• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bu konuya neden kimse bakmıyor ? Bir de cumartesi günü sipariş verdim bugün kargoya verilmesi gerekirken hala kargoya verilmemiş neden böyle ? İlk siparişim.

Arkadaşlar merhaba bana birkaç yıldır bu işi yapan ve aktif şekilde yapmaya devam eden bir arkadaş lazım. Birkaç şey soracağım. Rica etsem burdan yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba bana birkaç yıldır bu işi yapan ve aktif şekilde yapmaya devam eden bir arkadaş lazım. Birkaç şey soracağım. Rica etsem burdan yazabilir mi?
Birkaç yıldır yapmıyorum ama konuya hakim olduğumu düşünüyorum, istersen sorabilirsin

merhaba arkadaşlar,
bugün avon k13 kataloğunun başladığı tarih, katalogda 6 kasım yazıyor. ancak temsilci safasına giriş yaptığımda halen k12 kataloğu aktif görünüyor. yani yeni kampanya için sipariş giremiyorum.
sorun bende mi yoksa başka bir durum mu var? yardımcı olur musunuz lütfen...

merhaba arkadaşlar,
bugün avon k13 kataloğunun başladığı tarih, katalogda 6 kasım yazıyor. ancak temsilci safasına giriş yaptığımda halen k12 kataloğu aktif görünüyor. yani yeni kampanya için sipariş giremiyorum.
sorun bende mi yoksa başka bir durum mu var? yardımcı olur musunuz lütfen...
Ben de şaşırdım başta ama önceki kataloğun bitişi de 6 Kasım gösteriyordu, akşama doğru açıldı zaten, ben de siparişlerimi verdim :KK76:

Avon yeni kampanya bomba gibi başladı.Fullspeed erkek parfümü ve incandessence bayan parfümünde üçlü indirim var.♥♡♥

Back