları günü geçmeden ödedimm..
şuan da hiç bir borcum olmama rağmen k1 de sipariş verdim ve kargom gelmedi iptal oldu..
borcumdan dolayı kargomu yollamamışlar...
makbuzlarım elimde ama lider takım öncüm ilgilenmiyor...
ne yapmamı önerirsiniz??
kendi siparişlerinizi vs kendiniz hesabınızdan avon resmi sitesinden takip ediyormusun canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?