Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu
- Konu Sahibi ilksah
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
- 13
Pazartesi günü sormuştum ben, salı günü geldi.Hafta sonu verilen siparisler pazartesi isleme aliniyor.
Evet pazartesi isleme alip sali gunu yollamislar hemenPazartesi günü sormuştum ben, salı günü geldi.
- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
- 13
Birkaç yıldır yapmıyorum ama konuya hakim olduğumu düşünüyorum, istersen sorabilirsinArkadaşlar merhaba bana birkaç yıldır bu işi yapan ve aktif şekilde yapmaya devam eden bir arkadaş lazım. Birkaç şey soracağım. Rica etsem burdan yazabilir mi?
- 20 Eylül 2015
- 58
- 9
- 16
- 28
hayır her ay sipariş verme zorunluluğun yokKızlar bnde avon üye olmak istiyorum ama pek bilgili değilim avona genelde kendime bişeler almak için üye olmak istiyorum temsilci olunca her ay ürün siparis etme zorunlulugu varmi
merhaba arkadaşlar,
bugün avon k13 kataloğunun başladığı tarih, katalogda 6 kasım yazıyor. ancak temsilci safasına giriş yaptığımda halen k12 kataloğu aktif görünüyor. yani yeni kampanya için sipariş giremiyorum.
sorun bende mi yoksa başka bir durum mu var? yardımcı olur musunuz lütfen...
bugün avon k13 kataloğunun başladığı tarih, katalogda 6 kasım yazıyor. ancak temsilci safasına giriş yaptığımda halen k12 kataloğu aktif görünüyor. yani yeni kampanya için sipariş giremiyorum.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben de şaşırdım başta ama önceki kataloğun bitişi de 6 Kasım gösteriyordu, akşama doğru açıldı zaten, ben de siparişlerimi verdimmerhaba arkadaşlar,
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
100 değil mi?kargo ücreti kaç tl de 1,5 ya
85 değil miydi
bi ara 85 ti ben eskide kalmışım :)))100 değil mi?
- 22 Kasım 2015
- 20
- 3
- 1
- 34
- 24 Kasım 2015
- 13
- 14
- 3
- 44
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Başladı canım..kızlar yeni kampanya neden hala başlamadı bi bilgisi olan var mı acaba
evet yazdıktan biraz sonra başladı canım teşekkürler:)Başladı canım..
- 24 Kasım 2015
- 13
- 14
- 3
- 44
- 15 Ağustos 2015
- 5
- 1
- 86
- 32
- 24 Kasım 2015
- 13