• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

secret'ın karamelimsi yanık şekerli bi kokusu var
edt olmasına ve ucuz olmasına rağmen çok kalıcı
şişesi minik ama ben beğeniyorum, ufak olduğundan çantaya rahatlıkla atılıyor, iyi oluyor..

turuncu elidor şampuanın kokusuna benziyor kokusu..

sagol canım epey ucuz denıyım ozaman bende uygun olursam

Kızlar avondan mailime anket gelmiş ilk cevaplayan 100 kişiye morgan saat hediye diyo.Sizede gelmişmi kontrol edin bi inşallah kazanırız yaaa o saati çok beğenmiştim

Kızlar avondan mailime anket gelmiş ilk cevaplayan 100 kişiye morgan saat hediye diyo.Sizede gelmişmi kontrol edin bi inşallah kazanırız yaaa o saati çok beğenmiştim

gelmemıs canım ınsallah kazanırsın canım yaaa belkı cok kısıye maıl atmamıslardır

Bana öyle bi mail gelmemiş zaten o saati bi dolu Anew satarak ve alarak kazanmıştım cidden güzel bi saat umarım anketi cevaplayan arkadaşlar kazanırlar.

Yarın 75 tl'lik daha sipariş verip kek kalıbı ve tavayı alayım diyorum birkaç tanecik sipariş var geri kalanını fazladan gireceğim artık satabileceğim ürünleri veririm kargo parası ödemektense hem kullanabileceğim hemde satabileceğim ürün getirtmek en iyisi :)

mrb arkadaşlar bişi sorucaktım K2 panaromasında k3 katoloğunun da kodu var onu girsek siparişgönderirken gelirmiki k3 katoloğu şimdiden

anket maili bana da geldi fakat yarım saat sonra farkettim :( sansım olacağını pek sanmıyorum. ben cevaplayana kadar ilk 100 çoktan dolmustur :))

evet banada geldi kek kalıbı ve tava çok beğendim bende biraz küçük ama idare eder işte eğer iade filan yapmazsam inş. benimolucak...
ha bu arada kızlar 2 üye yapmıştım takım öncüm aradı hesapnumarası istedi para yatıcakmış galiba bide dediki tavsiye hediyelerinide başka temsilciden girdim gelince sana veririm dedibunu anlamadım,nasıl oluyorkiiibu benimkaybettiğim bişey filan varmıbiraz bilgi verin de benikandırmasın?

bana cevap veren kimse yokmu?

evet banada geldi kek kalıbı ve tava çok beğendim bende biraz küçük ama idare eder işte eğer iade filan yapmazsam inş. benimolucak...
ha bu arada kızlar 2 üye yapmıştım takım öncüm aradı hesapnumarası istedi para yatıcakmış galiba bide dediki tavsiye hediyelerinide başka temsilciden girdim gelince sana veririm dedibunu anlamadım,nasıl oluyorkiiibu benimkaybettiğim bişey filan varmıbiraz bilgi verin de benikandırmasın?

canım takım öncün seni kandırmamış. çok şaşırdım:) benimki kandırmıştıda:) sen tö olduğun için temsilci tavsiye hediyelerini alamıyosun. hani panaromada olan. bir kişiyi üye yapınca banyo köpüğü falan. töler alamıyo bu hediyeleri. oda form doldururken takım öncüsü olarak senin adını temsilciyi tavsiye edenede başka birinin adını yazmışki hediyeyi alabilesin. hediyeler tavsiye eden kişiye gidecek. takım öncün ondan alıp sana verir artık. vay bee hala şoktayım böyle takım öncüleri kaldı mı ya :)

canım takım öncün seni kandırmamış. çok şaşırdım:) benimki kandırmıştıda:) sen tö olduğun için temsilci tavsiye hediyelerini alamıyosun. hani panaromada olan. bir kişiyi üye yapınca banyo köpüğü falan. töler alamıyo bu hediyeleri. oda form doldururken takım öncüsü olarak senin adını temsilciyi tavsiye edenede başka birinin adını yazmışki hediyeyi alabilesin. hediyeler tavsiye eden kişiye gidecek. takım öncün ondan alıp sana verir artık. vay bee hala şoktayım böyle takım öncüleri kaldı mı ya :)

benimde saskınlığım 2 üye ile takım oncüsü olunmuyor ve hesaba para yatırılmıyor. daha once dedigim gibi bazı sartları var. çok merak ettim, ilerleyen günlerde gelismeleri haberdar ederseniz sevinirim. :61:

Back