- 16 Haziran 2011
- 15.386
- 66.057
- 798
Evet classicler oldukca avantajli cunku satis limitleri dusuk.ben en basta yuksek satislar yaptim tum hosgeldin hediyelerini kazandim.ama simdi cevrem degisti.hic satis yapamiyorum.hediyelerinden faydalanamiyorum.sistemi kotu yaptilar bence![]()
Merhaba ,
Üzülmeyin , classic temsilci programındaki üyelerde avantajlı konumda değiller. Aylar sonra bir kampanya yaptılar. Zoey siyah çanta hediye şeklinde. Sonrasında stok temini yapmadıkları ( müşteri hizmetlerini defalarca arayınca anlaşılan bilgi ) ve ellerinde olmayan ürün yerine başka bir ürün göndermek istediler. Evde gereksiz yer tutacak , şayet dürüstçe gönderilecek ürünün o olduğu belirtilse pek çok kişinin siparişini belirtilen tutara yükseltmeyeceği bir ürün.
Avon , dünyanın farklı ülkelerinde global bir marka konumunda olsa da Türkiye tarafı gittikçe tüketiciyi dışlayan bir yaklaşım içerisinde. Müşteri memnuniyeti önemsenmiyor.
1 yıldır avoncuyum böyle kazıklanma görmedimne hediye var ne bişey genelde 200 tl ye girmeme rağmen .
![]()
Pek çok internet sitesinde 95 tl üzerine kargo bedava iken , Avon 1,5 tl hizmet bedeli alıyor. Sonrasında insan gerçekten neden bu firmadan alış veriş yapıyorum diye kendini sorguluyor.
Beğendiğim ürünlerini ilk elden almak için üye olmuştum. Açıkçası son yaşadığım memnuniyetsizliklerden sonra o ürünlerin yerine başka markaların ürünlerini incelemeye başladım.