bana çokönemli püf noktaları verdın sekercik arkadasım tesekkurler ederım sana
işyerımde cok bayan var mesela ama avon satan da cok var komsularıma aıleme ve kız kardeslerıme verıcem artık Allah utandırmaz inşallah canım:)
cnm benm işyerimde de vardı biraz daha indirimli satabilirsin onlara nazaran... herkesin kısmeti var sonuçta
bi de hiç ummadığın kişiler alıyor aman o almaz die düşünme bi şekilde muhabbetini aç mesela ben ilk ay safi kendime almıştım sonra ufak bebeğim de vardı onu bi gün arabayla gezdirmeye çıkardım evinin önünden geçerken çok da samimi olmadığım bi bayan tanıdık beni bahçede oturmaya davet etti hava güzel die oturduk bahçede laf geldi avon satmaya başladım ama kime nasıl satarım bilmiyorum:) dedim o da dur bi katalog varsa bakayım alacak birini tanıyorum onu da çağırayım oturup bakarız dedi şok oldum yanımda katalog yoktu bi de ilk ay satılır die takım öncümün gazıyla deodorant göz kalemi far filan almıştım:) ev yakındı gidip getirdim o da diğer arkadaşını çağırdı o da kızları da baktılar hem elimdeki ürünleri aldılar hem de bi sürü sipariş verdiler:) hatta başka arkadaşlarına da söylediler gerçi şimdi ordan taşındım ama kimin ne alacağı belli olmuyor
geçen bayram anneme gittim ablam da geldi ablam parfüm filan kullanmaz öyle bi tiptir benim avon kargom da oraya geldi ablam kargoyu gördü hemen bikaç şey aldı şaşırdım valla ondan hiç beklemzdim ben ona söylememiştim bile sözün özü karşındaki kim olursa olsun mutlaka lafı avona ya da güzelliğe kreme getir cnm bi şekilde o almazsa bile bi alan çıkıyor
eğer mümkünse eşinin işyerine de katalog gönder benm eşim bunu kabul etmiyor:=)
hatta ben geçen gün bi bakkalın kapısında da avon posteri gördüm:))) bu da bi düşünce tabii.
kızkardeşlerin de farklı kişilere ulaştırabilir...
annen güne gidiyor olabilir
eğer evine gelen giden oluyorsa şöyle de yapabilirsin: ben fiskos masamı avon köşesi haline getirmiştim: numuneleri güzel şık seramik kaplarla oraya yerleştirip dağınık şekilde katalog koymuş elimdeki ürünleri dizmiştim sanki dağınık bi köşeymiş gibi duruyodu gelenler merak ediyp bakıyor ve bayanların en zayıf noktası dayanamayıp sipariş veriyordu
sana diğer bi tavsiyem numune almandır numune paketleri var işine geleni al ama çevrene göre hareket et en çok parfüm ve ruj numunelerine bakılıyo ona göre de alabilirsin bi gözlük kılıfım var fermuarlı msela bu ay katalogta hangi ürünler indirimliyse onların numunelerini o kılıfa koyuyorum böylece hep çantamda taşıyorum mini bi not defteri numuneler ve katalog hep yanımda:)))
eğer çok güvendiğin biriyse taksitle bile satabilirsin benim öyle yaptığım bi arkdş vardı parasını mutlaka öderdi ama eşinden gizli aldığı için az az öderdi ben de onu beklerdim nolcak ki...