• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Şimdidende girebilirsin siparişlerini niye süresi biter korkusu yaşiyosun ki canim, siparişlerini gir gönder

keşke girebilsem şimdiden :1: yeniyim canım o yüzden henüz sistemim yok maalesef bugün açılmasını dört gözle bekliyorum :18::18:

kızlar ya kampanya 5 te ki takı kutusundan sipariş etmek istiyorum, daha önceki siparişlerde kullanan var mı, mesela onun yanındaki makyaj seti var ondan ben hiç memnun kalmamıştım, çok uyduruktu :1:

kızlar ya kampanya 5 te ki takı kutusundan sipariş etmek istiyorum, daha önceki siparişlerde kullanan var mı, mesela onun yanındaki makyaj seti var ondan ben hiç memnun kalmamıştım, çok uyduruktu :1:

güzel bişiye benziyo ben de gözüme kestirdim ama bakalım belki alırım büyüklüğü filan da iyi canım..

o fırça setine takıldı aklım benimde ama fırçalar çok dandik göründü gözüme :(
bu kadar güzel düşünmüşler yapmışlar ne olurdu sanki içindeki fırçalar hep sattıkları fırçalar kalitesinde olsa? :(
fiyatı biraz daha pahalı yapsalardı ona da razıydım :D
ben allık ve eyeliner fırçalarına bayılıyorum avonun,milyon kez yıkadım tek tüy dökmedi :)

takı kutusunun ebatlarına dıkkat edınız ..Bence çok kuçuk eğer tutulmazsa ılerıkı zamanlarda urunlerın yanında promosyon olarak ındırımlı yada bedava verırler belki..

takı kutusunun ebatlarına dıkkat edınız ..Bence çok kuçuk eğer tutulmazsa ılerıkı zamanlarda urunlerın yanında promosyon olarak ındırımlı yada bedava verırler belki..

aboo ben de büyük sandım :1:şu lila renkliyi diyosun değil mi ablacım bide bişi soracaktım yine..indirim broşürünün arkasında olan takı kutusu varya setiyle beraber acaba o kutudan alma şansımız var mı tek olarak panaroma da gördüm ama aynısı mı bilemedim bu ara o çok istenmeye başladı da alabilirsem çok iyi olur..

o fırça setine takıldı aklım benimde ama fırçalar çok dandik göründü gözüme :(
bu kadar güzel düşünmüşler yapmışlar ne olurdu sanki içindeki fırçalar hep sattıkları fırçalar kalitesinde olsa? :(
fiyatı biraz daha pahalı yapsalardı ona da razıydım :D
ben allık ve eyeliner fırçalarına bayılıyorum avonun,milyon kez yıkadım tek tüy dökmedi :)

O kadar dandik mi canim ya bende almayi düşünüyordum, normal firçalar Cook kaliteli ben sürekli kullaniyorum, daha önceki kampanyalarda cikmişmiydi kalitesini nasil biliyorsunuz merak ettim :))

Son düzenleme:
O kadar dandik mi canim ya bende almayi düşünüyordum, normal firçalar Cook kaliteli ben sürekli kullaniyorum, daha önceki kampanyalarda cikmişmiydi kalitesini nasil biliyorsunuz merak ettim :))

daha önce bu model set halinde çıkardıklarına birebir benzettim ben ve hani mini kozmetikçilerde 5-10 tl ye set satarlar ya kalite olarak o ayardaydılar, tabi denemek lazım ama o model o fiyata fırçadan kalite beklemek :50:
gerçi çantası çok sevimli, çanta için alıp başka fırçalar konulup kullanılabilir aslında :52:

bir mac, bir real techniques kullandıktan sonra arada nasıl dağlar kadar fark olduğunu görüyor insan :1: fırça konusunda inanmazdım ve saçma bulurdum ben bu kalite vs konusunu ta ki gerçekten iyi fırçalar kullanana kadar.
Dediğim gibi allık ve özellikle eyeliner fırçası 10 numara, hayatta mac'e para vermem gider 100 tane avon eyeliner fırçası alırım :D

nasııııııııllllll:53: sipariş verdin mi ? ne güzel valla canım benim daha siparişim birikmedi henüz bu ay. beklicem mecburen:ssz::ssz: hadi gelsin sanada yeni kataloğu ekle :1::1::1:

nasııııııııllllll:53: sipariş verdin mi ? ne güzel valla canım benim daha siparişim birikmedi henüz bu ay. beklicem mecburen:ssz::ssz: hadi gelsin sanada yeni kataloğu ekle :1::1::1:

ben cogunlukla ablam ve benim için aradada kuzenler için aliyorum canım eee haliyle kampanya baslar baslamaz veriyorum ((:
yeni katalogu bende cok merak ediyorum gelsin biran önce (:

ben de nisanı verdim dün mayısı da haftaiçi bigün vericem inşallah iyce birikmesini bekliyorum herkese güzel satışlar:16:

ben de nisanı verdim dün mayısı da haftaiçi bigün vericem inşallah iyce birikmesini bekliyorum herkese güzel satışlar:16:

saol canım sanada :54: bende yarın K6 kataloğunu alabilirim belki. takım öncümle konuştuk şimdi iyi anlaşırız çok kahve içmeye gelirsen bi K6 veririm dedi yarın vaktim olursa uğrucam yanına :52::52:

Kızlar only imagine parfümü şipariş ettim, begenmeyenler olmus sanırım ama ben begendim hoş kalıcı bi kokusu var
ee tabi şişeside ayri bi güzel gelsin buraya eklerim fotosunu ((:

Back