• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bana çokönemli püf noktaları verdın sekercik arkadasım tesekkurler ederım sana
işyerımde cok bayan var mesela ama avon satan da cok var komsularıma aıleme ve kız kardeslerıme verıcem artık Allah utandırmaz inşallah canım:)

cnm benm işyerimde de vardı biraz daha indirimli satabilirsin onlara nazaran... herkesin kısmeti var sonuçta
bi de hiç ummadığın kişiler alıyor aman o almaz die düşünme bi şekilde muhabbetini aç mesela ben ilk ay safi kendime almıştım sonra ufak bebeğim de vardı onu bi gün arabayla gezdirmeye çıkardım evinin önünden geçerken çok da samimi olmadığım bi bayan tanıdık beni bahçede oturmaya davet etti hava güzel die oturduk bahçede laf geldi avon satmaya başladım ama kime nasıl satarım bilmiyorum:) dedim o da dur bi katalog varsa bakayım alacak birini tanıyorum onu da çağırayım oturup bakarız dedi şok oldum yanımda katalog yoktu bi de ilk ay satılır die takım öncümün gazıyla deodorant göz kalemi far filan almıştım:) ev yakındı gidip getirdim o da diğer arkadaşını çağırdı o da kızları da baktılar hem elimdeki ürünleri aldılar hem de bi sürü sipariş verdiler:) hatta başka arkadaşlarına da söylediler gerçi şimdi ordan taşındım ama kimin ne alacağı belli olmuyor
geçen bayram anneme gittim ablam da geldi ablam parfüm filan kullanmaz öyle bi tiptir benim avon kargom da oraya geldi ablam kargoyu gördü hemen bikaç şey aldı şaşırdım valla ondan hiç beklemzdim ben ona söylememiştim bile sözün özü karşındaki kim olursa olsun mutlaka lafı avona ya da güzelliğe kreme getir cnm bi şekilde o almazsa bile bi alan çıkıyor

eğer mümkünse eşinin işyerine de katalog gönder benm eşim bunu kabul etmiyor:=)

hatta ben geçen gün bi bakkalın kapısında da avon posteri gördüm:))) bu da bi düşünce tabii.

kızkardeşlerin de farklı kişilere ulaştırabilir...

annen güne gidiyor olabilir

eğer evine gelen giden oluyorsa şöyle de yapabilirsin: ben fiskos masamı avon köşesi haline getirmiştim: numuneleri güzel şık seramik kaplarla oraya yerleştirip dağınık şekilde katalog koymuş elimdeki ürünleri dizmiştim sanki dağınık bi köşeymiş gibi duruyodu gelenler merak ediyp bakıyor ve bayanların en zayıf noktası dayanamayıp sipariş veriyordu

sana diğer bi tavsiyem numune almandır numune paketleri var işine geleni al ama çevrene göre hareket et en çok parfüm ve ruj numunelerine bakılıyo ona göre de alabilirsin bi gözlük kılıfım var fermuarlı msela bu ay katalogta hangi ürünler indirimliyse onların numunelerini o kılıfa koyuyorum böylece hep çantamda taşıyorum mini bi not defteri numuneler ve katalog hep yanımda:)))

eğer çok güvendiğin biriyse taksitle bile satabilirsin benim öyle yaptığım bi arkdş vardı parasını mutlaka öderdi ama eşinden gizli aldığı için az az öderdi ben de onu beklerdim nolcak ki...

merhaba, bugun siparişlerim geldi. hepsi çok guzel :61:
ama ben en cok kampanya 3 katalogu ve panoromasında kaldım :) harika bir katalog bekliyor bizi, cok guzel satıslar olacagına inanıyorum...

arkadasım cok guzel bilgiler vermiş, bende tsk. ederim kendisine.
artı bir diger satıs bilgisi de ben ekleyeyim, aksesuarları, makyaj urunlerini sizde kullanın ki, sizden görup, begensinler, sipariş versinler. Bende bu yontem cok etkili oluyor...

panoromadan azra akın'ın tanıtımını yaptıgı aksesuarları şimdiden sipariş vererek, takıp kullanırsanız, kampanya 3 te bu urunlerden iyi satıs yapabilirsiniz. nacizane tavsiyemdir :)

cnm benm işyerimde de vardı biraz daha indirimli satabilirsin onlara nazaran... herkesin kısmeti var sonuçta
bi de hiç ummadığın kişiler alıyor aman o almaz die düşünme bi şekilde muhabbetini aç mesela ben ilk ay safi kendime almıştım sonra ufak bebeğim de vardı onu bi gün arabayla gezdirmeye çıkardım evinin önünden geçerken çok da samimi olmadığım bi bayan tanıdık beni bahçede oturmaya davet etti hava güzel die oturduk bahçede laf geldi avon satmaya başladım ama kime nasıl satarım bilmiyorum:) dedim o da dur bi katalog varsa bakayım alacak birini tanıyorum onu da çağırayım oturup bakarız dedi şok oldum yanımda katalog yoktu bi de ilk ay satılır die takım öncümün gazıyla deodorant göz kalemi far filan almıştım:) ev yakındı gidip getirdim o da diğer arkadaşını çağırdı o da kızları da baktılar hem elimdeki ürünleri aldılar hem de bi sürü sipariş verdiler:) hatta başka arkadaşlarına da söylediler gerçi şimdi ordan taşındım ama kimin ne alacağı belli olmuyor
geçen bayram anneme gittim ablam da geldi ablam parfüm filan kullanmaz öyle bi tiptir benim avon kargom da oraya geldi ablam kargoyu gördü hemen bikaç şey aldı şaşırdım valla ondan hiç beklemzdim ben ona söylememiştim bile sözün özü karşındaki kim olursa olsun mutlaka lafı avona ya da güzelliğe kreme getir cnm bi şekilde o almazsa bile bi alan çıkıyor

hatta ben geçen gün bi bakkalın kapısında da avon posteri gördüm:))) bu da bi düşünce tabii.

eğer evine gelen giden oluyorsa şöyle de yapabilirsin: ben fiskos masamı avon köşesi haline getirmiştim: numuneleri güzel şık seramik kaplarla oraya yerleştirip dağınık şekilde katalog koymuş elimdeki ürünleri dizmiştim sanki dağınık bi köşeymiş gibi duruyodu gelenler merak ediyp bakıyor ve bayanların en zayıf noktası dayanamayıp sipariş veriyordu

sana diğer bi tavsiyem numune almandır numune paketleri var işine geleni al ama çevrene göre hareket et en çok parfüm ve ruj numunelerine bakılıyo ona göre de alabilirsin bi gözlük kılıfım var fermuarlı msela bu ay katalogta hangi ürünler indirimliyse onların numunelerini o kılıfa koyuyorum böylece hep çantamda taşıyorum mini bi not defteri numuneler ve katalog hep yanımda:)))

eğer çok güvendiğin biriyse taksitle bile satabilirsin benim öyle yaptığım bi arkdş vardı parasını mutlaka öderdi ama eşinden gizli aldığı için az az öderdi ben de onu beklerdim nolcak ki...

Valla süper paylaşım canım :) harikasın

Dün gece bu ayın ilk sparişini verdim bende bugun bakdım Stok bekleniyor yazıyor :/ Korkuyorum umarım kargom gecikmez ve eksik gelmez

selam kızlar
bende dün siparişimi gönderdim stokta bekleniyo diyo ne acep bu
gelmicekmi şimdi siparişler ne zamana kadar beklicem

selam kızlar
bende dün siparişimi gönderdim stokta bekleniyo diyo ne acep bu
gelmicekmi şimdi siparişler ne zamana kadar beklicem

tatlım bekliyor olması ürünlerin eksik gelmesinden çok daha iyi... ellerinde olmadıgı için senin siparişindeki ürünleri bekletiyorlar eksik göndermemek için ..eger geçikmş borcun yok ise stoklara ürün geldiğinde en fazla 1 kaç gün belkide yarın verilir kargoya siparişin işleme alınır..

Dün gece bu ayın ilk sparişini verdim bende bugun bakdım Stok bekleniyor yazıyor :/ Korkuyorum umarım kargom gecikmez ve eksik gelmez

tatlım eksik göndermemek için stok olmadıgı için bekletiyorlar .. geç olsunda eksik gelmesin ..

ay evet ya artık kalktı dedikleri ürünleri gene koyuyorlar kaç kampanya önce bali bliss kalktı hatırlamıorum
o saatten de bıktım her katalogta görüyorum satılmıyosa satılmıyodur nie zorluyosunuz ki?
ya tekrar tekrar satışa çıkarıyorlar ya da gün hediyesi yapıyorlar

ben aynı ürünlerden çok sıkıldım

bi de üstüne stok sorunu var-mış... bence yok aynı ürünleri bi katalog sonra görürüz gene sözde stok sorunu var... bence talep olsun die böyle yapılıyo. bunu avona yazsak nolcak ben daha önce başka şeyler yazdım katalogtaki renklerle gelenler uyuşmuyo dedim cvp şu: numune kullanın... ben de biliyorum numune almayı ama her üründe olmuyo işte... hem numunesi ile gelen koku farklı olabiliyo parfümlerde. :44:
ilginç gerçekten
ya stok yönetimi berbat ötesi
ya da ucuz satış numaralarına başvuruyolar
ikisi de komik

arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama k1 indirim broşürünün ilk sayfasında yer alan color trend makyaj palet orda 2.90 tlydi
k3 ind.broşüründe 8 tl çok saçma o da aynı ürün ötekide aynı ne fark var boyut bile aynı
hadi katalokta yer alsa ve bir ay promosyonda olsa diğerinde olmasa anlarım ama bu indirim broşürü
:20:
rengi de aynı mı
başka ülkelerin süprüntülerini bize gönderiyolardır belki de

cnm ben de gördüm ama benm bilg.da çok yavaş açıldı bazı sflar da açılmadı gördüğümden emin olamadım yuh diyorum artık bişi de demiyorum :19: göz kalemleri bu ay da indirimde deilmiydi açılıp kapanan göz kalemleri? önümüzdeki katalogda da indirimdeymiş hem de 12 tl imiş.
hani o far paletleri bitmişti bu topikten bazı arkadaşlara gelmemişti?
valla bana indr broşürü de pahalı geldi bilemiyorum
evet kesinlikle makyajda renk seçenekleri artmalı en azından
türkiyede yurt dışına kıyasla çok kısıtlı seçenekler var

evet canım yaaa hep yeni ürün eklicez diyolar ama her ay umutlarımız yok oluyo eski ürünleri diriltiyolar. ben de hemen hiç krem almadım satmadım bi el kremi sattım işte o kadar... anew filan hiç talep olmadı aslında kar da iyi onlarda ama yok işte.

mesela bi bordo far sordu arkadaşım ama yok baktım baktım o renkte yok ikide bir krem çıkaracaklarına hep aynı renk far yerine değişik renklerde çıkarsalar ya

sağol şekercikk

merhaba, bugun siparişlerim geldi. hepsi çok guzel :61:
ama ben en cok kampanya 3 katalogu ve panoromasında kaldım :) harika bir katalog bekliyor bizi, cok guzel satıslar olacagına inanıyorum...

arkadasım cok guzel bilgiler vermiş, bende tsk. ederim kendisine.
artı bir diger satıs bilgisi de ben ekleyeyim, aksesuarları, makyaj urunlerini sizde kullanın ki, sizden görup, begensinler, sipariş versinler. Bende bu yontem cok etkili oluyor...

panoromadan azra akın'ın tanıtımını yaptıgı aksesuarları şimdiden sipariş vererek, takıp kullanırsanız, kampanya 3 te bu urunlerden iyi satıs yapabilirsiniz. nacizane tavsiyemdir :)
tşk..

k3 indirim broşürünü bi öncekiyle aynı sandım ürünler aynı çok sıkıcı bence dün de eleştirimi ifade ettim ama kimse fark etmedi bile, makyaj ürünleri çok çabuk bitmiyo hep aynı ürünler çok talep görmüyo var çoğu insanlarda aynı şeylerden neden bi daha bi daha alsınlar ki anca parfüm alınıyo işte

pardon bişey sormak istiiyorum arkadaşın eklediği katalog gerçekten 3.kampanyamı hani azra olcaktı :44:

k3 indirim broşürünü bi öncekiyle aynı sandım ürünler aynı çok sıkıcı bence dün de eleştirimi ifade ettim ama kimse fark etmedi bile, makyaj ürünleri çok çabuk bitmiyo hep aynı ürünler çok talep görmüyo var çoğu insanlarda aynı şeylerden neden bi daha bi daha alsınlar ki anca parfüm alınıyo işte

pardon bişey sormak istiiyorum arkadaşın eklediği katalog gerçekten 3.kampanyamı hani azra olcaktı :44:

Var canım azra zaten katalokta takıları tanıtıyor özelikle

İlkşah'cım teşekkürler canım emeklerine sağlık sayende kampanya 3'ün kataloğunu görmüş olduk.:)

Ben panaromadaki limit hediyelerine bayıldım ama 590 liralık sipariş toplayabileceğimi hiç sanmıyorum.:5:

Ayrıca panaromada 24 karat makyaj serisini, Reese Witherspoon'un tanıttığı yeni parfümlerin kokusunu, takıları özellikle şu pembeli saati ve yeni rujları merak ettim.:)
Sanırım k3'te büyük ihtimal ben siparişlerimin çoğunu panaromadan vereceğim.:26:

Arkadaşlar k2'de indirimde olan sayfa 72'deki Anew'ün dudakların görünümünü düzgünleştirici rujlarının Crystal Pink, Papaya Pearl ve Mystic Mocha renkleri nasıl bileniniz var mı?

Bir de k2'dekalın sayfaların olduğu yerde Glazewear lip glossların nude rengi nasıl dudak rengi gibi mi kullanmış olanınız var mı??

pur blanca rolon ve far away stokta yokmuş gönderilmiyor ben müşterime ne diycem şimdi birde yurt dışına gitcek:47:
evt far away banada gelmio :( Sevgililer günü için almıştı arkşm bide kız ardkşına set resmen eksik olucak. Bide bukadr çabk nasıl bitebiliyor aklım almıyor.:84:

dorenın katologunu bı bak derım pısman olmazsın

peki doreyi denemeyi dusunmedın mı avondan daha güzel ve kalıtelı

sen hangi konu da olduğunun farkındamısın afedersin sayın hanife2635 burdaki kullanıcıların aklı zekası var isterlerse dore topiğine gelip ya da dore sitesine girip üye olabilirler birdaha yazma ceza alırsın

hanife2635 zaten cezayı aldı sayılır artık heryere satış yapmak ve temsilci toplamak amaçlı mesajlar yazmış

dorenın katologunu bı bak derım pısman olmazsın

Canım kusura bakma ama Dore pek bana hitap etmiyor.
Kataloğuna baktığım zaman pek kalite göremiyorum.
Avon'dan memnunum plastik ev gereçleri içinde tercihim Tupperware :)

Neyse biz başlığımıza dönelim şu Avon yine yaptı yapacağını hediyeler için limitler yine uçuk sirseriler insan bi denecikte 150 liralık sipariş verin şunu alın der.:19:

Kızlar yeni ktaloğa bayıldııımmm.fincanlarımda geldi çok güzeller.Bide bordo far soran bi arkadaş vardı.Yeni katalogta var bordo renk far.yeni çıkmış haberi olsun:)

birde kızlar şu azranın tanıttığı püskül uçlu gibi uzun kolyeyle bileklik çok hoşuma gitti.alan varmı hiç??nasıl bişey ki

Back