- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kampanya 4 te satışı yok spor çantanın.kampanya 5 te sipariş verebilirsin ama.(17 nisan-15 mayıs tarihleri arasında)
Treselle satıştan kaktı.Merhaba, k6 kataloğunuz var sanırım, "treselle parfüm" satışta mı acaba bakabilir misiniz rica etsem(Acil)?
Teşekkürler.Treselle satıştan kaktı.
Avonla ilgili öğrenmek istediklerinizi yazabileceğiniz adres ve temsilci olmak için harika bir yer ve dahil olacağınız başarılı bir ekip :)))
KIzlar urun kodlarini giriyorum ama sayfada katalog fiyatlari cikiyor gelis fiyati yazmiyor neden ?
peki ben bu ay sipariş vermedim gelecek ayın katalogunu nerden alıcam acabaEn son fatura tutarı ve tahmini fatura tutarında geliş fiyatlarıyla gösteriyor. Onaylamadan önce kontrol edebilirsiniz.
peki ben bu ay sipariş vermedim gelecek ayın katalogunu nerden alıcam acaba
bana her ay avon gönderiyor dedilerde. bide ödeme pttlerden oluyor dimi =İnternet sitesine yüklenecek kampanya başlangıcında , internet sitesinden bakabilir veya bağlı olduğunuz temsilci size yakın oturuyorsa ondan isteyebilirsiniz.
bana her ay avon gönderiyor dedilerde. bide ödeme pttlerden oluyor dimi =
teşekkür ederim :)Son sipariş tutarı 95 tl ve üzeri ise Aras kargo ile gönderiyorlar. Ödeme seçenekleri için Avon sitesi temsilci girişi kısmından giriş yapın. Ödeme sayfasında seçenekler detaylı yer alıyor
Hayır.Kızlar eski kataloglardan siparis verebiliyor muyuz ?