tatlım eksik göndermemek için stok olmadıgı için bekletiyorlar .. geç olsunda eksik gelmesin ..
arkadaslar siperiş verdıgımızde kaç gunde gelıyor elımıze müşteriler soruyor daha yenıyım bıkaçgune dıyorum ama nassı olii bu iş :)
Valla şekerim ekstra bi durum olmadıgı sürece 3 iş günü içinde mutlaka gelir
Tabi eksik gelmesinde bıraz gecıksede olabilir . ama ilerleyen mesajlarda arkadaşlarında dediği gibi taktikmidir nedir bu stok bekleniyor yazısı :) dün aksam aradım musterı hızmetlerını fatura kesılmedıyse bi ürün daha ekliyim diye hizmetli bayan bana stok beklenıyor yazıyor evete ama faturanız kesilmiş ürünleriniz yarın sevkiyata cıkıyor dedi :)
slm kızlar aday töydüm 2 üyem vardı şimdi 3 üyem oldu ama kazancım ne olcak hiç bilmiyorum bilen varsa bana yazabilir mi lütfen,aslında 1 kişiye daha ihtiyacım varmı 1 üye daha yaparsam 1 tanesinide kendisi vercektmil töm öyle dedi ama bakalım hayırlısı
selam kızlar.yeni ayda guzel satislarımız olur ins.avon aras kargo ile mi calismaya basladı?bugun aras kargodan arayıp avon kargonuz vr dedi anlamadım
slm ben birşey soracaktım bir müşterim k2 sayfa 109 ayak tabanı için koruyucu nasıl her ayakkabıya oluyormu kullanan varmı cevap verirsenniz sevinirim.
slm ben birşey soracaktım bir müşterim k2 sayfa 109 ayak tabanı için koruyucu nasıl her ayakkabıya oluyormu kullanan varmı cevap verirsenniz sevinirim.
teşekkürler......cnm bnde sipariş aldım ondan yengem kullanıyor çok memnun şeffaf geliyor zaten orda gözüktüğü gibi gri değil :) Ama yumuşacık çok ideal topuklu ayakkabılar için.
bu konuda hiç bi fikrim yok tatlım ama sanıyorum ki her ayakkabıya uygun olur sadece platformlarda daha rahat kullanılır koruyucunun arkaya doğru kayma sıkıntısı olmaz..ama her ayakkabıya uyar
selam bugün avondan geldiğini söyleyerek 2 bayan gelmiş ablamın oturduğu sokağa.. ürün tanıtımı diye bir parfüm tanıtmışlar verda galiba adı tam anlayamadım
parfüm kutusundan hediye kartı mı ne çıkıyormuş
epilasyon aleti cep tlfnu gibi.. 60 lira karşılığında hediyeleri alabiliyormuşlar filan..
anlam veremedim var mı böyle bir kampanya :S
cnm aklıma gelenler bunlar daha da neler çıkar hep beraber paylaşırsak...sekerciğim döktürmüssün canım ne güzelde anlatmışsın
cnm senin fikrin de güzel zaten kullanmadan tanıtım olmuyo bilip de tanıtmak bambaşka bi etki bırakıyo insanlardamerhaba, bugun siparişlerim geldi. hepsi çok guzel
ama ben en cok kampanya 3 katalogu ve panoromasında kaldım :) harika bir katalog bekliyor bizi, cok guzel satıslar olacagına inanıyorum...
arkadasım cok guzel bilgiler vermiş, bende tsk. ederim kendisine.
artı bir diger satıs bilgisi de ben ekleyeyim, aksesuarları, makyaj urunlerini sizde kullanın ki, sizden görup, begensinler, sipariş versinler. Bende bu yontem cok etkili oluyor...
panoromadan azra akın'ın tanıtımını yaptıgı aksesuarları şimdiden sipariş vererek, takıp kullanırsanız, kampanya 3 te bu urunlerden iyi satıs yapabilirsiniz. nacizane tavsiyemdir :)
asıl harika olan bu topik cnm bunları burda öğrendim ben:)Valla süper paylaşım canım :) harikasın
ben sordum ben sordum oleeeee arkadşaım istiyodu ısrarla ben de yok diyodum artık var dicemmmmKızlar yeni ktaloğa bayıldııımmm.fincanlarımda geldi çok güzeller.Bide bordo far soran bi arkadaş vardı.Yeni katalogta var bordo renk far.yeni çıkmış haberi olsun:)
birde kızlar şu azranın tanıttığı püskül uçlu gibi uzun kolyeyle bileklik çok hoşuma gitti.alan varmı hiç??nasıl bişey ki
cnm o değişiorarkadaslar siperiş verdıgımızde kaç gunde gelıyor elımıze müşteriler soruyor daha yenıyım bıkaçgune dıyorum ama nassı olii bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?