AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben baikaç gün yokum kayınvaldeme gidicez görüşürüz geldiğimde:)))
boş satışlar sizeeee

kızlar yanlışlıkla k3 yerine k2 kataloğu istemişim on tane. iade yapabiliyomuyuz k3 istiycemde

çok tşkler canım bak bunu bilmiydum benim üyelerim töme geçerse çok üzülürüm bunu söylememişti bana töm naparımhiç bilmiyorum üyede bulamıyorum ki...

Kızlar K14teki benim ve grubumun başarısından dolayı bss den gram altın kazandım :) artı bugun 2 kayıt yaptım :) :76:76::76::76::76:Tebrikkk bekliorummmmmm

öncelikle dersena arkadaşımızı tebrik ediyorum.kızlar bişey sorcam ben gecen cumartesi kayıt oldum ve hala temsilci numaram gelmedi..az önce tö üm ile görüştüğümde yakında gelir buara bi yoğunluk var dedi ve zaten ilk siparişini benimle birlikte vermen gerek dedi.sana bi şifre vericem zaten o olmadan temsilci no n ile bişey yapamazsın dedi. bu gerçekten böyle mi oluyo? ilk siparişi tö ile mi vermemiz gerek.daha yeniyim bi el atıverin şu konuya lütfen ...

şekerim sanıyorum ki o önceden öyleydi .. artık direk temsilcinin telefonuna geliyor temsilci nosu .. zaten sadece temsilci no lazım sana kendin o no ile siteye giriş yapıorsun ve şifre alıyorsun .. önceden ilk siparişi Tö ler veriyordu artık öyle değil diye biliorum

canım aynı olay burdada oldu ben sakaryada yaşıyorum. k 14 zamanındaydı. percev parfüm veriyorlarmş dediğin gibi epilasyon aleti laptop cep telefonu çekilş çektrmşler bizim komşuyada epilasyon aleti çıkmış fakat epilatörün markası falan hiçbir şeyi yok ayrıca parfümde acayip değişik kokuyor kutusunda avona ait hiç birşey yokmuş:26:

slm kızlar k2 sayfa 75 anew fondöten esmer tenliler için hangisi ideal renk olarak

saol canım cevap için.e iyi de benim tö niye öyle dedi ki?heralde bilmiyo artık böyle olduğunu.sen siparişleri toplayınca gelcen bana sana sipariş girmeyi falan öğretcem dedi.madem ben kendim verebiliyorum ona niye gideyim ki?dimi ama zaten evde bebişm var kendim hallederim ozmn

şekerim benim temsilci oldugum zaman öyleydi ilk siparişi tö gönderiordu bi kaç ay önce değişti artık direk temsilci kendi gönderebilior ..tö seninle irtibat halinde olabilmek için öyle demiştir bi karı olmaz .. yada ilk siparişi senin yanında gönderip sana ögretmek içindir..

canım bordo far katalog 3 te değil 4 te çıkıcakmış:))ben yanlış görmüşüm.panaromada var haberin olsun.

Kızlar şu anewin pudrası var ya.Hayatımın pudrasını buldum resmen.Bebek gibi yaptı yüzümü yaa.Harika bişey.neden daha önce keşfetmedm acaba.Haberiniz olsun.kesinlikle tavsiye ederim

ondan sonra avon diince insanlar amann amann diorlar .. herkez dolandırıcı olmuş ya .. çakmadır tatlım .. itibar edilmez öyle şeylere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…