• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ucu ince mi canım ya ben eyelıner olarak kullanmak için alıcaktım o da kodu yanlış yazmışım :/

ben almadım ama fotoğraftan anladığım kadarıyla ucu ince ama kullandıkça kalınlaşacak gibi görünüyor. sonra tekrar ucunu inceltmek sorun olabilir. benim de aklıma takıldı bu yüzden. ilk birkaç kullanımda eyeliner gibi kullanılır, sonra elimizde patlayacak gibi görünüyor, kapkalın tebeşir gibi kalacak, anca far olarak kullanılır sonrasında sanıyorum :51:

kızlar çocuklar için güneş kremlerinden alan varmı? bu kampanyada panoramadalar. 2 çeşidi var. biri suya daha fazla dayanıklıymış, ve daha pahalı. onun rengini merak ettim. bazı çocuklar için güneş kremleri turkuaz renkli oluyor, kıyafteleri filan boyuyor, hoşuma gitmedi. bunlar da turkuaz mı yoksa normal güneş kremi mi acep? kullanan varsa acil bilgi lütfen. şimidden çook teşkürler :34::54:

Yeni katalogta kadifemsi yazınca bence tüp şeklinde sandım :| çok teşekkür ederim cevaplar içiin :)

kızlar çocuklar için güneş kremlerinden alan varmı? bu kampanyada panoramadalar. 2 çeşidi var. biri suya daha fazla dayanıklıymış, ve daha pahalı. onun rengini merak ettim. bazı çocuklar için güneş kremleri turkuaz renkli oluyor, kıyafteleri filan boyuyor, hoşuma gitmedi. bunlar da turkuaz mı yoksa normal güneş kremi mi acep? kullanan varsa acil bilgi lütfen. şimidden çook teşkürler :34::54:

canım evet turkuaz renkte o krem normal değil:50:

arkadaslar k4 ve k3 katalogundan coral you later acilip kapanabilenden siparis etmistim k3 te gelmedi en kisa surede gonderilecektir yaziyordu.neyse dedim k4te gelir.k4ten siparis ettim yine aynisindan 2 tane daha.yeni coral you later gelmedigi gibi onceki aydaki de gelmedi.mahcup oldum 2aydir musterime.basina boyle bisey gelen varmi? ya k5 te de gelmezse

avondan sivilce lekelerini geçirmeye yardımcı jel almak istiyorum ama arkadaşlarımdan biri kullanmış fayda etmediğini söyledi.birde clearskin almayı düşünüyorum set olarak.yağlı ciltliyim sizlerden bu ürünlari kullanıp fayda gören varsa yazabilir mi acaba?...

avondan sivilce lekelerini geçirmeye yardımcı jel almak istiyorum ama arkadaşlarımdan biri kullanmış fayda etmediğini söyledi.birde clearskin almayı düşünüyorum set olarak.yağlı ciltliyim sizlerden bu ürünlari kullanıp fayda gören varsa yazabilir mi acaba?...

Canim clearskin serisinin yesil olanlarini tavsiye ederim ben kullandim cok faydasini gordum bu arada bende yagli ciltliyim hatta gorenler hayret ediyorlar cildin nasil guzellesti diye

Merhaba arkadaslar bende avon temsılcısıyım bır arkadasım üye olmak istiyor temsilci olarak ben üye yapabilir miyim?Önceden panorama da tavsıye et falan olurdu sımdı yok.Yardımcı olabılır mısınız?

Merhaba arkadaslar bende avon temsılcısıyım bır arkadasım üye olmak istiyor temsilci olarak ben üye yapabilir miyim?Önceden panorama da tavsıye et falan olurdu sımdı yok.Yardımcı olabılır mısınız?

Takim oncune onerebilirsin canim ben gecen bi arkadasi onerdim onceden temsilci onerince hediyeler oluyordu artik yok kalkmis o

burun bantı var mı avonda siyah noktalar için ?

burun bandı yok bildiğim kadarıyla.soyulabilen arındırıcı jel var (mavi renkli) işte ondan bahsediyoruz. aynen burun bandı gibi kullanılıyor. sürüp bekletiyorsun ve ucundan çekip soyuyorsun. burnun üstündeki siyah nokta minik tüycükler ne varsa temizliyor. ben beğendim yani. bi de bantlarda burun kenarlarına tam oturtamama sorunu olur bunda olmaması çok iyi.

çok sorulmuştur ama :))) iade yapıcam fatura tutarı 85 altına düşecek. kargo ücreti alır mı

selam arkadaşlar acil bir sorum var k5 perceıve kokusu bildigimiz perceıve kokusumu yoksa başka kokumu k2deki ile aynımı yani kokusu şuan indirimde alan varda ama kokusu bildigimiz klasik perceıve kokusumu bilemedim klasikse alan olacakta ne olur acil cevap bekliyorum

Back