Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben cuma günü sipariş vermiştim.ama d,ğer aydan gecikmiş borcum vardı. Yeni siparişimin lkarşısında kredi kontrol geciken borç yazıyor. Ve iptal et yazısı var. şimdi ben borcumu ödedim. Siaprişlerimi tekrar mı gireyim yoksa verdiğim sipariş kabul edilirmi? Acil cevap lütfen çünkü takı kutusunu ,saati kaçırmak istemiyorummmm.
merhaba, ben bu konuyu çok merak ediyorum. katalog daha yeni başladı. nasıl 400 küsur vs liralık sipariş toplayabiliyor arkadaşlar? benim takım öncüsü de cuma günü telefonda "aman yetişmeyecek diye korktum, bir yığın siparişim vardı" demişti. kesin atıyor diye düşünmüştüm... ben hediyelere yaklaşamıyorum bile.. sadece tost makinasını almıştım geçenlerde... gerçi tabii kendinize alıyor olabilirsiniz, beni ilgilendirmez benim bir arkadaşım var, sırf kendi kozmetikleri için, yazın sıcakta bozulmasınlar diye özel buzdolabı aldı yatak odasına. hem de büyük boy buzdolabı yani olabilir tabii... ama sipariş ise, ne zaman topladınız bunca siparişi? bir yöntemi varsa, katalog başlar başlamaz bu kadar sipariş toplayan arkadaşlar, paylaşırsanız ne iyi olur
siparişler 15 gün sistemde kalır o yüzden sakın iptal etme tekrar girersen 2 defa faturalanır ..Arkadaşlar ben cuma günü sipariş vermiştim.ama d,ğer aydan gecikmiş borcum vardı. Yeni siparişimin lkarşısında kredi kontrol geciken borç yazıyor. Ve iptal et yazısı var. şimdi ben borcumu ödedim. Siaprişlerimi tekrar mı gireyim yoksa verdiğim sipariş kabul edilirmi? Acil cevap lütfen çünkü takı kutusunu ,saati kaçırmak istemiyorummmm.
merhaba, ben bu konuyu çok merak ediyorum. katalog daha yeni başladı. nasıl 400 küsur vs liralık sipariş toplayabiliyor arkadaşlar? benim takım öncüsü de cuma günü telefonda "aman yetişmeyecek diye korktum, bir yığın siparişim vardı" demişti. kesin atıyor diye düşünmüştüm... ben hediyelere yaklaşamıyorum bile.. sadece tost makinasını almıştım geçenlerde... gerçi tabii kendinize alıyor olabilirsiniz, beni ilgilendirmez benim bir arkadaşım var, sırf kendi kozmetikleri için, yazın sıcakta bozulmasınlar diye özel buzdolabı aldı yatak odasına. hem de büyük boy buzdolabı yani olabilir tabii... ama sipariş ise, ne zaman topladınız bunca siparişi? bir yöntemi varsa, katalog başlar başlamaz bu kadar sipariş toplayan arkadaşlar, paylaşırsanız ne iyi olur
sms geldi benım kolilerim dağıtıma çıkmış kızlar.