• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk, bereket dolu bir haftaya günaydın :)
hepinize bol satıslar diliyorum...

Son düzenleme:
kargolanmıstır ya sanırım sende benımgıbı gun hedıyesını beklemeyenlerden mısın :)

aynen canım ama karqolanmamış
kredi kontrol qeciken borc dio
ama cuma qünü bankaya para yatırmıştım
demekki çekmemişler hala :26:

bu ay kek kalıbı ve tavayı alabilen var mı arkadaşlar?
nasıl qüzel mii??

hıc sevmıyorum su para yatırma cekme olaylarını zaten

Cnm avonun sitesine gir ödeme sayfasına tıkla orda seçenekler var otomatik ödeme yada kredi kartı die. ordan hangisiyle ödeme yapıyorsan çektir. Avona kalırsa gecikiyor:41:

ben alamıyorum sanırım ama alan kızlar vardı guzel demıslerdı kek kalıbının ustunde pırıltılar felan varmıs

Bende limiti tamamladım alırım Eğer stoklarda varsa kek kalıbıyla tavayı. Ama inatla güm hediyesi bekliyorum vermiyorum:1::1::1:

Bende limiti tamamladım alırım Eğer stoklarda varsa kek kalıbıyla tavayı. Ama inatla güm hediyesi bekliyorum vermiyorum:1::1::1:

son haftaya dogru gunheıdyesı olurda senın sıparıslerın tukenmesın sonra

ya bende napsam bılmıyorum ya 30 lıralık sıparıs aldım keskı bekleseymısım bakalım ay sonuna kadar beklıycem bırsey cıkmazsa belkı temsılcıme soylerım o kendı sıparısıne ekler

Cnm avonun sitesine gir ödeme sayfasına tıkla orda seçenekler var otomatik ödeme yada kredi kartı die. ordan hangisiyle ödeme yapıyorsan çektir. Avona kalırsa gecikiyor:41:

aaa ben çektireyim hemen yaa :26:

Son Kullanma Tarihi Güvenlik Kodu Banka Adı
yazıo oraya ne yazcam yaf
qüvenlik koduna banka şifremi mi qircem?

bu ay kek kalıbı ve tavayı alabilen var mı arkadaşlar?
nasıl qüzel mii??

Kek kalıbı simli gibi pırıltılı dış yüzeyi ..görünüşü güzel kullanmadım .. mehtapın ürünler güzel kaliteli0 olur diyor görenler ama bilemicem artık ..

Allah kahretsnz şu avonu 13 ocakta sipariş verdm faturalandı daha kargoya bile verilmedi müşterilere iptal edecek bugn mahvoldm ben

Back