AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaslar siperiş verdıgımızde kaç gunde gelıyor elımıze müşteriler soruyor daha yenıyım bıkaçgune dıyorum ama nassı olii bu iş :)

tatlım eksik göndermemek için stok olmadıgı için bekletiyorlar .. geç olsunda eksik gelmesin ..

Tabi eksik gelmesinde bıraz gecıksede olabilir . ama ilerleyen mesajlarda arkadaşlarında dediği gibi taktikmidir nedir bu stok bekleniyor yazısı :) dün aksam aradım musterı hızmetlerını fatura kesılmedıyse bi ürün daha ekliyim diye hizmetli bayan bana stok beklenıyor yazıyor evete ama faturanız kesilmiş ürünleriniz yarın sevkiyata cıkıyor dedi :)

Bizde Komple forum olarak Hergün mail yağmurunamı tutsak bu AVON u acaba :) çeşit istiyoruz stok sorunu yaşamak istemiyoruz indirim broşurundeki ürünlerde saçmalık istemiyoruz diye belkı düzenli olarak bunu yaparsak bi faydası olur hııı :)

selam kızlar.yeni ayda guzel satislarımız olur ins.avon aras kargo ile mi calismaya basladı?bugun aras kargodan arayıp avon kargonuz vr dedi anlamadım

slm kızlar aday töydüm 2 üyem vardı şimdi 3 üyem oldu ama kazancım ne olcak hiç bilmiyorum bilen varsa bana yazabilir mi lütfen,aslında 1 kişiye daha ihtiyacım varmı 1 üye daha yaparsam 1 tanesinide kendisi vercektmil töm öyle dedi ama bakalım hayırlısı

:)o kadarı bilmem tatlıcıımm .. sevindim umarım elinde olur kısa sürede..

şekerim 5 e tamamladıgın taktirde o temsilcilerin yaptıkları satış üzerinden %4 prim alıyorsun .. ve şunuda belirteyim en ısa zamanda 5 e tamamla yoksa o üyelerin senin töne geçer .. onun belli bir süresi var tam olarak bilmiorum bi bir ay diye duydum birde 3 ay süre içinde 5 e tamamlamak gerekir diye duydum emin değilim yani.. ama en kısa zamanda 5e tamamla bu şekilde onların satışları üzerinden prim alamazsın .. belli bi para ödülü varmı o kunuda pek bilgim yok bunu tö den ögrenebilrisin dönem dönem para ödülleri oluyor..

slm ben birşey soracaktım bir müşterim k2 sayfa 109 ayak tabanı için koruyucu nasıl her ayakkabıya oluyormu kullanan varmı cevap verirsenniz sevinirim.

slm ben birşey soracaktım bir müşterim k2 sayfa 109 ayak tabanı için koruyucu nasıl her ayakkabıya oluyormu kullanan varmı cevap verirsenniz sevinirim.

cnm bnde sipariş aldım ondan yengem kullanıyor çok memnun şeffaf geliyor zaten orda gözüktüğü gibi gri değil :) Ama yumuşacık çok ideal topuklu ayakkabılar için.

bu konuda hiç bi fikrim yok tatlım ama sanıyorum ki her ayakkabıya uygun olur sadece platformlarda daha rahat kullanılır koruyucunun arkaya doğru kayma sıkıntısı olmaz..ama her ayakkabıya uyar

siparişlerim geldi dün gelecekti aslında ama çalışmıyolarmış dün gelseydi 1 gün içinde gelmiş olacaktı k3 çok sevdimmmm bol satışlar inş ben göstermeye başlıcam

selam bugün avondan geldiğini söyleyerek 2 bayan gelmiş ablamın oturduğu sokağa.. ürün tanıtımı diye bir parfüm tanıtmışlar verda galiba adı tam anlayamadım

parfüm kutusundan hediye kartı mı ne çıkıyormuş
epilasyon aleti cep tlfnu gibi.. 60 lira karşılığında hediyeleri alabiliyormuşlar filan..
anlam veremedim var mı böyle bir kampanya :S

Avon'un Verda adında bir parfümü yok ayrıca öyle hediye kartı vs. durumlarıda yok.
Ayrıca Avon'un kataloğunda ürün alana hediye durumu vs. varsa vardır ekstradan birşey olmaz.
Sanırım bu kişiler ya dolandırıcıdır yada başka bir firmanın tanıtımını yapıyordur ki eğer dediğiniz gibi Avon'dan geldik demişlerse %99 dolandırıcı gibi birşeydirler.
Böyleleri kapınıza geldiği zaman savın gitsin sakın içeri almayın Allah muhafaza herşey yaparlar parfüm tanıtıyoruz deyip o parfümü koklatıp bayıltıp evi bile soyarlar.

vertu imiş parfümün adı ..ay bizimkiler almış valla analı kızlı ikisi de almış

60 tl karşılığında epilasyon aletini de parfmleri de bırakıp gitmiş
yarın tekrar uğrayacağm kutuları atmayın demiş hatta
kutuları satışı yaptığımıza dair firmaya veriyoeruz size de kutu karşılığında terlik hediye getiricem gibi bişeyler demiş
anlam veremedim sonuçta epilasyon cihazını bırakmış
60 tl

nys söyledim yarın gelirse kız (ki hiç sanmıyorum) paranızı iade isteyin aksi halde polisi arayın diye

Son düzenleme:
sekerciğim döktürmüssün canım ne güzelde anlatmışsın
cnm aklıma gelenler bunlar daha da neler çıkar hep beraber paylaşırsak...
cnm senin fikrin de güzel zaten kullanmadan tanıtım olmuyo bilip de tanıtmak bambaşka bi etki bırakıyo insanlarda
ay katalog güzelse sevinirim ben sipariş vermedim yok ki elimde. belki görümcem vermiştir katalog ondan tırtıklarım giidnce on katalog alıyo da o:)))
Valla süper paylaşım canım :) harikasın
asıl harika olan bu topik cnm bunları burda öğrendim ben:)
ben sordum ben sordum oleeeee arkadşaım istiyodu ısrarla ben de yok diyodum artık var dicemmmm
benm de o kolye hoşuma gitti onun fiyatı daha fakrlıymış cnm avon sitesinde düzeltilmiş fiyatı yanlış basılmış panoramada
arkadaslar siperiş verdıgımızde kaç gunde gelıyor elımıze müşteriler soruyor daha yenıyım bıkaçgune dıyorum ama nassı olii bu iş :)
cnm o değişior
mesela saat 16ya kadar verirsen hemen faturalanıyor benm bi kere ertesi günü gelmişti şok geçirmiştim
bi kere de bir haftaya gelmişti
sana tavsiyem ne zaman gelebilecğeini söyleme bi hafta içinde diye yuvarlak bişi söyle şekerim gelir gelmez sen mahçup olma da :) mutlaka aksilik olmazsa die de belirt çünkü bazen stokta olmuyor gecikiyor belli olmuyor hiç geleceği zaman. sen salla gitsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…