- 16 Haziran 2011
- 14.978
- 63.350
- 798
k11 kataloğunu yükleyen var mı arkadaşlar ?
Yükleyen olmadı canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k11 kataloğunu yükleyen var mı arkadaşlar ?
Arkadaslar bnde birsey soracagim bana temcilci no gelmedi henuz ben de bana yardimci olan temcilcimden kodlari girmesini istedm yardimci olur musunz dedm tamam dedi ama bu no bana gelmedi o girebilir mi bu kodlari nasil oluyor anlamadm acikcasi bilen arkadaslar cvplayabilir mi
Ardim kaydinz gorunmuyor eski kaydinz var dedi kayit formum ulasmamis olabilirmisMerhaba ,
Takım öncünüzün ekranında kendisine bağlı tüm temsilcilerin sayfalarına ulaşım adımı mevcut. O adımı kullanarak ürünlerinizi sizin adınıza girecek.
Temsilci no nuzun oluşmuş olması gerekir. 0212 473 11 11 nolu Avon müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz :)
Ardim kaydinz gorunmuyor eski kaydinz var dedi kayit formum ulasmamis olabilirmis
5 gun oldu zaten bnde ondan merak edip sordum size bn nomu alamiyorum ama takim oncum bana daha kaydin olmadi biraz bekle demedi kodlari ver gireyim dedi bnde bana temsilci no gelmedi dedim gelir bugun en gec yarin dedi ama bugunde gelmediPeki kaydım ulaşmadı ise takım öncüm nasıl benim adıma sipariş girecek diye sordunuz mu ? Kaç gün oldu kayıt olalı. 1-2 günlük bir süreç ise ondan olabilir.
5 gun oldu zaten bnde ondan merak edip sordum size bn nomu alamiyorum ama takim oncum bana daha kaydin olmadi biraz bekle demedi kodlari ver gireyim dedi bnde bana temsilci no gelmedi dedim gelir bugun en gec yarin dedi ama bugunde gelmedi
arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum. yaşım 51 ve katalog satışı yapıyorum. avon hiç yapmadım yapmayı da düşünmem.çünkü ürünleri sağlık bakanlığı onaylı değil. içinde domuz yağı ve türevleri var mı yok mu belli değil. eğer yoksa neden helal sertifikası yok bu da merak konusu. ayrıca ürünler çinde üretiliyor ki bildiğiniz gibi çinde en değersiz şey insan hayatı. ben farmasi adında %100 türk malı(fabrika istanbulda), ürünleri sağlık bakanlığı onaylı ve içinde domuz yağı ve türevleri olmadığına dair sertifikası olan ürünlerin satışını yapıyorum. direktör seviyesindeyim. ben de bu işi para ve çocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak için yapıyorum ama en azından sattığım ürünlerin sağlıklı olduğunu ve gerekli merciilerden de onay aldığını biliyorum. üstelik dediğim gibi türk malı. avon amerikan malı. farmasi hakkında bilgilendirilmek isterseniz seve seve yardımcı olurum. sağlıcakla kalın :)
bir de farmasi yapmak zorunda da değilsiniz yanlış anlamayın lütfen. yeter ki sağlıklı ürünler kullanın ve kullandırın. en azından ben söylemiş olayım tabi ki olay sizde biter :)
Merhaba ben kotu bir sey soylemedigimi dusunuyorum. Sadece saglikliysa veya suysa buysa.... neden belgesi yok diyorum. hiçbir sekilde itham etmedim kimseyi. yanlış anlaşılmak da istemem ama sorun yaratıcaksa özür de dilerim. hatta yorumumu kaldıra da bilirsiniz :)