- 22 Şubat 2011
- 73
- 0
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimmmm
arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa
![]()
merhaba ,
herhangibir uyarı yok sitede. dolayısıyla 18:00 da başlaması lazım canım![]()
Normal şartlarda 16:00 başlar fakat kampanya 02 18:00 başlayacak...
hoşgeldinnnnevet canım aynen öyle, herkes bu işi yapıyor. bizim burda kaldırımlara masa atmış kadınlar, masanın üstü full ürün dolu, yolda satıyorlar. ben de kendi ihtiyaçlarım için sipariş veriyorum. müşterilerim; annem, teyzem, kuzenim ve en büyük müşterim ben
![]()
merhaba kızlar bende birazdan sipariş gireceğimde inşallah aklıma birşey takıldı.
hep zamanında öderim faturalarımı ama şimdi baktım -0.05 yazıyor eksik kalmış küsürat oysa dikkat etmiştim ben..
şimdi sipariş giremeyecek miyim ben? : o![]()
girebilirsin tabiki canım o -0.05 senin 5 kuruş fazla ödediğin anlamına geliyor (![]()
ay eksi görünce nedense eksikmiş gibi algıladım ,diyordum çünkü ben kontrol edip yatırıyorum normaldeçok ama çok teşekkür ederim yanıtın için ^^
bende geldimmmm
arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa
![]()
rica ederim canım siparişini gönül rahatlığıyla girebilirsin (![]()
arkadaşlar elinde yılbaşı katalogundaki amerikan servis takımından olan var mı ??,?
evet stoklarla sınırlıydı, kendi temsilcimden hem onu hemde bebek pijama takımını istemiştim, sipariş verirken problem olduğunu ve geç verdiğini, ürünlerin bittiğini söyledi, çok üzgünüm![]()