- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
ay inanmıyorum yaahangisi doğru şimdi bumu katalogtakimi:84::84::84::84::84::84::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yollamışlar canım?o zaman banada göndermeleri gerekir en geç benimki geliyor çünkü
hediye olarak ne geldi cnm :)
bende açık seviyorum fondotende 1 numara normalden biraz açık duruyor ama maske gibide durmuyor yani tenimle bütünleşiyor normalde.bu yoğun olunca 2 numara tercih ettim dikkat çekmesin diye.ama lady şimdi beni korkuttu valla yoksa bu daha mı açıkmış 1 numara sandığımdan:18:
of of hep beni bulur böyle şeyler ofeğer öyleyse bile göndermicem be gerekirse çöpe gitsin napimbu kez kesin olarak ilişiğimi kesecem avondan inadım inat
cnm en açıgı olsa bile sadece göz altı kapatıcısı olarak bile kullanılabilir bir ürün kalıcı ya o bakımdan :)
he valla gözlerin pörtledi mavişim
he valla black suede parfüm seti hani k.14 te 5 tl olan gözlerin pörtledi mavişim
he valla black suede parfüm seti hani k.14 te 5 tl olan gözlerin pörtledi mavişim
amma ballısın ebrucum ama vardır bunda bi iş faturalamzlar umuarım :) ya bn bi tane sip girdim ama bna bugün iki ayrı msj geldi kargodan fatura num farklı iki koli anlamdım gitti sitede bi tane fatura gözükyo kargo takibinde 2 koli yoksam bnada mı hediye geliyor söyle kocaman bi fırın falan hahahaha :):):)
he canım ne demessin avonda çok düşüncelidir ya
ilkşahçım ya sen bilirsin:bu perfect wear fondotenlerden ıvory mi daha açık yoksa nude mu?
ilkşahçım ya sen bilirsin:bu perfect wear fondotenlerden ıvory mi daha açık yoksa nude mu?