Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşınıza bayıldım bende minibar mı alsam ki
siparişler 15 gün sistemde kalır o yüzden sakın iptal etme tekrar girersen 2 defa faturalanır ..
canım ;İlk Gün indirim broşürü siparilerini girince Bir sonraki katalogta geliyor ya Satış yaparken iki katalogu kıyaslayarak satış yapıyorum Çünkü indirim broşürü kampanya açılır 5 dakikada tükenir o yüzden Asla son gün bırakma siparişleri kendini hep kampanya ortasına ayarlarsan 15 günde yeni katalog için çalışırsın..
pazartesi avon parasını yatırdım ama avon çekmemiş çekmesi için ne yapmam gerek bu yüzden ürünlerim gelmiyor lütfen yardımmmmm
Mesajı gece 3'te yazmışsınız. Hangi ara sipariş girdiniz, hangi ara kontrol ettiniz, hangi ara faturalandı anlayamadım. Pazartesi günleri faturalanıyor diye biliyordum. İlginç.
neden fotoğrafı çektiniz ki? hem katalog hem de panaroma Avon'un sitesinde var zaten
nurdi'cim resimler için teşekkürler kampanya4'te taraklarda %50 indirim var mı??
meraba arkadaslar bende aranıza yenı takıldım cok bılgım yok avonla ılgılı takım omcumuzde o kadar ılgılı degıl 3 aydır yapıyorum ve takım oncusu olmayı dusuyorum sızce takım oncusu olmak mı ıyı yoksa temsılcı mı olmak bana bır akıl verın sartları falan neler
canım ahh ahh seninle çalışmak isterdim :) bende takımoncüsü adayı arıyorum tabii ki takımöncüsü olarak çalışarak kazancına kazanç katabilirsin k4 itibaiyle değişiyor herşey o yüzden kısaca Şöyle diyebilirim 4 aktif çalışacak temsilci +1 sen cironuz 1000TL olması gerek senin net satışın 150TL olması gerekiyor
Kızlar, daha önceki faturalarımı havale yoluyla yatırıyordum. Sonra otomatik ödeme talimatı verdim. Hatta Avon'dan mesaj da geldi, otomatik ödeme talimatı verdiğiniz için teşekkür ederiz diye. Son faturamın vadesi 27 şubattı. Şimdi siteye girdiğimde gecikmiş borç diye uyarı çıkıyor ekranda. Hesaptan çekildi de, siteyi mi güncellemediler anladım. Bu ne şimdi yaa ???
Güncellemeden kaynaklıymış bugün düzeldi.
Biraz önce kolim geldi ve içinde eksik ürün çıktı. Kırmızı ve beyaz saat almıştım. Beyazı göndermişler, kırmızı yok. Faturada kesilmiş ücreti. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
bnmde geçikmiş borç yazıyor mesaj olarak nasıl göndericem hesaptan çekmeleri için lütfen bilen varsa yazsın