- 16 Haziran 2011
- 14.978
- 63.340
- 798
hnmlar bırkac parca ıstedıgım urun vardı ve avonun kendı ınternet sıtesınde kayıt oldum ama sanırım yanlıs yere kayıt oldum.satıs temsılcısı oldum .temsılcı gırısı kısmında sıfremle gırıs yapıyorum.bana maılıme su kısı sızın takım oncunuz gıbısınden bırhanımın adı ve telefonu var ama onu da acan yok.
ben urun almak ıstedım dıye uye oldum.su an benı baglayan bır durum var mı?satıs yapanlardan olmak ıstemedım ben ama sanırım temsılcı oldum.baglayıcılıgı nedır?orda kullanım sartları vs kabul ettıgımden dolayı korktum acıkcası..cok eskıden annemde yapardı ve astarı yuzunden pahalı deyıp bırakmıstı.
lutfen avon la ılgılenen bayanlar yardımcı olsunlar..temsılcı mı oldum ben sımdı
fakat temsılcı olmussam neden bırbaskasının cep telı ve ısmı soyısmını ıceren bır maıl geldı.temsılcınıze ulasın yazıyordu altnda da ..yanlız bu numarayı aradıgımda boyle bır numara olmadıgı ıcın sasırmıstım
Merhaba milka84 ; Temsilci giriş bilgileriniz oluştuğuna göre ; Avon satış temsilcisi olmuşsunuz. Her temsilci adres bilgilerine göre bir bölgeye ve o bölgedeki bir Takım Öncüsüne bağlı oluyor. Satış temsilcileri ve Takım Öncüleri de Bölge Satış Sorumlusuna bağlı oluyor.
Gelen mail Takım Öncünüzün bilgilerini içeriyor anladığım kadarıyla. Sipariş girişi ve bilgi edinme amaçlı yardım istediğiniz konularda kendisine ulaşabilirsiniz.
Avon sitesinde Temsilci girişi sonrasında Temsilciye Özel kısmından Bilgilerim e bastığınızda Takım Öncüsü ve Bölge Satış Sorumlusu bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Takım Öncünüze ulaşabilmek için Avon Müşteri Hizmetlerini arayarak güncel telefon bilgisine ulaşabilirsiniz.