Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de cnm benim söylediğim de bu zaten sen yanlış anladın herhalde??Biz ve arkadaşlarımız oriflame hakkında konuşma tarafları değiliz canım.Burada avonla ilgili Sorunlarımızı önerilerimizi beğenilerimizi değerlendiriyoruz. Bu konuda birbirimizi Bilgilendirmekten hoşnutuz. oriflam ile ilgili olan bir topikte Soruna cevap bulabilirsin canım. topikten geçmiş yazışmaları okurken Hiç birşey anlamıyorum şahsen oriflame araya girince
seyretmezmiyimöyle bir geçer zaman ki yi izleyen varmı süper bir sahneydi aylarca unutmam valla :d
burası yeri değil bu konunun ama
şaka şaka canlarım benim sizden başka arkadaşım yok benm o yüzden herşeyi burdan soruyorum okeyyy tanımadıklarımla sohbet sarmıo
ilkşahcım senin bu topiğe emeğin ve katkın tartışılamaz.. bi çok kez senin yüklediğin fotoğraflardan hevesle kataloğa baktım elime katalog geçmeyen aylarda.. ve çok mutlu oldum, mutlaka da teşekkür ettim..
yine de oriflame konuşulmasına karşıyım.. yani burada.. bunu paylaştım..
öyle bir geçer zaman ki yi izleyen varmı süper bir sahneydi aylarca unutmam valla
burası yeri değil bu konunun ama
ŞAKA ŞAKA CANLARIM BENİM sizden başka arkadaşım yok benm o yüzden herşeyi burdan soruyorum okeyyy tanımadıklarımla sohbet sarmıo
benide eğer soner kurtaracaksa o atlılar benide kaçırsın yaaawww
okey canım bende oriflame meraklısı değilim vallahi sadece birşey merak ettim onu sormak içn yazdım seni de sewiyorum kıısss uzatmayalım
selam hanımlarrrr
hepinizi çok seviyorummm
kızlar ilk iademi inş önümüzdeki ay yapıcam da şimdi hani sevkiyat fişi mi ne var ya doldurdum işaretledim kodladım imzaladım ürünleri kol,iledim anlamadığım tek bi şey var o fişi kolinin içine mi koycaz yoksa kargocuya mı vercez onu anlamadım içine koycaz gibime geliyo
hmmm,perfect wear fondotende buğday tene daha yakın olan,ama beyaz tenliler hangi tonu kullanmalı sizcebana bu serinin fondoteni çok koyu geldi katalokta?
ilkşah hangi fondoteni bana önerirsin kapatıcılık açısından hangisi daha ii calming effects nasıl acaba lütfen yardımcı ol:/