Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı kızlar
benimki de stoğa takılmış arkadaşlar sizce perşembeye kadar gelir mii bu?
canım nasıl o secretın kokusu
süper cnm ya harika koku bence ama ben satmak için alıyorum ürünleri bunlarında sahibi var ek gelir olsun diye yapıyorum bu işi.
nihayet faturalanmış siparişim :)
eskıden dıkılıtasta oturuyordum ama sımdı tuzladayımarkadaşlar beşiktaş veya çevresinden katalog temin edip sipariş verebileceğim biri var mı acaba aramızda?
eskıden dıkılıtasta oturuyordum ama sımdı tuzladayım
yok kız satmam da zaten ben besıktası cok severım ben oyuzden yazdım yaa yanlıs anlasılmasın zaten tuzla cok uzak bır semt yanı sadece cevap vermek ıcın verdım besıktaslıydım eskıden dıyecanım uzaklaştırma alırsın satış amaçlı mesaj yazma..
yok kız satmam da zaten ben besıktası cok severım ben oyuzden yazdım yaa yanlıs anlasılmasın zaten tuzla cok uzak bır semt yanı sadece cevap vermek ıcın verdım besıktaslıydım eskıden dıye
arkadaşlar beşiktaş veya çevresinden katalog temin edip sipariş verebileceğim biri var mı acaba aramızda?
ben anlarımda modlar ne der bilmem :76:
:44::44::44::44: ınsallah onlarda anlar
secret'ın karamelimsi yanık şekerli bi kokusu vargozun aydın canımm
ben hıc bılmıyorum kokusunu ondan sordum belkı bu ay tekrar sıparıs vermem gerekırse bende alırım
site içi satış yapmak yapmaya çalışmak vb. durumlar yasak canım
bu ay kek kalıbı ve tavayı alabilen var mı arkadaşlar?
nasıl qüzel mii??