AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben size birşey sormak istiyorum benim hiç üyem yok daha önce vardı ama bıraktı ben sadece kendim için satıyorum fakat faturada bir üst seviyeye geçmek için yazan tutar var bu acaba ne işe yarıyor???

Avon'un resmi sitesinden kayıt olduktan sonra ki adımları biri bana detaylı söyliyebilirmi? Şifre falan ne zaman gelir, o kayıttan sonra daha başka bilgiler gerekiyormu falan ?

Avon'un resmi sitesinden kayıt olduktan sonra ki adımları biri bana detaylı söyliyebilirmi? Şifre falan ne zaman gelir, o kayıttan sonra daha başka bilgiler gerekiyormu falan ?

Valla bana temsilci numaram bile gelmemişti ben avona mail attım da öyle geldi şifreyi de kendim belirlemiştim yine sitesinden...

Saol canım.

Ya üye olucam ama öyle bi drektör bulmam gerekki beni kayıt yaptırdğnda en fazla 1 gün sonra şifrem falan gelsin ve şubat kataloğunu bana ulaştırabilsin. Oriflame'a ilk üye oldğmda direktörüm bana kataloğu kargo yoluyla yollamıştı, kargo parasını kendi vererek... Öyle birinide nasıl bulcam blmiyorm.

Son düzenleme:
Bana bu ay panaroma ve fiyat listesini yanlış göndermişler bu 2 oldu :95:
Bu ay ne var ne yok bilmiyorum bulabileceğim bir yer var mı acaba kızlar biliyor musunuz :26:

kızlarr avonun uzun ve zayıf saclar ıcın olan sprey ve sac kremınden alan oldu mu acaba bılgılendırır mısınız gercekten yumusatıp tarama kolaylıgı saglıyor mu:26:

Ben avonun sitesindeki formu doldurarak üye olmuştum. Bana en yakındaki tö yü yönlendirdiler. Öyle denedin mi canım? Diğer türlü burdan bulamazsın iyi bi tö. çünkü burdan üye yapmak yasak site kurallarına göre. Ama ben tö bana katalogu kendi vermişti hemen buluşmuştuk bikaç tane de numune vermişti hiçbi problem yaşamamıştım kataloglarla ilgili. Halen de arar aklıma takılan bi şey olduğunda sorarım. Sen de bi formu doldur istersen canım

kızlarr avonun uzun ve zayıf saclar ıcın olan sprey ve sac kremınden alan oldu mu acaba bılgılendırır mısınız gercekten yumusatıp tarama kolaylıgı saglıyor mu

Kullanmadım ama az önce bi blogda okudum saç serumunun çok işe yaradığından saçları yumuşacık yaptığı ve uclarını toparladığından bahsedilmiş ben de şampuanını kullanmıştım gerçekten çok hoştu. O yüzden saç bakım ürünleri iyiymiş gibi bi izlenim oluştu bende açıkçası.

hemen almalıyım o zaman cok tsk ederımm

kızlar bende takım öncüsü olmaya kara verdim çünkü benim takım öncüm hiç ilgilenmiyor ben bir üye bulunca herşeyine yardım etcem çünkü benim çok canım yandı

kızlar ıyı aksamlar
avona yenı temsılcı olarak kayıt oldum fakat
temsılcı gırısınden gıremıyorum
temsilci no istiyor
ama ben blmıyorum temsılcı nomu ne yapmalıyım

kızlar ıyı aksamlar
avona yenı temsılcı olarak kayıt oldum fakat
temsılcı gırısınden gıremıyorum
temsilci no istiyor
ama ben blmıyorum temsılcı nomu ne yapmalıyım

şekerim telefonunu temsilci no gelmesi gerek .. yada seni kim temsilci yaptı ise o kişiden ögrenebilirisn ..

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...

ben k13 de temsilci oldumm..temsilci olur olmaz 20 tl bana gecikme ücreti geldi daha sipariş vermeden..
sonra bunu lider satış öncüme kadar ilettim ama kimse yardımcı olmadıı...
üye olduktan sonra 4 kere sipariş verdim ve bütün faturaları günü geçmeden ödedimm..
şuan da hiç bir borcum olmama rağmen k1 de sipariş verdim ve kargom gelmedi iptal oldu..
borcumdan dolayı kargomu yollamamışlar...
makbuzlarım elimde ama lider takım öncüm ilgilenmiyor...

ne yapmamı önerirsiniz??

Son düzenleme:
kendi siparişlerinizi vs kendiniz hesabınızdan avon resmi sitesinden takip ediyormusun canım ??

kendi siparişlerinizi vs kendiniz hesabınızdan avon resmi sitesinden takip ediyormusun canım ??

evet edebiliyorum canımmm...
faturalarımın hepsi ödenmiş...
lider takım öncüm borcum olmadıgını söylüyor o da bakmış...
ama ilgilenmiyor daa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…