Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sistemde indirm broşüründe tükenmiş görünen ürünleri ekletmenin bir yolu yok mu ?
canım sen fırsat broşürden mi verdin siparişlerini 2 kere.
ya evet bi yolu yokmu 6 da girdim daha yeni katalog girmemişti 7 yi çeyrek geçe girdim bütün ürünler tükenmş yaa
Saat 7de acildi yeni katalog bende tam 7de girdim siparislerimi ama latin sensation karpuzlu vucut spreyi ve 24k ruja yetisemedim
merhaba arkadaşlar, dün gece sipariş vermiştim ancak şehir dışındaki evimin adresine yolladığımı farkedip siparişi iptal ettim, yeniden girip adresi doğruladım. bugün kontrol için siteye girdiğimde siparişimin iptal edilmediğini ve iki fatura kesildiğini farkettim. birincisi, bu kadar ürünü bulunduğum yerde satamam, ne vaktim ne de fırsatım var. ikincisi, siteden iptal edemiyorum fatura kesilmiş çünkü. size sorum şu ki, kargo kapıma gelmeden ilk siparişi iptal etmenin bir yolu var mı? ya da direk iade edersem hesabımda ki borçtan hemen düşerler mi, bi el atın gözünüzü seveyim..
merhaba arkadaşlar, dün gece sipariş vermiştim ancak şehir dışındaki evimin adresine yolladığımı farkedip siparişi iptal ettim, yeniden girip adresi doğruladım. bugün kontrol için siteye girdiğimde siparişimin iptal edilmediğini ve iki fatura kesildiğini farkettim. birincisi, bu kadar ürünü bulunduğum yerde satamam, ne vaktim ne de fırsatım var. ikincisi, siteden iptal edemiyorum fatura kesilmiş çünkü. size sorum şu ki, kargo kapıma gelmeden ilk siparişi iptal etmenin bir yolu var mı? ya da direk iade edersem hesabımda ki borçtan hemen düşerler mi, bi el atın gözünüzü seveyim..
iyi aksmlar kızlar bi sorum olcaktı cuma günü sipariş verdm ve hala fatura tutarı nedr blmyrm 3 aydr yapıyrum bu avon işini blgisi olan cewp wereblrmi hafta snu gdgi içn olblrmi yrn 3.gn olck.s