• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar ben cuma günü sipariş vermiştim.ama d,ğer aydan gecikmiş borcum vardı. Yeni siparişimin lkarşısında kredi kontrol geciken borç yazıyor. Ve iptal et yazısı var. şimdi ben borcumu ödedim. Siaprişlerimi tekrar mı gireyim yoksa verdiğim sipariş kabul edilirmi? Acil cevap lütfen çünkü takı kutusunu ,saati kaçırmak istemiyorummmm.

Arkadaşlar ben cuma günü sipariş vermiştim.ama d,ğer aydan gecikmiş borcum vardı. Yeni siparişimin lkarşısında kredi kontrol geciken borç yazıyor. Ve iptal et yazısı var. şimdi ben borcumu ödedim. Siaprişlerimi tekrar mı gireyim yoksa verdiğim sipariş kabul edilirmi? Acil cevap lütfen çünkü takı kutusunu ,saati kaçırmak istemiyorummmm.

iptal etme canım dikkate alınır siparişin.

merhaba, ben bu konuyu çok merak ediyorum. katalog daha yeni başladı. nasıl 400 küsur vs liralık sipariş toplayabiliyor arkadaşlar? benim takım öncüsü de cuma günü telefonda "aman yetişmeyecek diye korktum, bir yığın siparişim vardı" demişti. kesin atıyor diye düşünmüştüm... ben hediyelere yaklaşamıyorum bile.. sadece tost makinasını almıştım geçenlerde... gerçi tabii kendinize alıyor olabilirsiniz, beni ilgilendirmez :34: benim bir arkadaşım var, sırf kendi kozmetikleri için, yazın sıcakta bozulmasınlar diye özel buzdolabı aldı yatak odasına. hem de büyük boy buzdolabı:27: yani olabilir tabii... ama sipariş ise, ne zaman topladınız bunca siparişi? bir yöntemi varsa, katalog başlar başlamaz bu kadar sipariş toplayan arkadaşlar, paylaşırsanız ne iyi olur :34:

Hazır yazıyorken :37: bir de Gittigidiyor'da Avon satıp fatura kesen insanlar çok garip geliyor?!! arkadaşlar firma mı kurmuşlar acaba? bir de faturasızlara itibar etmeyin yazmışlar ilanlarına.. biraz ayıp olmuyor mu bu durum? Avon temsilcilerinin kaç tanesi fatura kesiyor ki? fatura kesmeyenleri kötülemenin ne alemi var?

ya bir de neyin faturası! zaten çok komik rakamlarda kar ediyoruz, ürünler de çok ucuz.. utanmadan çoğu kişi 3-5 liralık ürün için pazarlık bile yapıyor... bir de bunun üstünden %18 kdv, % bilmemkaç gelir vergisi mi vereceğiz? muhasebeci ve evrak işlem ücretleri de cabası!!! :50:

buarada bu Avon satışı konusu ileride başımıza dert olur mu acaba? yarın öbürgün maliyeden adamlar kapımıza dayanır mı ki? siz avon satıyormuşsunuz, vergi verdiniz mi uleeen diye??? :37:
Avon bir tür evrak doldurup göndermemizi istiyor, hani müşteri formumudur nedir.. hangi ürünü kime sattığımızı yazıp doldurduğumuz evrak.. al sana satış yaptığının kanıtı!!!
malum gittigidiyordan kaç kişinin başına maliye dert olmuş. ama gittigidiyor harici elden avon satanların durumu da aynı mı acep? konuyu bri bilen varmıdır?!!!

k4 eline ulaşan yokmu yönetmen takım öncülerine önceden geliyor aramızda yokmu hiç k 4 ü gören bilen

merhaba, ben bu konuyu çok merak ediyorum. katalog daha yeni başladı. nasıl 400 küsur vs liralık sipariş toplayabiliyor arkadaşlar? benim takım öncüsü de cuma günü telefonda "aman yetişmeyecek diye korktum, bir yığın siparişim vardı" demişti. kesin atıyor diye düşünmüştüm... ben hediyelere yaklaşamıyorum bile.. sadece tost makinasını almıştım geçenlerde... gerçi tabii kendinize alıyor olabilirsiniz, beni ilgilendirmez :34: benim bir arkadaşım var, sırf kendi kozmetikleri için, yazın sıcakta bozulmasınlar diye özel buzdolabı aldı yatak odasına. hem de büyük boy buzdolabı:27: yani olabilir tabii... ama sipariş ise, ne zaman topladınız bunca siparişi? bir yöntemi varsa, katalog başlar başlamaz bu kadar sipariş toplayan arkadaşlar, paylaşırsanız ne iyi olur :34:

arkadaşınıza bayıldım :1: bende minibar mı alsam ki :9::9::9:

siparişlerim yola çıktı diyen arkadaşlar k3 siparişlerini mi verdi bravo valla :46::46: bu arada şu geçen ki indirim broşürü saçmalığı ne olacak Allah aşkına ya saat 7 de sipariş girişleri baladı 7.10da girdim hiç bir şey yok stokta:44:

siparişler 15 gün sistemde kalır o yüzden sakın iptal etme tekrar girersen 2 defa faturalanır ..

canım ;İlk Gün indirim broşürü siparilerini girince Bir sonraki katalogta geliyor ya Satış yaparken iki katalogu kıyaslayarak satış yapıyorum Çünkü indirim broşürü kampanya açılır 5 dakikada tükenir o yüzden Asla son gün bırakma siparişleri kendini hep kampanya ortasına ayarlarsan 15 günde yeni katalog için çalışırsın..

$Nurdan052.jpg $Nurdan053.jpg $Nurdan054.jpg $Nurdan055.jpg $Nurdan056.jpg $Nurdan057.jpg $Nurdan058.jpg $Nurdan059.jpg $Nurdan060.jpg $Nurdan061.jpg $Nurdan062.jpg $Nurdan063.jpg $Nurdan064.jpg $Nurdan065.jpg $Nurdan066.jpg $Nurdan067.jpg $Nurdan068.jpg $Nurdan069.jpg $Nurdan070.jpg $Nurdan071.jpg $Nurdan072.jpg $Nurdan073.jpg $Nurdan074.jpg $Nurdan075.jpg $Nurdan076.jpg $Nurdan077.jpg $Nurdan078.jpg $Nurdan079.jpg $Nurdan080.jpg $Nurdan081.jpg $Nurdan082.jpg $Nurdan083.jpg $Nurdan084.jpg $Nurdan085.jpg $Nurdan086.jpg $Nurdan087.jpg $Nurdan088.jpg $Nurdan089.jpg $Nurdan090.jpg $Nurdan091.jpg $Nurdan092.jpg $Nurdan093.jpg $Nurdan094.jpg $Nurdan095.jpg $Nurdan096.jpg $Nurdan097.jpg $Nurdan098.jpg $Nurdan099.jpg $Nurdan100.jpg $Nurdan101.jpg $Nurdan102.jpg $Nurdan103.jpg $Nurdan104.jpg $Nurdan105.jpg $Nurdan106.jpg $Nurdan107.jpg $Nurdan108.jpg $Nurdan109.jpg $Nurdan110.jpg $Nurdan111.jpg $Nurdan112.jpg $Nurdan113.jpg $Nurdan114.jpg $Nurdan115.jpg $Nurdan116.jpg $Nurdan117.jpg $Nurdan118.jpg $Nurdan119.jpg $Nurdan120.jpg $Nurdan121.jpg $Nurdan122.jpg $Nurdan123.jpg $Nurdan124.jpg $Nurdan125.jpg $Nurdan126.jpg $Nurdan127.jpg $Nurdan128.jpg $Nurdan129.jpg $Nurdan130.jpg $Nurdan131.jpg $Nurdan132.jpg $Nurdan133.jpg $Nurdan134.jpg $Nurdan135.jpg $Nurdan136.jpg $Nurdan137.jpg $Nurdan138.jpg $Nurdan140.jpg $Nurdan141.jpg $Nurdan142.jpg $Nurdan143.jpg $Nurdan144.jpg $Nurdan145.jpg $Nurdan146.jpg $Nurdan147.jpg $Nurdan148.jpg $Nurdan149.jpg $Nurdan150.jpg $Nurdan151.jpg $Nurdan152.jpg $Nurdan153.jpg $Nurdan154.jpg $Nurdan155.jpg $Nurdan156.jpg $Nurdan157.jpg $Nurdan158.jpg

Ellerine sağlık canım, keşke yeni konu açsaydın. Bu arada benim sipariş dün faturalandı ama hala "Sevkiyata Hazırlanıyor". :5:

Ben aranıza yeni katıldım. Avon'a ilk siparişimi verdim dün. Benim için çok yeni ama çok karmaşık bir yapı. Becerebilecekmiyim hiç fikrim yok ama arada sizlerden de destek alabilirsem sevinirim :))

pazartesi avon parasını yatırdım ama avon çekmemiş çekmesi için ne yapmam gerek bu yüzden ürünlerim gelmiyor lütfen yardımmmmm

Back