• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

SELAM lar ben avona uye olmak istiyorum ama hiç bir sartını bilmiyorum, internetten uye olduk diyelim siparısleri nasıl vercem odemeyi nasıl yapcam kayıt ucreti ne kadar. ptt den mi odeme yapıyolar alcam urunlerin adlarını kime diyecegim ve her ay ne kadar siparıs vermem gerek benden para cıkarmı eksiye dusermıyım . bence bu kadar soru yeterlı cok sordum sanırım şimdiden saolun avona uye deilim ama her ay 100 tlye yakın alıyorum esya neden baskasına para kazandırayım dedim ama bu işe girmeye de bıraz korkuyorum .bilgili arkadasların dikkatıne cok saolun

canım ben de 2. ye sipariş veriyorum. yeniyim yani. bir takım öncüsü vardır çevrende o sana yardımcı olur. üye olursun. netten sipariş veriyorsun kodlarını girerek. ödemesini akbank ve her türlü kredi kartı ile 4 taksit ya da peşin yapabiliyorsun. % 25 sana kalıyor satışlarından. eksi durum olacağını sanmıyorum. ben de senin gibi en azından kendim için girerim demiştim ama şimdiye kadar 2 siparişim de 500 e yakın oldu :) ben bir de katalog fiyatları üzerinden 3 5 indirim yapıyorum daha çok alınıyor :16: takıldığın bi şey olursa yardımcı olmak isterim :3:

canım ben de 2. ye sipariş veriyorum. yeniyim yani. bir takım öncüsü vardır çevrende o sana yardımcı olur. üye olursun. netten sipariş veriyorsun kodlarını girerek. ödemesini akbank ve her türlü kredi kartı ile 4 taksit ya da peşin yapabiliyorsun. % 25 sana kalıyor satışlarından. eksi durum olacağını sanmıyorum. ben de senin gibi en azından kendim için girerim demiştim ama şimdiye kadar 2 siparişim de 500 e yakın oldu :) ben bir de katalog fiyatları üzerinden 3 5 indirim yapıyorum daha çok alınıyor :16: takıldığın bi şey olursa yardımcı olmak isterim :3:

kredi kartiylami oluyor odemeler nakit ptt den olmuyor mu ? bazi sitelerde takim oncusu senin adinin uzerinden sipars veriyor ve ucret sana yaziliyor diyor , aslinda okudugum yerleri gorunce cok tedirgin oldum :-)

kredi kartiylami oluyor odemeler nakit ptt den olmuyor mu ? bazi sitelerde takim oncusu senin adinin uzerinden sipars veriyor ve ucret sana yaziliyor diyor , aslinda okudugum yerleri gorunce cok tedirgin oldum :-)

ptt den de oluyor diyor buradan arkadaşlar ama ben kredi kartı ile ödüyorum, tekçekim ödeme yapınca kredi kartımda puan veriyor. oradan da kazanıyorum :)
canım takım öncüsü senin yerine sipariş veriyor konusuna gelince güveneceğin birine üye olmanı tavsiye ederim. ben de buradan okudum senin okuduklarını :) ilk siparişimde öncüm sen beceremezsin ben gireyim senin yerine dedi, 25 senelik komşum ben de işkillendim :) yok ben girerim bilgisayarcıyım ben beceririm dedim :) bırakmadım ona :) şimdi sadece satışıma bakıp geçiyor sayfamdan :) o korku ona yeter. hele bir de bana sormadan sipariş versin bak nasıl paralıyorum onu :) biraz gözlerini korkutmak lazım sanırm, bir de bikaç kişi yaptı diye herkes yapacak diye bişey yok ;) bunu da düşünmek lazım

arkadaşlar avondan çanta alan var mı varsa fotoğraflarını paylaşabilir mi bizde bilgi sahibi oluruz ona göre alırız

0212 337 15 66 nolu numaradan arayıp Teb Bankasının ayrıcalıklı indirim ve kampanyalarından yararlanmak üzere sizden teyit alıp aradımı avon sizi ? bugun ben arandımda bilgisi olan varmı bu konuda henüz teb aramadı.

Kızlar geçen gün eksik ürün girdiğim için şipariş faturalandırılmadığından şiparişimi iptal ettim.Tekrar şipariş girerken örnek ürünlerden iptal ettiğim şiparişte bulunun anew vitale göz çevresi jeli ve 2adet ruju şipariş edemiyorum :( bu örnek ürünün limitine ulaştınız diye uyarı veriyor ama elimde ürün yok.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

Kızlar geçen gün eksik ürün girdiğim için şipariş faturalandırılmadığından şiparişimi iptal ettim.Tekrar şipariş girerken örnek ürünlerden iptal ettiğim şiparişte bulunun anew vitale göz çevresi jeli ve 2adet ruju şipariş edemiyorum :( bu örnek ürünün limitine ulaştınız diye uyarı veriyor ama elimde ürün yok.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?

cnm bana oldu geçen ay aynısı mail attım iki kez sen de öyle yap

şimdi müşteri hizmetlerini aradım şiparişime ek olarak örnek ürünleri kendileri eklediler :) şipariş+ iptalinde tekrar aynı örnek ürünleri isteyemiyormuşuz bunuda öğrenmiş olduk :)

MRB ARKADAŞLAR ,
MART VE NİSAN KATOLUĞU için 180 tllik parfum beğendim ama sip vermeden önce kadın ve erkek olarak testır set almak denemek istiyorum . BÖLGEME YAKIN arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi AVONUN sit bugun müş olmak istiyorum formu doldurdum aramadılar ben müş hattını aradım telimi verdim bu saat oldu halaaaaaaaaaaaaaaa aramadıllar...2senedir azimle ödeyerek kullanımakapattığım 3 kredi kartımın sevincini kutlayarak kendimi böyle ödüllendirmeye ihityacım var...2 senedir 5 tllik içinde ne olduğu belli olmayan parfümleri kullanmaktan bıktımmm şifonyerimin şenlenmeye ihtiyacı varrr :D:D:D

0212 337 15 66 nolu numaradan arayıp Teb Bankasının ayrıcalıklı indirim ve kampanyalarından yararlanmak üzere sizden teyit alıp aradımı avon sizi ? bugun ben arandımda bilgisi olan varmı bu konuda henüz teb aramadı.

Beni 10 gun once teb den aradilar canim she card icin 100 tl lik bi avon alisverisinde 10 tl bonus kazanacakmisim onayladim ama hala kredi kartim gelmedi bekliyorum bakalim:)

dün akşam 7 gibi eve gidrken evimin yakınlarında bır ELİF tuhafiyenin camında avon posteri görünce hiç tereddütsüz daldım içeri saolsun ordaki hanım çok yardımcı oldu hallettim işimi geneldeki mesajımda pendik kaynarca diye belirtmiştim .ÇOK TEŞEKKÜRLER YİNEDE

Merhaba kızlar, Anew Rejuvenate Cilt Canlandırıcı Serum +25 ürününe ihtiyacım var aşağıda da resmi var.. Bu ürünü epeydir katalogda göremiyorum acaba kalktı mı bileniniz var mı??? Kalktıysa ona eş değer ürün var mı!!! ????

$42899711_tn50_0.jpg

Yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

bir sorum olcak avon yapan arkadaslara gecen katolokta ben temsilci katalojundan mını rujlar aldım su kapette olan ama 24 yenı cıkan mını ruju demıyorum karısık olan rujları diyorum içinde kactane var arkadaslar sıparişim gelmış içinde 16 tane var diyorlar içinde kactane mini ruj var dı arkadaslar?

wındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum

Back