• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

2 temsilcimin siparislerini girdim sabah. birinin hediyeleri ile birlikte faturalanmıs, diğerinin stoga takılmıs. ürünlerle alakalı sanırım...

süper cnm ya harika koku bence ama ben satmak için alıyorum ürünleri bunlarında sahibi var ek gelir olsun diye yapıyorum bu işi.

nihayet faturalanmış siparişim :)

gozun aydın canımm

ben hıc bılmıyorum kokusunu ondan sordum belkı bu ay tekrar sıparıs vermem gerekırse bende alırım

yok kız satmam da zaten ben besıktası cok severım ben oyuzden yazdım yaa yanlıs anlasılmasın zaten tuzla cok uzak bır semt yanı sadece cevap vermek ıcın verdım besıktaslıydım eskıden dıye

ben anlarımda modlar ne der bilmem :76:

slm kızlar umarım herkes iyidir:7:avon care in temizleyicisini bugün silerek denedim ama yinede iyi bir temizleyici değil kesinlikle:19:sonra yıkadım yine tam temizlemedi sanki:50:neyseki pahalı bişey değildi ben kimseye tavsiye etmem bu ürünü:19:yüzeysel bir temizlik yapıyor en fazla.öyle jeller gibi falan değil gözenekleri tıkayabilir arkadaşlar.

gozun aydın canımm

ben hıc bılmıyorum kokusunu ondan sordum belkı bu ay tekrar sıparıs vermem gerekırse bende alırım
secret'ın karamelimsi yanık şekerli bi kokusu var
edt olmasına ve ucuz olmasına rağmen çok kalıcı
şişesi minik ama ben beğeniyorum, ufak olduğundan çantaya rahatlıkla atılıyor, iyi oluyor..

turuncu elidor şampuanın kokusuna benziyor kokusu..

avonun eskiden Wink diye bir parfümü vardı çok severek kullanırdım ama maalesef kaldırıldı şimdi winke benzeyen bir parfüm var mı bildiğiniz?

k1den 2. siparişimi verdm 160lık daha
eğer yrn gün hediyesi koyarlarsa üzülürümmm

bu ay kek kalıbı ve tavayı alabilen var mı arkadaşlar?
nasıl qüzel mii??

ben aldım çok şıklar istersen resim koyum bi ara paketni açtım ama henüzz kullanmadım kek kalıbını
tavayıda diğer tavalarımdan biri askiyene kadar stoğa kaldırdım
bu arada kek kalıbının dışı çok gzl simli falan şıkır şıkır:)

evet banada geldi kek kalıbı ve tava çok beğendim bende biraz küçük ama idare eder işte eğer iade filan yapmazsam inş. benimolucak...
ha bu arada kızlar 2 üye yapmıştım takım öncüm aradı hesapnumarası istedi para yatıcakmış galiba bide dediki tavsiye hediyelerinide başka temsilciden girdim gelince sana veririm dedibunu anlamadım,nasıl oluyorkiiibu benimkaybettiğim bişey filan varmıbiraz bilgi verin de benikandırmasın?

Back