öyküm merhabalar nasılsın ?Avon clup 2012 yıl boyunca satışlarının toplamı 5000-10.000TL olması lazım yada 3 kampanya boyunca 5.000TL ciron aranıyorCeylan hanim iyi aksamlar. Ben size bisey sorcaktim avon club uyeleri siparis verdikce puan birikiyormus ve o puanlarla hediye secilebiliyormus peki avon club uyesi nasil oluyoruz yoksa biz temsilciler olarak zaten uyemiyiz
Güncellemeden kaynaklıdır canım DÜzelmiş aşağıda yen okudum SevindimKızlar, daha önceki faturalarımı havale yoluyla yatırıyordum. Sonra otomatik ödeme talimatı verdim. Hatta Avon'dan mesaj da geldi, otomatik ödeme talimatı verdiğiniz için teşekkür ederiz diye. Son faturamın vadesi 27 şubattı. Şimdi siteye girdiğimde gecikmiş borç diye uyarı çıkıyor ekranda. Hesaptan çekildi de, siteyi mi güncellemediler anladım. Bu ne şimdi yaa ???
1000TL sana geliş fiyatıyla eğer hırslı ve avonu iş gibi asılacaksan çok iyi paralar kazanırsın ama sabretmen lazım pes etmemelisin yarın toplantım var ayrıntılı öğreniyim % kaç nasıl anlatırım yarın..pekı bu 1000 tl katalog fıyatı ıle mı yada soyle dıyeyım bu 1000 tl sparıs oldukdan sonra bana yuzde kac kalır takım oncusu olmak daha mı ıyı yoksa musterımı yapmak daha ıyı
canım iletişime geç avonla hemen bildir faturandan düşerler kameralar inceleniyor böyle durumlarda ..Düzeliyor merak etme..Güncellemeden kaynaklıymış bugün düzeldi.
Biraz önce kolim geldi ve içinde eksik ürün çıktı. Kırmızı ve beyaz saat almıştım. Beyazı göndermişler, kırmızı yok. Faturada kesilmiş ücreti. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
bnmde geçikmiş borç yazıyor mesaj olarak nasıl göndericem hesaptan çekmeleri için lütfen bilen varsa yazsın
Ödeme sisteminden ödeyebilirsin en garanti avon iletişimi arayabilirsin