Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kampanya 4 kataloğumuzda bahsettiğin spor çanta kodu bulunmadığı için olabilir mi acaba cnm yine bir bak istersenkızlar 36729 kodlu spor çantayı sipariş veremiyorum, sebebini bilen var mı?
''kodlu ürün sipariş edilemez. Lütfen sipariş listenizden veya sepetinizden siliniz.'' diyor
evet cnm artık öyle yollanıyorkızlar ben kampanya 4 kataloğundan sipariş girmiştim dün ürünlerim geldi. hem kampanya 5 hemde kampanya 6 kataloğu göndermişler. artık bir sonraki katalogda mı gönderiyorlar ? ben 2 kere üst üste sipariş girmemiştim.üyeliğim iptal olcak diye kendim için ihtiyacım olan şeyleri aldım.
site açıldığında sepete at diye bir seçenek var bu spor ürünlerin tanıtıldığı kısımda, oradan yapıyordum.kampanya 4 kataloğumuzda bahsettiğin spor çanta kodu bulunmadığı için olabilir mi acaba cnm yine bir bak istersen
cnm kampanya 4 te satışı yok spor çantanın.kampanya 5 te sipariş verebilirsin ama.(17 nisan-15 mayıs tarihleri arasında)site açıldığında sepete at diye bir seçenek var bu spor ürünlerin tanıtıldığı kısımda, oradan yapıyordum.
yani artık alınamıyor mu çanta, çözemedim gitti varsa kodunu atın bari, ben beceremiyorum bir türlü
cnm kampanya 4 te satışı yok spor çantanın.kampanya 5 te sipariş verebilirsin ama.(17 nisan-15 mayıs tarihleri arasında)
k3 te almıştır elinde vardır öyle satışını yapmıştır o zmn.şu anki kampanya(k4)da sistem o kodun girişini yapmaz mümkün değilarkadaşım sipariş vermiş avon temsilcisinde görüp ve çanta hemende gelmiş , onlar nasıl alabilmiş bu durumu anlamadım o zaman :/
çok teşekkür ederim bu bilgi için, o zaman , 17 nisanda o zaman vereceğim siparişimi :)ama istersen kampanya 5 te yine aynı çanta satışta ve indirimde.
17 nisan itibariyle sipariş verebilirsin
arkadaslar iyi aksamlar,bisey danisicam.siparislerimi verdim fakat kapiya geldiginde kabul etmeyip geri iade etsem.kargo kuryesine acaba sirkete ulastiginda gonderim parasini alirlarmi benden cunku siparisim olmasi.gereken miktarin altindaydi ve ben 9,5lira kargo.ucretine.tabii tutuldum. Diyorum simdi geri.gondersem paramin tumunu kargo ucretide dahil.iade ederler mi
Bugun sabah ilk is musteri hizmetlerini aramak oldu ve kargoya verilmis urunler..sordum kapida hic acmadan iade etsem diye 8,5lira hizmet bedeli oduyorsunuz dediler.elimde patladi :)evet.. geldiği gibi direkt faturanın altındaki iade formunu doldurup aynen kargocuya teslim ediyorsun.. ya da siparişlerini daha yeni verdi isen sayfandaki sipariş takibinden siparişi iptal et seçeneğine de tıklayabilirsin.. tabi kargoya verilmedi ise.. her iki durumda da avon sana ödediğin her kuruşu iade edecektir..