• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar only imagine parfümü şipariş ettim, begenmeyenler olmus sanırım ama ben begendim hoş kalıcı bi kokusu var
ee tabi şişeside ayri bi güzel gelsin buraya eklerim fotosunu ((:

canım ben tester üzerinden deneyip beğenmemiştim ama geçen gün arkadaş rica etti 6 paket olarak girdim . geldi elime.. birini yeğenim daha çok küçük açmış bulundu. bende amaannn diyerekten açtım . sıktım ve çok hoşuma gitti :17:

canım ben tester üzerinden deneyip beğenmemiştim ama geçen gün arkadaş rica etti 6 paket olarak girdim . geldi elime.. birini yeğenim daha çok küçük açmış bulundu. bende amaannn diyerekten açtım . sıktım ve çok hoşuma gitti :17:

Bende tester üzerinden denedim canim bileğime ve boynuma sürdüm kokusu kaldikca güzelleşiyor gelsin hemen sabirsizlandim :))

kızlar bizleri çok güzel bir kampanya 6 kataloğu bekliyor bilgilerinize. ayrıca bu ay panaromasındaki Amour kokusunda muhteşemm :23::23:

valla neler yok ki bir çok şey indirimde gene . ama argan yağı serumu stoklamamıştım ben mesela 6 da da indirimde değikl o kötü olmuş. dediğim gibi amour kokusu şahane ve pur blanca severlere de parfüm indirimde ben çok seviyorum da:52::52::52: eklemeye çalışcam kataloğu zaten

Son düzenleme:
valla neler yok ki bir çok şey indirimde gene . ama argan yağı serumu stoklamamıştım ben mesela 6 da da indirimde değikl o kötü olmuş. dediğim gibi amour kokusu şahane ve pur blanca severlere de parfüm indirimde ben çok seviyorum da:52::52::52: eklemeye çalışcam kataloğu zaten

Cok merak ettim canim, güzel seyler olduguna sevindim. Katalogu eklersen cok makbule geçer canim :))

kızlar üzgünüm kötü haberim var ne site üzerinden ne de başka siteler üzerinden kopyalamayla dahi resimleri yükleyemiyorum hata veriyor :44:

Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?

Back