- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
ben şimdilik çıkıyorum arkadaşlar
oğlumu aşıya qötürücez eşim qelio aradı şimdi...
inşallah çok ağlamaz bebeğim
gelince tekrar yazarım..
qörüşürz... :80:
ay inş.hiç anlamaz ağlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdilik çıkıyorum arkadaşlar
oğlumu aşıya qötürücez eşim qelio aradı şimdi...
inşallah çok ağlamaz bebeğim
gelince tekrar yazarım..
qörüşürz... :80:
bilmem öylemi olur şahsen ben elime alıp incelemeden katologtan alamam gibi geliyor ama şöyle altlı üstlü spor pijama takımı olursa düşünürüm.
kızlar 2011 yılının takvimi bende yok diye üzülüyordum sağolsun avon göndermiş pek bir sevindirik oldum:109:
gule gule kullan canım
ebru arkadaşımız burda şu tüpte olan efes calming fondoteni sormuştu ben sipariş ettim baktım fena deyilmiş yani orta derecede kapatıcılığı var şişede olanla aynı cnm çok iyi kapatmasada doğal bir görüntü veriyor ama anewin fondoteni ve perfect fondoten daha iyi.
slm kızlar dünde yazmıştım da kimse yoktu.gün hediyesi göndermişlermi sizede?yoksa yanlışmı yazmışlar listede fazladan 3ü 1 arada temizleyici var 0 liraya
slm kızlar dünde yazmıştım da kimse yoktu.gün hediyesi göndermişlermi sizede?yoksa yanlışmı yazmışlar listede fazladan 3ü 1 arada temizleyici var 0 liraya
ayy sanadamı tatlım o gün hediyesi deyil yeni yıl hediyesiymiş çok şanslısın bize hediye filan gelmedi
cnm benim eski siparişime dedğinden yazmışlardı ama gönderilen adet bölümünde de 0 yazıyordu adet kısmına bi bak cnm bana gelmedi öyle birsey yazdıgı halde.
golden lady ben perfect wearın nude fondotenini söylemiştim onun rengi kağıt gibi demiştin ya renk yok gibi demiştin.kapatıcılık olarak fark yok dimi diğer renklerinden?birde çok bariz açıkmı yosa tenle bütünleşiyormu az sürünce?
evet ebrusum aynı 0 tane kimse değilde avonmu kıyak geçecek ne diye yazmışlar listeye o zaman Allahım yacnm benim eski siparişime dedğinden yazmışlardı ama gönderilen adet bölümünde de 0 yazıyordu adet kısmına bi bak cnm bana gelmedi öyle birsey yazdıgı halde.
kapatıcılık aynıda cnm sen neden nude aldınki ben nude hiç denemedim bile çünkü onun bir ton koyusu ivory bile yüzünü çok beyaz yapıyor iyi kapattığı için neredeyse yüz hatlarını kaybediyor keşke nude almasaydın !
evet ebrusum aynı 0 tane kimse değilde avonmu kıyak geçecek ne diye yazmışlar listeye o zaman Allahım ya
kapatıcılık aynıda cnm sen neden nude aldınki ben nude hiç denemedim bile çünkü onun bir ton koyusu ivory bile yüzünü çok beyaz yapıyor iyi kapattığı için neredeyse yüz hatlarını kaybediyor keşke nude almasaydın !
canım ıvory en açığı nude 2. sırada diye aldım.normalde de başka markalardada ya 1 numara yada 2 numara uyuyordu tenime sen bunun rengi açık deyince bende 2 tercih ettim .birde nude çıplak demek ya sende renksiz gibi deyince soluk her tene uyar ve hafif soluk durur diye düşündüm açıkçası biraz seviyorum soluk ifadeyi