cnm takım öncün dür arayan kişi...
ben takım önümden öğrenmediğim bi dünya şeyi burdan arkadaşlardan öğrendim
canım satışlar için de çevren nasıl bilmiyorum ama burda nasıl arttırırız die de paylaşıyoruz
evliysen eşinin ailesine kendi ailene katalog verebilirsin
komşularınla irtibata geçebilirsin
eğer lise ya da üniversiteye giden bi tanıdığın varsa onun vasıtasıyla arkadaşlarına ulaşabilirsin senin için satış yapan kişiye de ufak bi hediye düşünebilirsin
ayrıca hep gittiğin kuaföre katalog bırakabilirsin şampuanları çok uygun avonun
sana tavsiyem: kimseye gelişinden satma. önce bi kişi olur sonra ondan duyan diğer yakınların da öyle ister indirim yap AMA gelişinden satma derim ben sonuçta avon bize bi katalog gönderiyo diğerlerine para veriyoruz
diğer bi altın kural da sattığın kişiye ürünü vermeden önce parasını al sonra ürünü ver böylece para toplamada sıkıntı çekmezsin
benm görümcem de avon satıyo o da ilk ay ürünleri vemriş sonra paraları toplayamamış sonraki ay akıllanmış sattığı herkesi bi pastaneye çağırmış toplanıp çay içmişler bi yandan ürünleri teslim etmiş diğer yandan da aynı anda paraları toplamış hem müşteriler diğer ürünleri de görüp fikir sahibi olmuş
mesela ben de ürünleri müşteriye göre tek tek avon poşetlerine koyuyorum içine mutlaka bi parfüm numunesi atıyorum bazen çok alışveriş yapan biriyse katalog da koyuyorum bi de bikağıda torbadaki ürünlerin adını fiyatını toplamını yazıyorum:) öyle veriyorum böylece sen şu kadar ver bu kadar al gibi konuşmalara gerek olmuyor
bi de ajanda tutuyorum her kampanyaya bi sf ayırıyorum o ay benden kim ne istemiş kat fiyatı ne gelişi ne tek tek yazıyorum ürünler gelince de teslim edip etmediğimi parasını alıp almadığımı not düşüyorum ajandanın ilk sfsına da müşterilerimin telefon nolarını yazıyorum:) bu da iyi bi yöntem daha derli toplu oluyosun
neyse cnm insan zamanla alışıyo burda da çok paylaşımımız oluyo :87: