• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ceylan hanim iyi aksamlar. Ben size bisey sorcaktim avon club uyeleri siparis verdikce puan birikiyormus ve o puanlarla hediye secilebiliyormus peki avon club uyesi nasil oluyoruz yoksa biz temsilciler olarak zaten uyemiyiz
öyküm merhabalar nasılsın ?Avon clup 2012 yıl boyunca satışlarının toplamı 5000-10.000TL olması lazım yada 3 kampanya boyunca 5.000TL ciron aranıyor
Kızlar, daha önceki faturalarımı havale yoluyla yatırıyordum. Sonra otomatik ödeme talimatı verdim. Hatta Avon'dan mesaj da geldi, otomatik ödeme talimatı verdiğiniz için teşekkür ederiz diye. Son faturamın vadesi 27 şubattı. Şimdi siteye girdiğimde gecikmiş borç diye uyarı çıkıyor ekranda. Hesaptan çekildi de, siteyi mi güncellemediler anladım. Bu ne şimdi yaa ??? :(
Güncellemeden kaynaklıdır canım DÜzelmiş aşağıda yen okudum Sevindim
pekı bu 1000 tl katalog fıyatı ıle mı yada soyle dıyeyım bu 1000 tl sparıs oldukdan sonra bana yuzde kac kalır takım oncusu olmak daha mı ıyı yoksa musterımı yapmak daha ıyı
1000TL sana geliş fiyatıyla eğer hırslı ve avonu iş gibi asılacaksan çok iyi paralar kazanırsın ama sabretmen lazım pes etmemelisin yarın toplantım var ayrıntılı öğreniyim % kaç nasıl anlatırım yarın..
Güncellemeden kaynaklıymış bugün düzeldi.
Biraz önce kolim geldi ve içinde eksik ürün çıktı. :43: Kırmızı ve beyaz saat almıştım. Beyazı göndermişler, kırmızı yok. Faturada kesilmiş ücreti. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
canım iletişime geç avonla hemen bildir faturandan düşerler kameralar inceleniyor böyle durumlarda ..Düzeliyor merak etme..
bnmde geçikmiş borç yazıyor mesaj olarak nasıl göndericem hesaptan çekmeleri için lütfen bilen varsa yazsın

Ödeme sisteminden ödeyebilirsin en garanti avon iletişimi arayabilirsin

Güncellemeden kaynaklıymış bugün düzeldi.
Biraz önce kolim geldi ve içinde eksik ürün çıktı. :43: Kırmızı ve beyaz saat almıştım. Beyazı göndermişler, kırmızı yok. Faturada kesilmiş ücreti. Başına böyle bir şey gelen var mı ?

canım benimde yarın gelecek kolim inşallah valla bende 85 tl.nin üzerinde sipariş verdim zaten hep kendime alıyorum faturalandıktan sonra çıkan tutar 72 tlydi yani benimde ürünlerim eksik gelecek baktım zaten panoramadaki extra lasting rujlardan 2 tane sipariş etmiştim onlar yok malesef sanırım diğer siparişimde gönderecekler yani gelecek ay daha öncede başıma gelmişti eksik ürün yolladılar ancak diğer siparişte ürün geldi tabi ona görede parasını eklediler...bu arada o beyaz saatten bende sipariş ettim nasıl acaba yorumunu alabilirmiyim:34:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bişey sormak istiyorum :( şimdi beni geçen sene bu sıralarda avona borcun var diye aradılar bnde gidip ödedim parayı fakat geçikme faizi kaldı bi daha ki siparişe yansır ve artmaz dedi temsilcim. bnde bi daha sipariş veremedim o zamandır yurtdışına çıktım geldim şimdi içime kurt düştü artmışmıdır diye :S nolur yardım edin bana

Ben daha önce karşılaşmadım böyle bi durumla ama faturada herhangi bi acıklama yokmu canım, genelde gönderemediklerinde bi sonraki siparişte gönderiyorlar ama.
Sen yinede avona bi mesaj at canım neyden kaynaklandığını kesin olarak söylerler..

canım iletişime geç avonla hemen bildir faturandan düşerler kameralar inceleniyor böyle durumlarda ..Düzeliyor merak etme..

canım benimde yarın gelecek kolim inşallah valla bende 85 tl.nin üzerinde sipariş verdim zaten hep kendime alıyorum faturalandıktan sonra çıkan tutar 72 tlydi yani benimde ürünlerim eksik gelecek baktım zaten panoramadaki extra lasting rujlardan 2 tane sipariş etmiştim onlar yok malesef sanırım diğer siparişimde gönderecekler yani gelecek ay daha öncede başıma gelmişti eksik ürün yolladılar ancak diğer siparişte ürün geldi tabi ona görede parasını eklediler...bu arada o beyaz saatten bende sipariş ettim nasıl acaba yorumunu alabilirmiyim:34:

Müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm kızlar. İlk görüştüğümde koli sağlam mıydı falan gibilerinden sorular soruldu. İkinci görüşmemde stokta olmadığı için gönderilmediği söylendi. Ama faturama baktığımda ürünün ücreti kesilmiş. Ben bir şey anlamadım ne oldu, ne bitti. Şimdi siteye giriş yaptım, sipariş kısmında görünüyor. Ürünü gönderecekler, özel gönderi olarak görünüyor, ücret 0 tl olarak.
Saat çok güzel canım, kordon kısımı ince, saat kısmı büyük. Zarif duruyor. Ben beğendim. Kırmızı da gelseydi rahatlayacaktım. Sipariş kısmında da görüldüğüne göre artık sorun olmaz, gönderirler herhalde. Ücretini ödeyeceğim ama saat yok ortada. :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bişey sormak istiyorum :( şimdi beni geçen sene bu sıralarda avona borcun var diye aradılar bnde gidip ödedim parayı fakat geçikme faizi kaldı bi daha ki siparişe yansır ve artmaz dedi temsilcim. bnde bi daha sipariş veremedim o zamandır yurtdışına çıktım geldim şimdi içime kurt düştü artmışmıdır diye :S nolur yardım edin bana

Canım sana en doğru cevabı müşteri hizmetleri verecektir. 0212 473 11 11 burayı ara mutlaka.

Kizlar k3 panoramadaki sweet souls taki setinin kodlari yanlis basilmis panoramada saks mavisi agustos ayi yesilde eylul ayi diye gosteriyordu bwndeozellikle yanlis girmeyim diye dikkat ederek saks maviyi agustos ayi diye girdim ama agustos ayi yesil geldi yeni katalogta agustos yesil eylul saks mavisi panaromada tam tersi :18:

Rica ederim kızlar k4 için yardımcı olabildiysem ne mutlu bu arada hepimiz birbirimize bu şekilde manevi destekte bulunursak satışlarımızın dahada artıığını farkedeceksiniz zaten. katalogu nekdar erken görmek okadar çok müşteri demek aslında az çok müşteri kıtlemizi belirlediğimizde hangı urunu kım kullanıyor kımın neye ihtıyacı var hangı urunu bitti tahmın edebiliyoruzdur. bu yuzden kımın eline geçtiyse lütfen katalogu yayınlayalım, geçmiş yıllarda dahada özen gösteriyorduk, topiğe ilgi aslında azalmıştı birkaç aydır görüyorum ki eskisi gibi onlıne olmaya çalıştığımızı farkettim. Hepinize BOLLLLLLLL Satışlar canlarım :16:

kızlar mart ayı üyelik ücreti ne kadar biliyomusunuz?

Avon iletişim merkezi arayarak sağlıklı bilgi alırsın hatta bizlerle de paylaşırsan cevabı sevinirim..

$Adsýz.png $Adsýz.png

kızlar mart ayı üyelik ücreti ne kadar biliyomusunuz?

avon kayıt 1TL

meraba arkadaslar bende aranıza yenı takıldım cok bılgım yok avonla ılgılı takım omcumuzde o kadar ılgılı degıl 3 aydır yapıyorum ve takım oncusu olmayı dusuyorum sızce takım oncusu olmak mı ıyı yoksa temsılcı mı olmak bana bır akıl verın sartları falan neler
bak şimdi canım bizim dün grup toplantımız vardı biz şu tarz bi yöntem uyguladık . ne kadar kazanacağın bölgene göre değişiyor. bak mesela bizim bölgenin ortalama 1 kişiye satışı 35 tl imiş. bizde bir kağıda tanıdığımız katalog göstereceğimiz insanları yazdık. benim 61 kişiydi. o 65 kişiye ben temsilci fiyatı ile 35 tllik satış yaptığımda toplam 2135 tllik satış yapmış oluyorum ve bana 704 lira kar kalıyor. tabi bu temsilci olarak bana kalan . takım öncü sistemleri daha farklı. takım öncünle konuş diyeceğim fakat ilgisizmiş onun için takım öncünün 1 üstü vardır mutlaka yada bölge satış sorumlu müdür yada müdür yardımcınızını öğren o yardımcı olsun sana

beyaz saat çok güzelll bizim takım öncüsü olan bir arkadaşımız almış bayıldık. hem spor hem şık .

Ayrıca k4 ü dün toplantıda inceleme fırsatı buldum baştan sona muhteşem yapmışlar panaromada aynı şekilde. benimde pazartesi faturalanıcak siparişlerim . inşallah en geç çarşamba kendi kataloğuma defalarca bakıcam :16::16::16:

Son düzenleme:
bak şimdi canım bizim dün grup toplantımız vardı biz şu tarz bi yöntem uyguladık . ne kadar kazanacağın bölgene göre değişiyor. bak mesela bizim bölgenin ortalama 1 kişiye satışı 35 tl imiş. bizde bir kağıda tanıdığımız katalog göstereceğimiz insanları yazdık. benim 61 kişiydi. o 65 kişiye ben temsilci fiyatı ile 35 tllik satış yaptığımda toplam 2135 tllik satış yapmış oluyorum ve bana 704 lira kar kalıyor. tabi bu temsilci olarak bana kalan.

canım sana bişey sormak istiyorum. kişi başı 35 tl satış yaptığında 2135 tl lik satış yapmış oluyorum diyorsun.. ve temsilci fiyatı ile satış yaptığımda diyorsun. buradan kastın geliş fiyatı mı. geliş fiyatı ise nasıl oluyor anlamadım. 700 tl kâr.

ayrıca bişey sormak istiyorum ben bu ay geliş fiyatı ile 455 tl lik satış yaptım. 370 tl den fazla satış yaptığım için tabak takımını aldım hediye olarak. bu katalogdan itibaren puan sistemine geçtiğimize göre 455-370= 85 tl lik puanım bana yansıtılacak mı yine
ya da bunu sormak istesem avonun sitesinden nereye sorabilirim

canım sana bişey sormak istiyorum. kişi başı 35 tl satış yaptığında 2135 tl lik satış yapmış oluyorum diyorsun.. ve temsilci fiyatı ile satış yaptığımda diyorsun. buradan kastın geliş fiyatı mı. geliş fiyatı ise nasıl oluyor anlamadım. 700 tl kâr.

ayrıca bişey sormak istiyorum ben bu ay geliş fiyatı ile 455 tl lik satış yaptım. 370 tl den fazla satış yaptığım için tabak takımını aldım hediye olarak. bu katalogdan itibaren puan sistemine geçtiğimize göre 455-370= 85 tl lik puanım bana yansıtılacak mı yine
ya da bunu sormak istesem avonun sitesinden nereye sorabilirim

ilk sorduğun soruyu yanıtlayayım önce tatlım bu 35 tl ortalama satış olarak hesaplandı bunlar ortalama tutarlar hesaplamaları sağolsun bölge satış sorumlumuz yaptı ben anlamam onun dediklerini yazdım ben :1::1: ikinci sorduğun soru avon club ile ilgili mi anlayamadım. eğer öyleyse anladığım kadarıyla orada yaptığın satış tutarının tamamı puan olarak ekleniyor fakat bende tam anlayamadım avon club olayını . direk sisteme şifrelerimiz ile giriş yaptığımız zaman avon'a sor kısmı var ordan ilgili bi seçenek işaretle ve mail at avona ordan öğrenirsin. en olmadı ara tatlım :34:

ilk sorduğun soruyu yanıtlayayım önce tatlım bu 35 tl ortalama satış olarak hesaplandı bunlar ortalama tutarlar hesaplamaları sağolsun bölge satış sorumlumuz yaptı ben anlamam onun dediklerini yazdım ben :1::1: ikinci sorduğun soru avon club ile ilgili mi anlayamadım. eğer öyleyse anladığım kadarıyla orada yaptığın satış tutarının tamamı puan olarak ekleniyor fakat bende tam anlayamadım avon club olayını . direk sisteme şifrelerimiz ile giriş yaptığımız zaman avon'a sor kısmı var ordan ilgili bi seçenek işaretle ve mail at avona ordan öğrenirsin. en olmadı ara tatlım :34:

:) eevet canım avon club ile ilgiliydi. teşekkür ederim cevap verdiğin için
ama yansıması gerekir diye düşünüyorum. çünkü birikim olarak düşünürsek ben tabakları alarak bunun bir kısmını harcamış oluyorum. gerisi kalmalı hesabımda. şimdi hemen soruyorum avona da. buradan bilgilendiririm sizi de ;)

:) eevet canım avon club ile ilgiliydi. teşekkür ederim cevap verdiğin için
ama yansıması gerekir diye düşünüyorum. çünkü birikim olarak düşünürsek ben tabakları alarak bunun bir kısmını harcamış oluyorum. gerisi kalmalı hesabımda. şimdi hemen soruyorum avona da. buradan bilgilendiririm sizi de ;)

valla çok sevinirim canım siteye bir video koymuşlar fakat ama anlayan beri gelsin:6::6:

SELAM lar ben avona uye olmak istiyorum ama hiç bir sartını bilmiyorum, internetten uye olduk diyelim siparısleri nasıl vercem odemeyi nasıl yapcam kayıt ucreti ne kadar. ptt den mi odeme yapıyolar alcam urunlerin adlarını kime diyecegim ve her ay ne kadar siparıs vermem gerek benden para cıkarmı eksiye dusermıyım . bence bu kadar soru yeterlı cok sordum sanırım şimdiden saolun avona uye deilim ama her ay 100 tlye yakın alıyorum esya neden baskasına para kazandırayım dedim ama bu işe girmeye de bıraz korkuyorum .bilgili arkadasların dikkatıne cok saolun

Back