Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luck for her hediye saatini gönderilemeyen ürün diye yazmışlar. madem gönderemeyeceksiniz, niye kampanya yapıyonuzzzzz
canım ben 1 kere üye oldum iptal edince bisürü borç çıkardılar. Ödedim kapattım. Tekrar başladım aynısı olmaz umuduyla 1 sene yaptım temsilciği bıraktığımda yine anlamsız bir borç çıktı ve avukata verildiği söylendi. Gelen son faturayı ödememe rağmen habersiz şekilde 18 tl tutarında borç çıkarıp üzerine faizi ekleyip 11 ay sonra haber veriliyor. Haberim olmadan birden bire 430 tl borçlu oldum. Şuan avukatta. Yinede sen bilirsin tabiki ama tecrübe paylaşmak için buradayz. Bunlarıda bilin. Öpüldün.Arkadaşlar avona üye olmayı düşünüyorum fakat bazı konularda bilgi almak istiyorum avon kataloğu ücretli mi aylık doldurmamız gereken bir kota varmı ve istediğimiz zaman üyeliği iptal edebiliyormuyuz ?yardımcı olursanız sevinirim
K14 nerde göremiyorum kimse yayinlamadimi acaba
nereyeYÜKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 aydır avon temsilciliği yapıyorum. Bu ay klasik temsilci olmuşum. Ama temsilci sitesine girdiğimde avon club görünüyor. Takım öncümü aradım, avon club olmam için toplamda 1.300 tl lil satış yapmam gerekiyormuş. Kafam karıştı. Ben klasik temsilci miyim, yoksa avon club mıyım? Bilen biri varsa cevap verebilir mi?
cok tskr edermkendin yazmışsın satış temsilcisi oldum diye ihtiyacın olan ürünleri alabilirsin 3 ay boyunca sipariş vermediğinde üyeliğin siliniyor herhangi bağlayıcı bir şey yok
fakat temsılcı olmussam neden bırbaskasının cep telı ve ısmı soyısmını ıceren bır maıl geldı.temsılcınıze ulasın yazıyordu altnda da ..yanlız bu numarayı aradıgımda boyle bır numara olmadıgı ıcın sasırmıstımkendin yazmışsın satış temsilcisi oldum diye ihtiyacın olan ürünleri alabilirsin 3 ay boyunca sipariş vermediğinde üyeliğin siliniyor herhangi bağlayıcı bir şey yok