• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar merhaba, bir sorum olacak.
Ben Avon üyeliğimin silinmesi için dilekçe verdim, işleme konuldu ve kapandı. Hatta siteye giriş yapmak istediğimde "hesabınız aktif değildir" yazıyor. Ancak takım öncüsü sürekli bana mesaj atıyor, sipariş ver, üyeliğin düşmesin vs. Ben çok sıkıldım bu durumdan. Üyeliğim silindi diye biliyorum, benim adıma hala sipariş verebilir mi ? Lütfen cevap verin bana, korkuyorum başıma iş açacak diye. :KK5:
öyle birşey yapabileceğini sanmıyorum. senin werdiğin siparişleri görür ama adına sipariş weremez. temsilci sitesine girerken kullandığın şifreyi bilmiyorsa yapamaz

öyle birşey yapabileceğini sanmıyorum. senin werdiğin siparişleri görür ama adına sipariş weremez. temsilci sitesine girerken kullandığın şifreyi bilmiyorsa yapamaz

Takım öncüleri maalesef temsilcileri adına sipariş verebiliyorlar aslında bunun cezası var. bir çok kişi bu yüzden icralık bile olmuş avon a üye olurken iyi araştırdım bu yüzden güvenilir bir takım öncüsü seçtim ve onunla ilk görüşmemde bu konuyu konuştum.

kızlar bi skntıdan bahsedicem size. ben en son katologtan gecen hafta sipariş verdim.hepınızın bıldıgı uzere yaz ayları boyunca kargo bedelının 1.50 tl alınması ıcın 50 tl sıparıs vermemız gerekıyor.bende 51 kusurluk bır sıparıs verdım sıparısımın ıcınde de ınterner uzerınden fırsat brosurunden bır urun begendım o da vardı.fıyatı 4.50 tl cıvarı bıseydı onu da sıparıs ettım.daha sonra sıparıs eve geldıgınde faturama baktıgımda kargo bedelının 8.50 tl alındıgını gordum.detaylara bakarken fırsat brosurunden gırdıgım urunun stoktan kaldırıldıgını ve bu yuzden yollayamadıklarını yazmıslar ve gırdıgım sıparıs 47 tl gıbı bıseye dusmus ve dolayısıla 8.50 tl kargo ucretı almıslar.bende sınırlendım ve musterı merkezını aradıgımda yapabılıcek bıseylerı olmadıgını fırssat brosurundekı urunlerın stogu bıtmesı halınde gonderemıceklerını brosurde belırttıklerını soyledıler yanı benden pasa pasa o 8.50 tl yı aldılar.ınanın cok sınırlıyım artık bu avondan bıktım yanı.

kızlar bi skntıdan bahsedicem size. ben en son katologtan gecen hafta sipariş verdim.hepınızın bıldıgı uzere yaz ayları boyunca kargo bedelının 1.50 tl alınması ıcın 50 tl sıparıs vermemız gerekıyor.bende 51 kusurluk bır sıparıs verdım sıparısımın ıcınde de ınterner uzerınden fırsat brosurunden bır urun begendım o da vardı.fıyatı 4.50 tl cıvarı bıseydı onu da sıparıs ettım.daha sonra sıparıs eve geldıgınde faturama baktıgımda kargo bedelının 8.50 tl alındıgını gordum.detaylara bakarken fırsat brosurunden gırdıgım urunun stoktan kaldırıldıgını ve bu yuzden yollayamadıklarını yazmıslar ve gırdıgım sıparıs 47 tl gıbı bıseye dusmus ve dolayısıla 8.50 tl kargo ucretı almıslar.bende sınırlendım ve musterı merkezını aradıgımda yapabılıcek bıseylerı olmadıgını fırssat brosurundekı urunlerın stogu bıtmesı halınde gonderemıceklerını brosurde belırttıklerını soyledıler yanı benden pasa pasa o 8.50 tl yı aldılar.ınanın cok sınırlıyım artık bu avondan bıktım yanı.
Merhaba, problemine çok üzüldüm. Avon'dan ben de binbir konuda şikayetçiyim (not: oriflame'ciler araya girmesin lütfen, ilgilenmiyorum). ama bu durumda bu 8,5 tl almamaları gerekir diye biliyorum. telefondaki kız yanlış bilgi vermiş olabilir. bence bir de avona sitesinden mesaj olarak yazmayı dene. ordan cevap yazarken daha ciddi yazıyorlar (kayıtlı vs olduğu için.) sonuçta stok olmaması senin hatan değil ki! sen ona göre hesap yapıp siparişini girdin. siparişini sisteme kaydettiğin andaki durum seni bağlar. stokta yoksa bile, sonradan ilave 8,5 tl almamaları gerekir. hatta eskiden almıyorlardı diye biliyorum. telefondaki kız hata yapmış olabilir bence bir de yazmayı dene istersen..

Boyle bir durumda en azından arayıp bilgi vermeliler. Sanki görmüyorlar yada anlamıyorlar amacın o oldugunu:KK20:

Aynen oyle kizlar telefonda konustugum kizda bidahakine daha fazla siparis verin boyle bi problem yasamamaniz icin diyo dalga gecer gibi stok yoksa yok yazsin o zaman bende ona gore urun siparis ediyim boyle bi sacmalik var mi yani.avona internet sitesinden yazmayi deniyim o zaman onu bilmiyodum

Aynen oyle kizlar telefonda konustugum kizda bidahakine daha fazla siparis verin boyle bi problem yasamamaniz icin diyo dalga gecer gibi stok yoksa yok yazsin o zaman bende ona gore urun siparis ediyim boyle bi sacmalik var mi yani.avona internet sitesinden yazmayi deniyim o zaman onu bilmiyodum

Merhaba ,

Sipariş ve hizmet bedeli ile ilgili ; fırsat broşüründen verilen siparişlerde stokta olmaması durumunda hizmet bedeli yansıyabilir uyarısı olduğunu anlatmak istemiş olabilirler.

Bununla ilgili internet sitelerinde ve hediye kazanımı için verilen kota bilgilerinde bununla ilgili uyarı yer alıyordu. Avon a sor adımında detaylarına yer verilmişti diye hatırlıyorum.

kızlar avon classic temsilci olmuşum :) önceden inciden direk cluba geçeceğim yazıyordu. siz de kontrol eder misiniz? genel bir düzenleme mi merak ediyorum. yaptığımız itirazlar meyvesini vermeye başladı sonunda :) :)
bende inci ydim ama avon clup olmuşum avon classic olması gerekmiyormudu iyimi kötü mü anlamadım

ayrıca öğrenmek istediğim bi konu var ödemelerle ilgili faturam geldiğinde 15 günlük süresi var son günde kredi kartı ile ödeme yapıyorum hesap kesim tarihine kadar ödeme için beklemiş oluyorum avonun 1 ay sonra ödeme seçeneği var diyorlar bu nasıl oluyor belli bir limiti felanmı var acaba yardımcı olursanız

Avon luck parfümün satış fiyatı nedir nasıl hesaplayabilirim müsterim istiyor panoramada var gelecek kampanya katalog 11 reklamindada gorunuyor kapakta ona göre kaca satmaliyim lutfen cevap yazin

Avon luck parfümün satış fiyatı nedir nasıl hesaplayabilirim müsterim istiyor panoramada var gelecek kampanya katalog 11 reklamindada gorunuyor kapakta ona göre kaca satmaliyim lutfen cevap yazin

Merhaba ,

Panoramada yazan fiyatlar ürünlerin geliş fiyatlarıdır. Ürün başına %25 indirimli olarak düşünebilirsiniz seri sonu veya indirim broşürü ürünü değil ise.

Örneğin 30 tl ise panoramadaki fiyat katalog fiyatı 40 tl ( 40 * 0,75 = 30 panorama fiyatı ) olacaktır gibi düşünebilirsiniz.

Takım öncüleri genelde kampanya başlar başlamaz sipariş giriyorlar sanırım ki. Dolayısıyla salı veya çarşamba k11 kataloğu kendilerine ulaşmış olacaktır. İsterseniz 1-2 gün bekleyip kesin fiyatı da öğrenebilirsiniz .

kızlar avonu bırakmak için birşey yapılıyor mu ? 95 tl kotayı asla giremem o yüzden bırakıyorum

kızlar avonu bırakmak için birşey yapılıyor mu ? 95 tl kotayı asla giremem o yüzden bırakıyorum

her ay sipariş vermek zorunda değilsin ki zaten 3 ayda bir de versen olur; ilk başta satış yapamıyacağını düşünürsün ama bir de bakmışsın 95+ olmuş bence hemen pes etme

Bencede hemen pes etme bi bakarsim kar bile yapiosun hem siparia vwrmezsen kendiliginden uyeligin duser

bende inci ydim ama avon clup olmuşum avon classic olması gerekmiyormudu iyimi kötü mü anlamadım

classic olunca daha fazla hediye kazanma şansın oluyor. Panaromada her ay hangi grubun ne kadar hedefle ne kazanacağı yazıyor. Bu gruplar arasında en nasiplisi classic.

Back