• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

meraba arkadaslar ben 3 aydır avon temsılcılıgı yapıyorum ve cevremde uye olmak ısteyen bır kac kısı var ve takım oncusu olmayı dusunuyorum.kendı takım oncume bu durumu anlattıgım zaman bana 5 kısı bulup takım oncusu olabılıcegımı ve her ay yenı uye yapmak zorunda oldugumu yoksa takım onculugumun kabul edılemeyecegını soyledı bu dogrumudr bana ufak bır bılge verın lutfen..yapman gerekenler nedır bu 5 uyeyı bırden mı eklemem gerek uye hedıyesı oluyormus bu ne demek kısaca benı aydınlatı lutfen

canım ben kullandım serumlarını avonun acıkcası kullanımada baglı ya :) bu kırık sac onarıcı serumlarndan ıkı tane almıstım biri nerdeyse 2 ay gıttı ama 2.sı cok cabuk bıttı :( sımdı argan yaglı olanını kullanıyorum 15 gun oldu alallı ceyregı fılan gitti ama bu aralar 3-4 kez sıkıp kullanıyorum . normalde 2 defa sıksam yetıyor

tamam canım sağol bende bu ay 2şer tane alıcam serumlardan inşallah bana da faydalı olur yaa açıkçası arganyağlı serumu daha çok merak ediyorum

evet ya avon ve bu şampuan çok göreceli bi marka olmasına rağmen ben çoook memnundum bu sefer alınca 2 3tane alıcam açıkçası..her ay gidip sipariş vermekle uğraşmaktansa alırım bi kere kafam rahat olur dediğim gibi eski fotolarıma bakıyorum da o kadar düzleştiriciyle uğraşmama rağmen saçımı çok iyi tutmuş ööle abartılı bi kırık durumu yoktu şimdi saçıma fön bile çekemiyorum nerdeyse..gerçi benim saç yapım da bi tuhaf ama :44: bunun yanında arganyağlı serumlardan da alıcam ama boyutu küçük geldi bana kaç kullanımlık gidiyo acaba 2 3tane mi alsam onlardan da:26:

o serum bayağı gidiyo canım eline azcık fıslattın mı bütün saça yetiyoo :D ben bi faydasını görmedim umarım sana yarar :)

o serum bayağı gidiyo canım eline azcık fıslattın mı bütün saça yetiyoo :D ben bi faydasını görmedim umarım sana yarar :)

argan yağlı mı bi işe yaramıyo yoksa yeşil kapaklı olan mı canım ona göre direk arganyağı alayım aktardan :31:

argan yağlı mı bi işe yaramıyo yoksa yeşil kapaklı olan mı canım ona göre direk arganyağı alayım aktardan :31:

Yeşil kapaklıdan memnunum canım bu ayda aldım ondan ama Argan Yağı serumunu tavsiye etmiyorum çok bi beklentim yoktu zaten ama hiç bi faydasını göremedim ben, kuzenimede sattım onun saçında boya bile yok onada yaramadı :/

kızlar işlem ücreti almayan bankalar hangileri.siz hangilerine yatırıyorsunuz acil cevap

Dün 86 tl'lik verdiğim siparişim elime ulaştı fakat bi de ne göreyim faturada 66 tl yazıyor ve kargo ücreti kesilmiş.
Hadi saat stokta olmadığı için gelmedi ama meme kanseri makyaj çantası satıştan kaldırıldığı için kargo ücreti kesmişler.
Siparişi verirken hiçbir uyarı yoktu ben nereden bileyim satıştan kaldırıldığını off offf işin yoksa tüm koliyi iade et yeniden sipariş gir.:47:
14 yıllık Avon üyesiyim daha önce hiç iade işlemi yapmamıştım nasıl yapılır bilmiyorumda bu gelen faturanın son sayfasını ortadan kesip iade sebebimi yazıp birini kargocuya mı vereceğim.:26:

kızlar avon a katılmaya düşünüyorumda
1 bu ayki katoloğa yetişir mi (19.04.2013) yim...
2 birde ödemeler nasıl yapılıyor
3 kuralları var mı
4 mesela benim çok çevrem yok aslında ama denemek istiyorum... eğer 1 ay sipariş vermezsem problem olur mu

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var servis tabakkari vr peceteligim grldi ama tabaklarin ikisi catlak cikti basina boyle bisey gelen varmi ne yapmam gerekiyor

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var servis tabakkari vr peceteligim grldi ama tabaklarin ikisi catlak cikti basina boyle bisey gelen varmi ne yapmam gerekiyor

hemen avonu telefonla ara bence. en kısa yoldan o şekilde çözülür.
yurtiçi kargonun halt etmesidir, resmen tekmeleyerek kolileri taşıyorlar:((

kızlar avon a katılmaya düşünüyorumda
1 bu ayki katoloğa yetişir mi (19.04.2013) yim...
2 birde ödemeler nasıl yapılıyor
3 kuralları var mı
4 mesela benim çok çevrem yok aslında ama denemek istiyorum... eğer 1 ay sipariş vermezsem problem olur mu

merhaba bazı sorularına cevap vereyim elimden geldiğince:)
1- hemen Avon'u ararsan acil dersen yetişir. sana bir temsilci gönderecekler. aklına takılan herşeyi ona sorabilirsin.
2- ben sisteme sanal kredi kart numaramı girdim. ödeme tarihinde önce bankamdan sanal kartın limiti ayarlayıp, sonra avon sayfasından hemen ödeme butonuna tıklıyorum. anında çekiliyor, kolay oluyor. başka ödeme yöntemleri de var sanırım. seni üye yapmaya gelecek olan Avon temsilcisine tüm sorularını sorabilirsin.
3- kuralları yine gelecek olan kişiye sor bence.
4- benim de hiç çevrem yok, kendime ve anneme alıyorum sadece:) 1 ay sipariş vermezsen hiçbirşey olmaz :)
sevgiler:34:

kızlar benim derdim bu birdenbire satıştan kaldırılan ürünler ile ilgili.. eskiden Panoramada yazarlardı şunlar satıştan kalkacak diye.. şimdi haber bile vermiyorlar. Avon'a sordum, efendim tüm dünyada böyle haber vermeme kararı alınmış o yüzdenmiş vs vs.. bence siz de şikayetçiyseniz, Avon'a yazın. çok kişi şikayet ederse belki tekrar bu uygulamayı gündeme alırlar.. Avon sayfasında bize ulaşın bölümünden şikayet yazısı gönderebiliyorsunuz..
yahu bir ürüne alışıyoruz, sonraki katalogda pat diye ortadan yokoluyor.. gıcık olmaya başladım.. haberimiz olsa en azından öncesinde depolarız filan...
örneğin Latin Sensation parfüm çıkarmışlardı. önce denemek için küçük boyunu aldım. beğendim, şimdi büyük boyunu alayım artık diye kataloğa baktım, parfüm yokolmuş!! daha yeni çıkmıştı halbuki birkaç ay önceydi!! buna benzer bir yığın olay yaşadım artık bıkkınlık geldi walla!! :50:

kızlar benim derdim bu birdenbire satıştan kaldırılan ürünler ile ilgili.. eskiden Panoramada yazarlardı şunlar satıştan kalkacak diye.. şimdi haber bile vermiyorlar. Avon'a sordum, efendim tüm dünyada böyle haber vermeme kararı alınmış o yüzdenmiş vs vs.. bence siz de şikayetçiyseniz, Avon'a yazın. çok kişi şikayet ederse belki tekrar bu uygulamayı gündeme alırlar.. Avon sayfasında bize ulaşın bölümünden şikayet yazısı gönderebiliyorsunuz..
yahu bir ürüne alışıyoruz, sonraki katalogda pat diye ortadan yokoluyor.. gıcık olmaya başladım.. haberimiz olsa en azından öncesinde depolarız filan...
örneğin Latin Sensation parfüm çıkarmışlardı. önce denemek için küçük boyunu aldım. beğendim, şimdi büyük boyunu alayım artık diye kataloğa baktım, parfüm yokolmuş!! daha yeni çıkmıştı halbuki birkaç ay önceydi!! buna benzer bir yığın olay yaşadım artık bıkkınlık geldi walla!! :50:

valla canım benim Latin Sensation parfüm yanılmıyorsam geçen ay ki indirim broşüründe yada ondan önceki kampanyanın panoramasında seri sonu ürünlerinde vardı bende sipariş girecektim ama bitmiş :ssz:

valla canım benim Latin Sensation parfüm yanılmıyorsam geçen ay ki indirim broşüründe yada ondan önceki kampanyanın panoramasında seri sonu ürünlerinde vardı bende sipariş girecektim ama bitmiş :ssz:

aaa ben görmedim walla.. desene kaçırdım tamamen :14: zaten indirim broşüründen filan birşey alabilmeye imkan yok ki! kampanya başlar başlamaz hüpletiyorlar sağolsun diğer arkadaşlar:37: ne yapalım sağlık olsun diyelim :34:

Arkadaşlar panorama 4'deki göz kalemi yazan aynı zamanda far olarak kullanılan üründen alan oldu mu ? Bende merak ediyorum fiyatı uygun geldi ama anlayamadım kalem şeklinde mi yoksa tüp mü :/

Arkadaşlar panorama 4'deki göz kalemi yazan aynı zamanda far olarak kullanılan üründen alan oldu mu ? Bende merak ediyorum fiyatı uygun geldi ama anlayamadım kalem şeklinde mi yoksa tüp mü :/

merhabalar tatlım ben aldım göz farı olarakta elinle yada fırça yardımıyla yayabilirsin..Bence güzel sanırrım oriflame bir ürünnü var ondan esinlenmişler gibi geldim bence Satışlarımızı artıracaktır diye düşünüyorum..

merhabalar tatlım ben aldım göz farı olarakta elinle yada fırça yardımıyla yayabilirsin..Bence güzel sanırrım oriflame bir ürünnü var ondan esinlenmişler gibi geldim bence Satışlarımızı artıracaktır diye düşünüyorum..

ucu ince mi canım ya ben eyelıner olarak kullanmak için alıcaktım o da kodu yanlış yazmışım :/

Back