• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kartının ustunde yazar canım son kullanma tarıhı onde yazar
guvenlık koduda arkada serıtte
saol cnm
Kek kalıbı simli gibi pırıltılı dış yüzeyi ..görünüşü güzel kullanmadım .. mehtapın ürünler güzel kaliteli0 olur diyor görenler ama bilemicem artık ..

anladım cnm
inşallah bu ay alabilirim kek kalıbını :32:

bende alıcam ama önce 75 tl lik gecikmiş borcum var onu ödemem lazım:13:
Sürekli sipariş geliyo.k2 den bile şimdiden baya siparişim oldu :52:

kızlar şu kargo ücreti ödememek için 75 tl sınırı 85 e mi çıkmış?

evet canım,maalesef öyle olmuş.ben mail attım düşürmeleri için,sizde atın. birde arkadaşlar bişey sorucam k2 katalogu hangi tarihler arasında gecerli bi yazarmısınız bana

Son düzenleme:
offf ya bende 14 ocakta verdim sipariş hala duruyo ürün stogu bekleniyormuş şimdide allam ya bu ne bu kadar bekletilirmi şipariş.

ya bu ne saçmalık ya 75 i zor dolduruyordum zatn resmen satış yapmayalım diye yapıyorlar yaa

bencede 85 hıc ıyı degıl kampanya 2 canım 28 ocak 25 subat arası

aynen bende 75 i bile zor dolduruyodum,ki her ay sipariş bile veremiyodum,artık 85 oldu ,dogru düzgün hiç veremicem sanırım :(
çağin;çok teşekkür ederim canım.

niye böyle olduki acaba ya off
secret larım da yasanmasında sorun na da razıyım kızlar sizde secret mı girmiştiniz

sevkiyata hazırlanıyor dio
ya ne salak bunlar yaa çok sinirlendim ha! :47:
ayın 11inde siparişi verdim hala yollucaklar :47:
ürünlerin elime qelip perşembeye kadar eskişehire ulaştırmam lazım
of ya offffffffffff
yoksa müşterilerim iptal etmek zorunda kalcaklar siparişleri:47:

sip.i cu ma günü akşam girdim sabahtan beri bendede ürün stoğu bekleniyor diyor..Allah Allah herkese mi öyle diyor acaba?sistemde sorun olabilirmi ki?
stok yeterli değilse neden kataloğa koyuyorlar hafta sonu temin etselerdi olmazdı sanki :47:

Back