ondan sonra avon diince insanlar amann amann diorlar .. herkez dolandırıcı olmuş ya .. çakmadır tatlım .. itibar edilmez öyle şeylere ..
rengi de aynı mı
başka ülkelerin süprüntülerini bize gönderiyolardır belki de
tatlım tam esmer isen soft honey bugdaya daha açık tenli isen medium beige tercih et .. herzaman cilt tonunun bi koyusunu tercih et
teşekkürler.....
Dersena'cım tebrikler Allah devamını nasip etsin.
Bugün bi arkadaş uğradı 5 denecik sipariş aldım gelecek siparişlerimde var sağ salim bu kampanyayıda çıkardım darısı k3'ün başına diyorum.
Ahh ahh keşke k3'te 590 liracık sipariş bulabilsem ne kadan güzel olurdu.
Arkadaşlar Anew'ün rujlarından Mystic Mocha, Crystal Pink ve Papaya Pearl renklerini kullanmış olanınız veya satıp tam rengini görmüş olanınız var mı??
2 kampanya önce bi arkadaşım Opulent Mauve rengini aldı katalogtakinden daha farklı çıktıda bu üç renkten birini almayı düşünüyorum ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de Glazewear lip glossların Nude rengi nasıl tam dudak rengi mi yani sürünce belli belirsiz mi duruyor???
fark ettik şekerim haklısın tabi kik3 indirim broşürünü bi öncekiyle aynı sandım ürünler aynı çok sıkıcı bence dün de eleştirimi ifade ettim ama kimse fark etmedi bile, makyaj ürünleri çok çabuk bitmiyo hep aynı ürünler çok talep görmüyo var çoğu insanlarda aynı şeylerden neden bi daha bi daha alsınlar ki anca parfüm alınıyo işte
pardon bişey sormak istiiyorum arkadaşın eklediği katalog gerçekten 3.kampanyamı hani azra olcaktı :44:
maşallah cnmKızlar K14teki benim ve grubumun başarısından dolayı bss den gram altın kazandım :) artı bugun 2 kayıt yaptım :) :76:76::76::76::76:Tebrikkk bekliorummmmmm
şifre cebine geliyoöncelikle dersena arkadaşımızı tebrik ediyorum.kızlar bişey sorcam ben gecen cumartesi kayıt oldum ve hala temsilci numaram gelmedi..az önce tö üm ile görüştüğümde yakında gelir buara bi yoğunluk var dedi ve zaten ilk siparişini benimle birlikte vermen gerek dedi.sana bi şifre vericem zaten o olmadan temsilci no n ile bişey yapamazsın dedi. bu gerçekten böyle mi oluyo? ilk siparişi tö ile mi vermemiz gerek.daha yeniyim bi el atıverin şu konuya lütfen ...
saçmalamışlar o zamanewet cnm rengi de aynı:/
Tşkk ederim şekerim ..o dediğin nev rujlarından getirtmiştim katalogda dudugundan canlı duruor ..
ben çok belirgin olduğunu sanmıyorum cnm mystic mochanınHmm anladım peki Mystic Mocha sürülünce dudakta varla yok arası mı duruyor yoksa baya belirgin mi??
Arkadaşlar bir de Glazewear glossların Iced Pink rengi katalogtakş mankenin dudağındaki gibi belirgin mi yoksa daha belli belirsiz mi bileniniz var mı??
ben çok belirgin olduğunu sanmıyorum cnm mystic mochanın
diğerini merak ediyorum ben de
fark ettik şekerim haklısın tabi ki
maşallah cnmTebrikler
şifre cebine geliyo
kendin netten verebilirsin ben öyle yapmıştım
tö'n sana öğretmek istemiş olabilir
saçmalamışlar o zaman
hmm anladım peki mystic mocha sürülünce dudakta varla yok arası mı duruyor yoksa baya belirgin mi??
Arkadaşlar bir de glazewear glossların ıced pink rengi katalogtakş mankenin dudağındaki gibi belirgin mi yoksa daha belli belirsiz mi bileniniz var mı??
Takım Öncülüğü Sistemi’nde Gerçekleştirilen Değişiklikleri Hakkında!
Kampanya 2 itibari ile, TÖ Sistemi’nde ekte belirtilen değişiklikler ve yenilikler gerçekleştirilmiştir.
• TÖ ve uzeri seviyeler için gerçekleştirilmesi gereken Kişisel Ödül Satış Tutarları ekteki şekilde güncellenmiştir.
TÖ = 85 TL
YTÖ = 100 TL
LATÖ = 100 TL
LPTÖ = 100 TL
Minimum sipariş tutarı ve kayıt ücreti uygulaması ile ilgili dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:
• TÖ seviyesi için gerçekleştirilmesi gereken Toplam Grup Ödül Satış tutarı 675 TL olarak değişmiştir.
• YTÖ seviyesi için gerçekleştirilmesi gereken Toplam Grup Ödül Satış tutarı 3.000 TL olarak değişmiştir.
• TÖ komisyon aralığı, K2 itibari ile 85 TL - 124,99 TL olarak güncellenecektir.
• TÖ Gelişim Programı'nda Takım Öncüsü’nün yapacağı her 2 kayıttan ödül kazanabilmesi için yeni kayıtların ilk kampanyaları süresince en az 85 TL tutarında Net Satış gerçekleştirmesi gerekmektedir.
• TÖ Gelişim Programı’nda LPTO'nun alt grubundan bir LPTÖ çıkarması durumunda 400 TL ödül kazanacaktır. YENİ
• K2’den itibaren TÖ’leri tüm Türkiye genelinde kayıt yapabileceklerdir.YENİ• TÖ’lerinin il dışından kayıt edecekleri Temsilcileri ile mutlaka, “Başarı Adımları” kitapçıklarını kullanarak eğitimlerini gerçeklestirmesi ve takip etmesi gerekmektedir. Ancak bu koşul ile il dışından kayıt yapılabilir.
Yenilenen Takım Öncüsü Gelişim Programı Broşürü için tıklayınız.
Kampanya 2 itibari ile, TÖ Sistemi’nde ekte belirtilen değişiklikler ve yenilikler gerçekleştirilmiştir.
• TÖ ve uzeri seviyeler için gerçekleştirilmesi gereken Kişisel Ödül Satış Tutarları ekteki şekilde güncellenmiştir.
TÖ = 85 TL
YTÖ = 100 TL
LATÖ = 100 TL
LPTÖ = 100 TL
Minimum sipariş tutarı ve kayıt ücreti uygulaması ile ilgili dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:
• TÖ seviyesi için gerçekleştirilmesi gereken Toplam Grup Ödül Satış tutarı 675 TL olarak değişmiştir.
• YTÖ seviyesi için gerçekleştirilmesi gereken Toplam Grup Ödül Satış tutarı 3.000 TL olarak değişmiştir.
• TÖ komisyon aralığı, K2 itibari ile 85 TL - 124,99 TL olarak güncellenecektir.
• TÖ Gelişim Programı'nda Takım Öncüsü’nün yapacağı her 2 kayıttan ödül kazanabilmesi için yeni kayıtların ilk kampanyaları süresince en az 85 TL tutarında Net Satış gerçekleştirmesi gerekmektedir.
• TÖ Gelişim Programı’nda LPTO'nun alt grubundan bir LPTÖ çıkarması durumunda 400 TL ödül kazanacaktır. YENİ
• K2’den itibaren TÖ’leri tüm Türkiye genelinde kayıt yapabileceklerdir.YENİ• TÖ’lerinin il dışından kayıt edecekleri Temsilcileri ile mutlaka, “Başarı Adımları” kitapçıklarını kullanarak eğitimlerini gerçeklestirmesi ve takip etmesi gerekmektedir. Ancak bu koşul ile il dışından kayıt yapılabilir.
Merhabalar,
Ben sitenize yeni üye oldum aynı zamanda yeni de bi avon temsilcisiyim. Avon un faturalarını ödeme konusunda yardım istiyorum sizden. Herhangi bi işlem ücreti ödemek istemiyorum. Anlattığım tarzda yapabileceğim bi ödeme şekli var mı acaba biraz bilgilendirebilir misiniz beni ?
canım yaa ben yıllardır ptt den yatırıyorum 2 tl karşılıgında..bankaları hiç bilmiyorum...ama onlardada yıllık ücret kesintisi yapılan var yapılmayan da var....ben bu şekilde yatırıyorum hiç bi sorunum olmadı....önceden 1 buçuk tl idi şimdi 2 oldu.Merhabalar,
Ben sitenize yeni üye oldum aynı zamanda yeni de bi avon temsilcisiyim. Avon un faturalarını ödeme konusunda yardım istiyorum sizden. Herhangi bi işlem ücreti ödemek istemiyorum. Anlattığım tarzda yapabileceğim bi ödeme şekli var mı acaba biraz bilgilendirebilir misiniz beni ?
TÖ = 85 TL
YTÖ = 100 TL
LATÖ = 100 TL
LPTÖ = 100 TL
tebriklerr canımmm çok sevindim senin adınaKızlar K14teki benim ve grubumun başarısından dolayı bss den gram altın kazandım :) artı bugun 2 kayıt yaptım :) :76:76::76::76::76:Tebrikkk bekliorummmmmm
slm ben birşey soracaktım bir müşterim k2 sayfa 109 ayak tabanı için koruyucu nasıl her ayakkabıya oluyormu kullanan varmı cevap verirsenniz sevinirim.
slm kızlar biraz önce kargom geldi ve resmen hayal kırıklığı yaşıyorum olurda bu kadarı da olmaz yani pes doğrusu bu ne ya rezillik azra akının sergilediği takılar iğrenç ötesi hiç güzel değiller valla müşterilerime nasıl gösterecem die düşünüyorum gösteremem heralde benim beğenmediğimi hiç kimse beğenmez nasıl satış yapıcam ya ben bu takılarla,hele bu k2 katalogundaki assun payetli çanta,çapraz asılan çanta kristen çanta filan çok kötü resmen yıkıldım bu siyah assun bayetli çantayı görünce çok kalitesiz 5 liralık bile etmezbide 20 tl diyolar 3 kişi istemişti bilmiyorum göstermem heralde çok kötü ya,violet çanta da geldi o güzel ama diğerleri berbat bide tencere takımını almayı pilanlıyodum bu malzemelerle fincan takımını bile iade ederim gibi geliyo bana çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?