- 8 Ağustos 2009
- 109
- 3
ben kullamadım ama pazartesı ondan 6 tane alıcam
tatlım peki temsilci fiyatı ne kadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullamadım ama pazartesı ondan 6 tane alıcam
tatlım peki temsilci fiyatı ne kadar?
bana bond girl yolladılar ama ben face hesabımı kapatmıstım
anlamadım nie yolladıklarını
bide faceden olsa black suede nie yollasınlar ki
diğer arkadaşa black suede nin setini yollamıslar bide
kızlar k1 deki 3lü celebreyi tavsiye ediyormusunuz kalıcımı birde temsilci fiyatını yazarmısınız? birde mascaralarda magnify le super shock arasında kaldım magnifyin fırçası hoşuma gitti ama super shockunkini bilmiorum onun fırçasıda öylemi nasıl birde onun temsilci fiyatını öğrenebilirmiyim tavsiyelerinizi bekliyorum:)
aynen canım hanimiiişşşş benim avoncummm :13::13:
hmm anladım cnm benim arkadaşımın çok yakın arkadaşı satıyorda ona demiş hatta kendim için yapıyorum temsilci fiyatından veririm size diye bende fiyatını öğrenmeden istemek istemedim şimdi sordursamda ayıp olcak o yüzden neysecanım burdan temsılcı fıaytı vermek yasak bıldıgım kadarı ıle ama müsterı fıyatı 49.90
kızlar nette bakın ne buldum bu konuda açıkçası yüreğime su serpildi desem yalan olmazdoğru rengi almışım sanırımbakın ne yazmışlar bir sitede''Bu fondöten likit formunda,sıkmalı bir şişede,30ml ve katalog fiyatı 18.90 tl,temsilciyseniz daha da ucuz.6 renk seçeneği var.Eğer benim gibi açık tenliyseniz nude veya shell almanız gerekir.Shell biraz daha pembe alt tonlu,nude daha nötr bir bej.Ben nude kullanıyorum ve memnunum.Diğer renkleri bilemiyorum açıkçası.
Ürünün en güzel özelliği,hiçbir sorun yaratmadan dağılması,donmuyor,yapışmıyor,güzelce dağılıyor.En sevmediğim şeydir 5 saniye içinde donan ve dağıtılamayan fondötenler.Dağıttıktan sonra cildinize güzelce oturuyor ve mat bir bitiş sağlıyor.Bu matlığı da uzun süre koruyor.Üzerine mac msf geçiyorum,benim cildim bile uzun süre mat kalıyor.Gözenekleri belirginleştirmiyor,ciltte yapay bir görüntü oluşturmuyor.Ciltle birleşiyor adeta ve kesinlikle doğal duruyor.Bu fondöteni sürünce kendimi iyi hissediyorum lar:''
dün gönderdiğim iade bugün düşmüş bu hızz
Bende dün gönderdim hala düşmedi
cnm iade ettiğim ürün görünmüyor ama hesap düşmüş ana sayfada ve ödeme sayfasında görünüyor oralara bak bir istersen
canım sen faceden katılmışmıydın o parfüm beğenilen şeye?
ebru gelen hediye listede varmıydı tatlım?belki herkese gelirmi acaba:44:
kızlar faceten nasıl parfüm kazanılıyor ben anlamadım birşey :)))
kızlar faceten nasıl parfüm kazanılıyor ben anlamadım birşey :)))
kızlar titreşimli mascara o fiyata değermi deneyen oldumu