Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm tüm iadelerini gönder hafta içi tahminim 14 üne kadar düşer faturandan ondan sonra ödemeni yaparsın yada benim 2 gün geçtiği olmuştu senin gibi iadelerimin düşmesini bekliyordum faiz işlememişti.ve suan 8 inde ödemem var ve yine iadelerimin düşmesini bakliyorum 8 ine kadar düşmesse yine bekletecegim ödemeyi.
Evet ben takılara bayıldım. Çok hoş görünüyolar bence. Hatta almak için deli oldum o denli yaniBu arada annem için anew platınum serisinden gold emulsion night cream, ultimate gündüz kremi ve anew toparlayıcı ve sıkılaştırıcı serum siparişi verdim; annemin cildinde bayağı bi kuruluk var. acaba kullanan ya da satan var mı nasıl iyi gelir mi sizce?
tatlım o dediğinide pazartesi toplantı var söyleyecegim ..Bugüne kadar Anew ürünlerinden baya bi sattım özellikle 40 yaş üstünden çok sattım ve alan herkeste memnun kaldı.
Hatta birkaç kampanya önce kendime +25 serisini aldım gayette memnunum zaten Anew serisinin kremleri kuru ve normal ciltlere göre eminim annende memnun kalacaktır.
Dersena'cım hayırlı olsun canım şu toplantılardan birinde deyiversen tüm rujların numuneleri olsa mesela Anew rujların her renginin numunesi yok sonracıma glosslarında yok keşke olsa şahane olurdu.
Arkadaşlar aranızda hiç Anew'ün rimelini kullanmış olanınız var mı?
Bir arkadaşım sipariş ettide bende merak ettim acep güzel mi kendimede alsam mı diye bi sizlere sorayım dedim bu besleyici rimel nası bişeydir?:))
:) Kızlarrrrr YTÖ lüğe yükseliorum yakın zamanda artık daha ilgili olacagım toplantılar eğitimler vs takip edecegim daha fazla bilgi paylaşımında bulunacagız sizlerle..
tatlım o dediğinide pazartesi toplantı var söyleyecegim ..
maskarası değilde besleyici serumunu merak ediorum ve işe yarayacagını umuyorum kolay kolay indirime girmeyen bi ürün bu.. teşekkür ederimm
K3 de ind. broşürü sayfa 11 spirals takı seti çok güzel kendime alacgım mutlaka..
bunu bende çok beğendim canım bende alcam![]()
sakın hepsini alma bakkkkk bana 5 tanecik ayırr![]()
bence daha fazla kafadan gir elinde kalmaz..hahahahah 2 tane alcam canım bi kendime bide satmak içinn kalanı senindirr![]()
bence daha fazla kafadan gir elinde kalmaz..
gunaydin kızlar.kargo odememek icın 85 tl lik sıparıs gırmemız gerekıyor degılmı?degısmedi..