Şimdidende girebilirsin siparişlerini niye süresi biter korkusu yaşiyosun ki canim, siparişlerini gir gönder
keşke girebilsem şimdiden yeniyim canım o yüzden henüz sistemim yok maalesef bugün açılmasını dört gözle bekliyorum :18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdidende girebilirsin siparişlerini niye süresi biter korkusu yaşiyosun ki canim, siparişlerini gir gönder
keşke girebilsem şimdiden yeniyim canım o yüzden henüz sistemim yok maalesef bugün açılmasını dört gözle bekliyorum :18::18:
xAyx canım benim neden sipariş veremeyesin ben anlayamadım
canımcım yeniyim henüz sistemim yok ondan ama evhamlarım azaldı iyi olucak inşallah ceylanımın da sayesinde
evet ablacım üstümüzden büyük ama güzel bi yük kalktı ohh mis gibi rüyalara...Bugün Güzel bir uyku çekebiliriz Kampanyayı çok güzel kapattık Bizim için bu akşam bitmiştir dimi Kuzucum
kızlar ya kampanya 5 te ki takı kutusundan sipariş etmek istiyorum, daha önceki siparişlerde kullanan var mı, mesela onun yanındaki makyaj seti var ondan ben hiç memnun kalmamıştım, çok uyduruktu
takı kutusunun ebatlarına dıkkat edınız ..Bence çok kuçuk eğer tutulmazsa ılerıkı zamanlarda urunlerın yanında promosyon olarak ındırımlı yada bedava verırler belki..
o fırça setine takıldı aklım benimde ama fırçalar çok dandik göründü gözüme
bu kadar güzel düşünmüşler yapmışlar ne olurdu sanki içindeki fırçalar hep sattıkları fırçalar kalitesinde olsa?
fiyatı biraz daha pahalı yapsalardı ona da razıydım
ben allık ve eyeliner fırçalarına bayılıyorum avonun,milyon kez yıkadım tek tüy dökmedi :)
O kadar dandik mi canim ya bende almayi düşünüyordum, normal firçalar Cook kaliteli ben sürekli kullaniyorum, daha önceki kampanyalarda cikmişmiydi kalitesini nasil biliyorsunuz merak ettim :))
nasııııııııllllll sipariş verdin mi ? ne güzel valla canım benim daha siparişim birikmedi henüz bu ay. beklicem mecburen hadi gelsin sanada yeni kataloğu ekle
ben de nisanı verdim dün mayısı da haftaiçi bigün vericem inşallah iyce birikmesini bekliyorum herkese güzel satışlar