• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avonla ilgili öğrenmek istediklerinizi yazabileceğiniz adres ve temsilci olmak için harika bir yer ve dahil olacağınız başarılı bir ekip :)))

Blog reklamı için link vermeniz site kurallarına aykırı. Yazmış olduğunuz sayfanın amacı ise konu adından da anlaşıldığı gibi bilgi paylaşımı. Temsilci toplamak , satış için müşteri bulmaya çalışmak yasak.

Ek olarak defalarca linkini verdiğiniz bloğunuza göz attım. Başarısız bir sayfa düzeni ve Avon sitesine yönlendirme linki dışında bloğunuzda kayda değer bir paylaşımınız bulunmuyor.

Bloggerlar gerçekten çok başarılı bloglar hazırlıyorlar. Önce dersinize çalışmalısınız. Ve kendi sayfanızı tanıtmak için izin almadan başka bir siteyi kullanmamalısınız.

Arkadaşlar benim de ruj numunelerine ihtiyacım var ama o kadar çok ki... "Büyük Dolu Numune Seti" ve "Küçük Dolu Başlangıç Seti"nde hangi ürünler var bilen var mı acaba?

avon ile ilgili konularla yardım istiyorsanız mail atabilirsiniz veya mesaj atabilirsiniz........

Son düzenleyen: Moderatör:
bana her ay avon gönderiyor dedilerde. bide ödeme pttlerden oluyor dimi =

Son sipariş tutarı 95 tl ve üzeri ise Aras kargo ile gönderiyorlar. Ödeme seçenekleri için Avon sitesi temsilci girişi kısmından giriş yapın. Ödeme sayfasında seçenekler detaylı yer alıyor ;)

kızlar incandessence flame diye kırmızı şişede parfüm gördüm bu ayın kataloğunda
kokusu nasıl bilen tarif edebilecek olan var mı?

Kızlar bnde avon üye olmak istiyorum ama pek bilgili değilim avona genelde kendime bişeler almak için üye olmak istiyorum temsilci olunca her ay ürün siparis etme zorunlulugu varmi

Bir de şunu merak ediyorum, avonun selülitler için kremi var kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı, gerçekten fayda ediyor mu ?

Back