Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şu teb'in she kart olayını anlayan bana bi anlatsın Allah rızası için ayrıntısıyla. arayan kadın o kadar laf salatası yaptı ki hiç bişey anlamadım ve 3 cümlesinden biri Tc kimlik numaranızı alabilir miyim oldu anlatın hadi biriniz
Canim ben kullaniyorum she card yeni aldim sayilir bende nisan sonuna kadar avon faturani she cardla odersen mesela 100 tl lik siparisine 10 tl bonus veriyor benim gecen ayin son siparisine yetistigi icin 300 tl lik siparisime 30 tl lik bonus verdiler bugun harcicam kismet olursa avonun bu kampanyasi cok oluyor
arkadaslar k4 ve k3 katalogundan coral you later acilip kapanabilenden siparis etmistim k3 te gelmedi en kisa surede gonderilecektir yaziyordu.neyse dedim k4te gelir.k4ten siparis ettim yine aynisindan 2 tane daha.yeni coral you later gelmedigi gibi onceki aydaki de gelmedi.mahcup oldum 2aydir musterime.basina boyle bisey gelen varmi? ya k5 te de gelmezse
peki canım vadeler ne alemde. benim işbankasında otomatik ödeme talimatım var mesela . ordan o talimatı çekip teb'e verdiğim zaman teb bana 1 ay ödeme süresi veriyor mu ? 15 gün mü yoksa
Kızlarrrr k5 cuma saat kaçta başlicak bilgisi olan varmi ??
Avonun ojelerinden daha önce hiç sipariş vermedim kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz.. :))
ben kullanıyorum canım gayet hoş
Kızlarrrr k5 cuma saat kaçta başlicak bilgisi olan varmi ??
Avonun ojelerinden daha önce hiç sipariş vermedim kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz.. :))
ben kullanıyorum canım gayet hoş
Geçen ay aldım iki tane, renkleri çok şirin kalıcığıda iyi ve en önemlisi çabuk kuruyo :)
Neden sipariş veremeyesin ki canim ?
ben daha yeniyim de evham var biraz 19unda mayıs kataloğuna geçiyoruz ya acaba nisan kataloğundan sipariş hakkımız kalmıyor mu diye düşündüm ama yarın 4e kadarmış k4 süresi inşallah bi sorun olmadan siparişlerimi verebilirim