şekerim 5 e tamamladıgın taktirde o temsilcilerin yaptıkları satış üzerinden %4 prim alıyorsun .. Ve şunuda belirteyim en ısa zamanda 5 e tamamla yoksa o üyelerin senin töne geçer .. Onun belli bir süresi var tam olarak bilmiorum bi bir ay diye duydum birde 3 ay süre içinde 5 e tamamlamak gerekir diye duydum emin değilim yani.. Ama en kısa zamanda 5e tamamla bu şekilde onların satışları üzerinden prim alamazsın .. Belli bi para ödülü varmı o kunuda pek bilgim yok bunu tö den ögrenebilrisin dönem dönem para ödülleri oluyor..
kızlar yanlışlıkla k3 yerine k2 kataloğu istemişim on tane. Iade yapabiliyomuyuz k3 istiycemde
evet canım katalog iadesi oluyo bende yapmıştım
çok tşkler canım bak bunu bilmiydum benim üyelerim töme geçerse çok üzülürüm bunu söylememişti bana töm naparımhiç bilmiyorum üyede bulamıyorum ki...
öncelikle dersena arkadaşımızı tebrik ediyorum.kızlar bişey sorcam ben gecen cumartesi kayıt oldum ve hala temsilci numaram gelmedi..az önce tö üm ile görüştüğümde yakında gelir buara bi yoğunluk var dedi ve zaten ilk siparişini benimle birlikte vermen gerek dedi.sana bi şifre vericem zaten o olmadan temsilci no n ile bişey yapamazsın dedi. bu gerçekten böyle mi oluyo? ilk siparişi tö ile mi vermemiz gerek.daha yeniyim bi el atıverin şu konuya lütfen ...
selam bugün avondan geldiğini söyleyerek 2 bayan gelmiş ablamın oturduğu sokağa.. ürün tanıtımı diye bir parfüm tanıtmışlar verda galiba adı tam anlayamadım
parfüm kutusundan hediye kartı mı ne çıkıyormuş
epilasyon aleti cep tlfnu gibi.. 60 lira karşılığında hediyeleri alabiliyormuşlar filan..
anlam veremedim var mı böyle bir kampanya :S
Kızlar K14teki benim ve grubumun başarısından dolayı bss den gram altın kazandım :) artı bugun 2 kayıt yaptım :) :76:76::76::76::76:Tebrikkk bekliorummmmmm
şekerim sanıyorum ki o önceden öyleydi .. artık direk temsilcinin telefonuna geliyor temsilci nosu .. zaten sadece temsilci no lazım sana kendin o no ile siteye giriş yapıorsun ve şifre alıyorsun .. önceden ilk siparişi Tö ler veriyordu artık öyle değil diye biliorum
slm kızlar k2 sayfa 75 anew fondöten esmer tenliler için hangisi ideal renk olarak
saol canım cevap için.e iyi de benim tö niye öyle dedi ki?heralde bilmiyo artık böyle olduğunu.sen siparişleri toplayınca gelcen bana sana sipariş girmeyi falan öğretcem dedi.madem ben kendim verebiliyorum ona niye gideyim ki?dimi ama zaten evde bebişm var kendim hallederim ozmn
Hayırlı olsun canım :) Çok bol satışlar inş. Tebrikler
cnm aklıma gelenler bunlar daha da neler çıkar hep beraber paylaşırsak...
cnm senin fikrin de güzel zaten kullanmadan tanıtım olmuyo bilip de tanıtmak bambaşka bi etki bırakıyo insanlarda
ay katalog güzelse sevinirim ben sipariş vermedim yok ki elimde. belki görümcem vermiştir katalog ondan tırtıklarım giidnce on katalog alıyo da o:)))
asıl harika olan bu topik cnm bunları burda öğrendim ben:)
ben sordum ben sordum oleeeee arkadşaım istiyodu ısrarla ben de yok diyodum artık var dicemmmm
benm de o kolye hoşuma gitti onun fiyatı daha fakrlıymış cnm avon sitesinde düzeltilmiş fiyatı yanlış basılmış panoramada
cnm o değişior
mesela saat 16ya kadar verirsen hemen faturalanıyor benm bi kere ertesi günü gelmişti şok geçirmiştim
bi kere de bir haftaya gelmişti
sana tavsiyem ne zaman gelebilecğeini söyleme bi hafta içinde diye yuvarlak bişi söyle şekerim gelir gelmez sen mahçup olma da :) mutlaka aksilik olmazsa die de belirt çünkü bazen stokta olmuyor gecikiyor belli olmuyor hiç geleceği zaman. sen salla gitsin:)))
canım aynı olay burdada oldu ben sakaryada yaşıyorum. k 14 zamanındaydı. percev parfüm veriyorlarmş dediğin gibi epilasyon aleti laptop cep telefonu çekilş çektrmşler bizim komşuyada epilasyon aleti çıkmış fakat epilatörün markası falan hiçbir şeyi yok ayrıca parfümde acayip değişik kokuyor kutusunda avona ait hiç birşey yokmuş:26:
dersenacım çoook tebrik ederimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?