• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar benim baya bi iadem olucak da bir de ilk kez iade göndereceğim , o siparişlerimi getiren kargoya teslim edicem bu hafta icinde gelecek de ona teslim ettikten sonra 14ü de sonra ödeme tarihim yine ödeme yapmam gerekir mi :59:

cnm ben akbanktan havale sistemiyle ödeme yapıyorum fatura gecikmediği takdirde hiç bir ücret ödemiyorum haricen.ama faturan gecikirse 2 tl gecikme ücreti ek olarak alınıyor
ptt den havale sis.kullanmak istersen ek olarak 2,50tl alınıyor

canım yaa ben yıllardır ptt den yatırıyorum 2 tl karşılıgında..bankaları hiç bilmiyorum...ama onlardada yıllık ücret kesintisi yapılan var yapılmayan da var....ben bu şekilde yatırıyorum hiç bi sorunum olmadı....önceden 1 buçuk tl idi şimdi 2 oldu.

Çok teşekkür ederim valla ben netten bi sürü şey okudum. Yok akbanka gitmiş ondan 30 40 lira istemişler ne kadar yüksek gönderiyosan o kadar fazla havale parası alıyolarmış falan. Bi an pişman olmuştum temsilci olduğuma şimdi içim rahatladı :9:

Arkadaşlar bende oriflame satıyodum fakat biraz fiyatları yüksek olduğu için satışta zor oluyor bu yüzden avona geçicem. Fakat bana göre tabikide oriflame'ın ürünleri avon'dan daha iyi ama yinede satış için avona geçicem. Ama benim iyi bir direktör bulmam lazım yaa, güvenebilceğim... :44:

Son düzenleme:
slm kızlar biraz önce kargom geldi ve resmen hayal kırıklığı yaşıyorum olurda bu kadarı da olmaz yani pes doğrusu bu ne ya rezillik azra akının sergilediği takılar iğrenç ötesi hiç güzel değiller valla müşterilerime nasıl gösterecem die düşünüyorum gösteremem heralde benim beğenmediğimi hiç kimse beğenmez nasıl satış yapıcam ya ben bu takılarla,hele bu k2 katalogundaki assun payetli çanta,çapraz asılan çanta kristen çanta filan çok kötü resmen yıkıldım bu siyah assun bayetli çantayı görünce çok kalitesiz 5 liralık bile etmezbide 20 tl diyolar 3 kişi istemişti bilmiyorum göstermem heralde çok kötü ya,violet çanta da geldi o güzel ama diğerleri berbat bide tencere takımını almayı pilanlıyodum bu malzemelerle fincan takımını bile iade ederim gibi geliyo bana çok üzüldüm...

bouna moralini bozma cnm bende bazı ürünleri bu ne iğrenç diyorum sipariş veren müşteri bayılarak alıyo bence tüm ürünleri sipariş edenlere ulaştır sana geri dönerse iade edersin dönmezse ne ala.

kızlar benim baya bi iadem olucak da bir de ilk kez iade göndereceğim , o siparişlerimi getiren kargoya teslim edicem bu hafta icinde gelecek de ona teslim ettikten sonra 14ü de sonra ödeme tarihim yine ödeme yapmam gerekir mi :59:

cnm tüm iadelerini gönder hafta içi tahminim 14 üne kadar düşer faturandan ondan sonra ödemeni yaparsın yada benim 2 gün geçtiği olmuştu senin gibi iadelerimin düşmesini bekliyordum faiz işlememişti.ve suan 8 inde ödemem var ve yine iadelerimin düşmesini bakliyorum 8 ine kadar düşmesse yine bekletecegim ödemeyi.

ben tüm takıları gördüm hepside çok hoş hangilerini begenmediniz?? katalogda göründüğü gibi aynı hatta bazıları çok daha şık ..

Evet ben takılara bayıldım. Çok hoş görünüyolar bence. Hatta almak için deli oldum o denli yani :21: Bu arada annem için anew platınum serisinden gold emulsion night cream, ultimate gündüz kremi ve anew toparlayıcı ve sıkılaştırıcı serum siparişi verdim; annemin cildinde bayağı bi kuruluk var. acaba kullanan ya da satan var mı nasıl iyi gelir mi sizce?

kızlar bende spectra lash maskara kullanıyordum rimelim bitmişti süper curl deneyim dedim ayy iyiki almışım kipriklerim hem kıvrık hemde uzun oldular o kadar hoşuma gittiki artık tek rimelim şiddetle tavsiye ederim süper shock denemiştim ama o kipriklerimi dökmüştü

Evet ben takılara bayıldım. Çok hoş görünüyolar bence. Hatta almak için deli oldum o denli yani :21: Bu arada annem için anew platınum serisinden gold emulsion night cream, ultimate gündüz kremi ve anew toparlayıcı ve sıkılaştırıcı serum siparişi verdim; annemin cildinde bayağı bi kuruluk var. acaba kullanan ya da satan var mı nasıl iyi gelir mi sizce?

Bi müşterim bir başka arkadaşı gece gündüz kremlerini kullanıp çok memnun kaldıgı için sipariş etti henüz elime geçmedi ama gerçekten işe yarıyormuş .. sıkılaştırıcı serumdan ablam kullanıyor çok memnun

kızlar bende spectra lash maskara kullanıyordum rimelim bitmişti süper curl deneyim dedim ayy iyiki almışım kipriklerim hem kıvrık hemde uzun oldular o kadar hoşuma gittiki artık tek rimelim şiddetle tavsiye ederim süper shock denemiştim ama o kipriklerimi dökmüştü

o maskarayı bende ve tüm müşterilerim de çok begendi .. diğer maskara suya dayanıklıgı oldugu için onu temizler iken göz makyajı temizleme losyonu kullanmak şart .. su ile çıkmıor

ya valla bilmiyorum bazıları çok hoş ama bazıları çok kötü gerçi bgun bi arkadaşıma gösterdimoda beğendi hepsini değil ama bi kısmını heralde çoğunu iade yaparım gibi geliyoo zaten bu aralar kimseyle görüşmüyorum,ama fincan takımım süpermiş çok hoşuma gitti çok beğendim

slm kızlar biraz önce kargom geldi ve resmen hayal kırıklığı yaşıyorum olurda bu kadarı da olmaz yani pes doğrusu bu ne ya rezillik azra akının sergilediği takılar iğrenç ötesi hiç güzel değiller valla müşterilerime nasıl gösterecem die düşünüyorum gösteremem heralde benim beğenmediğimi hiç kimse beğenmez nasıl satış yapıcam ya ben bu takılarla,hele bu k2 katalogundaki assun payetli çanta,çapraz asılan çanta kristen çanta filan çok kötü resmen yıkıldım bu siyah assun bayetli çantayı görünce çok kalitesiz 5 liralık bile etmezbide 20 tl diyolar 3 kişi istemişti bilmiyorum göstermem heralde çok kötü ya,violet çanta da geldi o güzel ama diğerleri berbat bide tencere takımını almayı pilanlıyodum bu malzemelerle fincan takımını bile iade ederim gibi geliyo bana çok üzüldüm...

tatlım takılar çok hoş ve şık tüm takıları gördüm ve çokda begendim.. bence ön yargılı olma müşterilerine bi ver belki sadece senin beklentini karşılamamıştır müşteriler begenir..

bu arada fincan takımı resmen nescafelik ufak değil yani çok begendim epey büyükler..

K3 katalogunu inceledim çok güzel fiyatlarda çok ii hediyelerde süper limitlerde gayet ii inşaALLAH iyi bi ay olur..

kızlar bi ürünün nasıl oldugu konusunda bilginiz yok ise ilk önce numunesini sipariş verin yada tönüzden isteyin ..

ben tüm takıları gördüm hepside çok hoş hangilerini begenmediniz?? katalogda göründüğü gibi aynı hatta bazıları çok daha şık ..

canım şu azranın tanıttığı püsküllü gibi uzun kolyeyle aynı püsküllü bilekliği gördünmü nasıl ki??çok beğendimde kendime almayı düşünüyorum.tişörtlerin üstüne çok şık durur

canım şu azranın tanıttığı püsküllü gibi uzun kolyeyle aynı püsküllü bilekliği gördünmü nasıl ki??çok beğendimde kendime almayı düşünüyorum.tişörtlerin üstüne çok şık durur

evt aynen öyle o şık duruşu çok güzel bilezik setide çok şık acayip şık duruyor..

Back