Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde saskınlığım 2 üye ile takım oncüsü olunmuyor ve hesaba para yatırılmıyor. daha once dedigim gibi bazı sartları var. çok merak ettim, ilerleyen günlerde gelismeleri haberdar ederseniz sevinirim.
2 temsilci ile takım öncüsü olunmuyor ama aday takım öncüsü olunuyor. 3 kampanya olması lazım tam emin değilim eğer 5e tamamlayamazsa aday takım öncülüğü düşüyor. takım öncüsü ve temsilcilerinin her ay en az 85 tl sipariş girmesi ve en az beş temsilcisi olmasından başka şartı yok
bende takım oncüsüyüm, daha once bu bilgileri de yazmıstım.
size ek olarak ekip olarak aylık 625 tl satıs yapmaları gerekiyor. sartlarda problem yok.
bu arkadasımızın 2 üyesi var ve tk oncüsü hesap numarasını istemis para yatacağı için.
bu konuya sasırdım
selam arkadaşlar ben sizden fondotenler hakkında bilgi alıcaktım.hangi fondoten kapatıcılık açısından daha ii ve sivilceleri kapatır?k1 kataloğu syf 17 deki fondoten kapatıcılık açısından nasıl?
clearskinin mor serisindeki 8.sıradaki kapatıcı daha mı ii olur sivilceli yüze kapatıcı olarak?
bana gelmemiş cnm sana çıkar umarımKızlar avondan mailime anket gelmiş ilk cevaplayan 100 kişiye morgan saat hediye diyo.Sizede gelmişmi kontrol edin bi inşallah kazanırız yaaa o saati çok beğenmiştim
bende oldum kızalr ama sunu fark ettım oldukdan sora avondan kat kat pahalıya gellıo
bı kere sıparıs verdm bıda kolay kolay vermem
burda hala niye oriflame konuşuluyor anlamıyorum???evet canım avon a göre biraz fiyatları farklı ama onuda çok seven ve tercih edenler var :)
OLALA benim mesajımı bana mı şikayet ediyorsun istersen kendime ban vereyim :)
site içinde satış yapmak üye yapmak yapmaya çalışmak vs. yasaktır onun dışında herşeyi üslubuyla konuşabilirsiniz
ilkşahcım banlanır banlanmaz kişi kendini banlar banlayamaz ne olur biter bu benim ilgi alanımın dışında..OLALA benim mesajımı bana mı şikayet ediyorsun istersen kendime ban vereyim :)
site içinde satış yapmak üye yapmak yapmaya çalışmak vs. yasaktır onun dışında herşeyi üslubuyla konuşabilirsiniz
kimler oriflame'e üye olmuş bunu buradan sormak veya oriflame ürünlerini burada değerlendirmek ve avonla kıyaslamak bu topiğin amacına uygun mu??
tamam canım sorun yok okey
bu arada yeri değil ama bizden kimler orflameye kayıt oldu
kimler oriflame'e üye olmuş bunu buradan sormak veya oriflame ürünlerini burada değerlendirmek ve avonla kıyaslamak bu topiğin amacına uygun mu??
Biz ve arkadaşlarımız oriflame hakkında konuşma tarafları değiliz canım.Burada avonla ilgili Sorunlarımızı önerilerimizi beğenilerimizi değerlendiriyoruz. Bu konuda birbirimizi Bilgilendirmekten hoşnutuz. oriflam ile ilgili olan bir topikte Soruna cevap bulabilirsin canım. topikten geçmiş yazışmaları okurken Hiç birşey anlamıyorum şahsen oriflame araya girince
morgan saat mevzusu nedir bana da gelmiş de direk avondan geldiğini sanmıyorum o mailın.
canım beniimm ben onların cevap vermesini istemiyordum çünkü onları tanımıyorum burda tanıdığım arkadaşlarıma sormak istedim sorumu da burda sormadım özel mesaj yoluyla sordum bakabilrsn bütün mesajalrıma sormuşmuyum