• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşla solutions'un hydra beyond serisinden gündüz veya gece kremini kullanmış olanınız var mı?
bir arkadaşım istiyor ama cildi aşırı hassas ve kuru alıp, almama konusunda tereddütte bende bu kremden hiç kullanmadım ama solutions'un karma cilt kreminden falan kullanmıştım.
bende buraya yazayım dedim belki aranızda cildi hassas olup kullanan ve yorum yapabilecek olan vardır.

wındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum
erkeğini bilmiyorum ama bayanının kokusu hafif ve ferah,yazlık bi koku bence ... çok fazla kalıcı değil

arkadaşlar avondan çanta alan var mı varsa fotoğraflarını paylaşabilir mi bizde bilgi sahibi oluruz ona göre alırız
çanta hangi çanta en azından çantanın hangisi olduğunu ve hangi katalogta olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz canım

yeni kataloğu kmse eklemyecek mi merak ediyorum:14:
yeni katalog bir kaç sayfa geride var benimde daha bugün elime geçti yarın akşam üzeri vaktim olursa bende bikaç fotoğraf eklicem k4 kataloğundan

wındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum
ben parfümlernin ikisininde numunelerine baktım hoş ve ferah kokular ama bir arkadaş söylemiş biraz uçucu. k4 te çok güzel parfümleri indirime sokmuşlar bilginize :1:

arkadaşla solutions'un hydra beyond serisinden gündüz veya gece kremini kullanmış olanınız var mı?
bir arkadaşım istiyor ama cildi aşırı hassas ve kuru alıp, almama konusunda tereddütte bende bu kremden hiç kullanmadım ama solutions'un karma cilt kreminden falan kullanmıştım.
bende buraya yazayım dedim belki aranızda cildi hassas olup kullanan ve yorum yapabilecek olan vardır.

Hydra Beyond serisi hassas ciltler içindir zaten ben kullanmasında sorun olucağını zannetmiyorum. bende şuan kendim karma cilt tipi için olanını kullanıyorum memnunum canım

bu ay ki katalogta orta kalın sayfada her gruptan 1 ürün seçin 34 tl ödeyin yazan yerde naturals'in saç bakım balsamı var.
bu balsamı kullanmış olanınız var mı güzel bir ürün mü?

bu ay ki katalogta orta kalın sayfada her gruptan 1 ürün seçin 34 tl ödeyin yazan yerde naturals'in saç bakım balsamı var.

çok çok güzel bir ürün saçlarımda gerçekten işe yaradı .saçı yumuşacık yapıyor kokusu da çok hoş tavsiye ederim :)

Avon temsilci sitesinde yeni bir sey yayinlamislar gordunuz mu 50 tl lik bi paket , siparis vereniniz oldu mu ?

ya aslında ben vermek istiyorum siparş ama 11 marta kadardı sanırım süre daha çok sipraişim birikmedi biraz daha birikince yollmak istiyorm vee nisan kataloğundan da çok almak istediğim var odan hevesimi nisana saklıyorum:9::9:

bende kullandım hala kullanıyorum acayip güzel bir ürün ben saçlarım hafif nemliyken sürüyorum saçlarım hem parlıyor hemde hacimli oluyor

kızlar konuşuldu mu bilmiyorum ama sağolsun avonumuz eekkkssstraaa bir yenilikmiş gibi birde ünlem işareti ile 85 -250 lira arasında 1 lira hizmet bedeli alacağını üsstteliikkkk 2550 üstüne almayacağını duyurmuş..büyük yenilik ..afferin avon aaaaa :( 1 liranın hesabını yapıyosun ya avon ne diyeyim...üstelik insanları saf kabul edip bide büyük olaymış gibi duyurmuşsun sipariş sayfasında...

Günaydın kızlar size birşey sorucam aciil yaa hani fatura artık 2ye ayrıldı ya biri suret diğeri asıl benim iadem var gönderirken bu 2 sayfadan hangisini göndercem + sadece kestiğim yerimi göndercem yoksa kestiğim yeri kendim alıp tüm faturayımı göndercem

bu paket sadece temsılcımı alabiliyor ? nerde acaba paketi göre bilirmiyim lınk atsan ?:)

Sanirim evet , cunku temsilci numaranla giris yapinca cikiyor karsina. Ben sana soyleyim istersen pakette neler oldugunu. Sensuelle parfum ve vucut losyonu gul kokulu el kremi vucut losyonu ve balimi birde rumel var hediye olarakta yesil renkte kolye ve bilezik var

kampanya 4'te allıklarda indirim var mı?
bir arkadaşım allıkların russet renginden istiyor ama hala indirim yok.:(

Arkadaşlar avon little black dress rollon almak istiyorum ancak daha önce hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba? Kıyafetlerde leke bırakıyor mu merak eiyorum

kızlar selam
şu argan yağlı serumu yada benzer olan bi ürünü kullanıp etkili bulan var mı
alıcam ama çoook kararsız kaldım :44:

kızlar selam
şu argan yağlı serumu yada benzer olan bi ürünü kullanıp etkili bulan var mı
alıcam ama çoook kararsız kaldım :44:

ben kullanıyorum vede çok memnunum 1. şişem bitmek üzere hatta bir de bu serinin maskesini kullanıyorum.
saçlarım ince telli, yağlı ve hemen elektriklenir ama bu serum elektriklenmesi önledi, yağlandırmadı ki kullanırken asla diplerine sürmeyin ve en önemlisi hoş bir ışıltı verdi ayrıca kolay taranmasını sağladı.

Back