• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

:) Kızlarrrrr YTÖ lüğe yükseliorum yakın zamanda artık daha ilgili olacagım toplantılar eğitimler vs takip edecegim daha fazla bilgi paylaşımında bulunacagız sizlerle..:92::92::92::92:

cnm tüm iadelerini gönder hafta içi tahminim 14 üne kadar düşer faturandan ondan sonra ödemeni yaparsın yada benim 2 gün geçtiği olmuştu senin gibi iadelerimin düşmesini bekliyordum faiz işlememişti.ve suan 8 inde ödemem var ve yine iadelerimin düşmesini bakliyorum 8 ine kadar düşmesse yine bekletecegim ödemeyi.

cok teşekkürler canım inşallah erkenden gelirde kargom hallolur hemen.

Herkez burda kimse bişi yazmıor kızlar nerdesiniz yaaa azıcık sohbet edelim :82::82::82:

Evet ben takılara bayıldım. Çok hoş görünüyolar bence. Hatta almak için deli oldum o denli yani :21: Bu arada annem için anew platınum serisinden gold emulsion night cream, ultimate gündüz kremi ve anew toparlayıcı ve sıkılaştırıcı serum siparişi verdim; annemin cildinde bayağı bi kuruluk var. acaba kullanan ya da satan var mı nasıl iyi gelir mi sizce?

Bugüne kadar Anew ürünlerinden baya bi sattım özellikle 40 yaş üstünden çok sattım ve alan herkeste memnun kaldı.
Hatta birkaç kampanya önce kendime +25 serisini aldım gayette memnunum zaten Anew serisinin kremleri kuru ve normal ciltlere göre eminim annende memnun kalacaktır.

Dersena'cım hayırlı olsun canım şu toplantılardan birinde deyiversen tüm rujların numuneleri olsa mesela Anew rujların her renginin numunesi yok sonracıma glosslarında yok keşke olsa şahane olurdu.

Arkadaşlar aranızda hiç Anew'ün rimelini kullanmış olanınız var mı?
Bir arkadaşım sipariş ettide bende merak ettim acep güzel mi kendimede alsam mı diye bi sizlere sorayım dedim bu besleyici rimel nası bişeydir?:))

Bugüne kadar Anew ürünlerinden baya bi sattım özellikle 40 yaş üstünden çok sattım ve alan herkeste memnun kaldı.
Hatta birkaç kampanya önce kendime +25 serisini aldım gayette memnunum zaten Anew serisinin kremleri kuru ve normal ciltlere göre eminim annende memnun kalacaktır.

Dersena'cım hayırlı olsun canım şu toplantılardan birinde deyiversen tüm rujların numuneleri olsa mesela Anew rujların her renginin numunesi yok sonracıma glosslarında yok keşke olsa şahane olurdu.

Arkadaşlar aranızda hiç Anew'ün rimelini kullanmış olanınız var mı?
Bir arkadaşım sipariş ettide bende merak ettim acep güzel mi kendimede alsam mı diye bi sizlere sorayım dedim bu besleyici rimel nası bişeydir?:))
tatlım o dediğinide pazartesi toplantı var söyleyecegim ..
maskarası değilde besleyici serumunu merak ediorum ve işe yarayacagını umuyorum kolay kolay indirime girmeyen bi ürün bu.. teşekkür ederimm

Son düzenleme:
:) Kızlarrrrr YTÖ lüğe yükseliorum yakın zamanda artık daha ilgili olacagım toplantılar eğitimler vs takip edecegim daha fazla bilgi paylaşımında bulunacagız sizlerle..

Hayırlı olsun canım inş daha iyi yerlere gelirsin :) bu arada cidden o serum işe yarıyosa ve indirime girmiyosa kolay kolay ben de bu ay almak istiyorum ben kirpiklerim çok ince kısa ve seyrek de :84: kullanan varsa bilgi verdiği takdirde çok sevinicem :61:

tatlım o dediğinide pazartesi toplantı var söyleyecegim ..
maskarası değilde besleyici serumunu merak ediorum ve işe yarayacagını umuyorum kolay kolay indirime girmeyen bi ürün bu.. teşekkür ederimm

Söyle canım söyle:)
Sende alıp kullan bakalım eğer olumlu tepkiler görürsem bi dahaki indirime girdiğinde alırım nasılsa daha kullanmakta olduğum rimelim bitmedi.:)

Arkadaşlar k3'ten kendinize neler sipariş vermeyi düşünüyorsunuz?
K2'de kendime pek birşey almayı düşünmüyorum ama k3'ün panaromasındaki takılara bittim k3'te kafayı bozup hepiciğini alabilirim.:9:

Kızlar bi bayanda görümüştüm k3 indirim broüşüründe olan christina takı seti çok güzel duruyordu kesin alcam ondan ben bu aralar takılara taktım her takıyı alıyorum yine fırsat köşesinden delicate leaf drop takı setini almıştım küpesi çok şık duruyo zarif ama kolyesi çok küçük iade etcem

K3 de ind. broşürü sayfa 11 spirals takı seti çok güzel kendime alacgım mutlaka..

$Avon-Spiral-Taki-Seti-GOZ-KAMASTIRICI-22-90-lt__32736621_5.webp umarım eklenmiştir..buda resmi

Arkadaşlar k3 indirim broşüründe ilk sayfada 14.90 olan lip glosslar nasıl güzel mi ve en önemlisi renkleri nasıl???

kızlar siz kafanıza göre getirtiyormusunuz ben gözünümün tuttuklarından getiriyorum bi kaç tane de size de bi sorayım dedim...

bence daha fazla kafadan gir elinde kalmaz..

canım düşündüm bende...dediğin gibi elimde kalcağını hiç sanmıyorm ama fazla girerekte satan arkadaşlara mani olmak istemiyorum malum bu indirim broşüründeki ürünler pamuk ipliğiyle bağlı stoklaraaa:66::66::66:

Back