Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım canım gerçekten çok güzel bir koku ama kalıcılık sıfır maalesef bir daha almadım o yüzden belki yazın kullanılabiliravonda windscape diye bir parfüm indirime geçmiş daha önce kullanan varmı almak istiyorumda
avonda windscape diye bir parfüm indirime geçmiş daha önce kullanan varmı almak istiyorumda
arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 5 aydır temsilcilik yapıyorum etrafımda satış yapablceğim çok az kişi var genellikle kendim için veriyorum siparişlerimi zaten. üye olurken hediyelerini alırım falan diye düşünmüştüm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ilk ay bi parfüm hediye geldi ondan sonra ne gelen var ne giden . üstelik her ay 230 250 hatta 300 liralık sipariş vermeme ragmen. Panoramadaki hediyeler 1.000 lira civarında hediye alabilmek için bukadar çok mu sipariş vermeliyim merak ediyorum..
Arkadaslar bugun ocak ayi 2.siparislerim geldi.siparisim olmayan 4 lu true color adina far gelmis.katalogda 29lira galiba.ucuz biseyde degil.subat katalogunda goremedim.faturamda da gorunmuyor.eee bu nerden geldi hediye mi geldi anlamadim ben ? Varmi bir fikri olan
yeni üye iseniz 2. kampanyanızda 200 tl üzeri siparişte far hediyeniz var ve faturada koyu renkli gözükür.
Kızlar günaydın öncelikle biri avon sayfamdan benim adıma sipariş girmiş maillerime baktığımda alıcı benim takım öncüm ve onun adresi yazılı fakat siparişi giren kişi farklı hiç tanımıyorum 10 liralık bi ürün girmiş bunun ödemesini ben yapıcak değilim demii takımöncümmü yapar lütfen çok acil cevabınıza ihtiyacım var
Kızlar günaydın öncelikle biri avon sayfamdan benim adıma sipariş girmiş maillerime baktığımda alıcı benim takım öncüm ve onun adresi yazılı fakat siparişi giren kişi farklı hiç tanımıyorum 10 liralık bi ürün girmiş bunun ödemesini ben yapıcak değilim demii takımöncümmü yapar lütfen çok acil cevabınıza ihtiyacım var
Advance Techniques ve Naturals serilerinden olan şampuanlardan kullanan var mı kızlar ? K02'de büyük boyları çıkmış ve baya bir indrimde. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum, evdeki herkes kullanıcak. Saçlarımızdan olmayalım da sonra :)
merhaba,
acilen avon müşteri hizmetlerini arayın siparişi geri çeksinler. ödemeyi takım öncünüz yapsa dahi sizin izniniz olmadan yapılmaması gerekir. 0212 473 11 11 müşteri hizmetlerinin telefon numarası. Buradan biz ne yazarsak yazalım ancak müşteri hizmetleri sonuçlandırır işlemi. Bilginize.
Sabahtan beri arıyodum bi türlü bağlanamamştım müşteri hizmetlerine şimdi bağlandım ve iptal ettirdim çok şükür ay bide haber vermeden sipariş girmişler ya nasıl sinir oldum sabah sabah
tahmin edebiliyorum canım. konuyla ilgili şikayetini dile getirseydin. şikayet kaydına istinaden uyarıyorlar takım öncünü. bir daha tekrarını yaşamıyorsun. aklında olsun halledebilmene çok sevindim. gözün aydın
A bak şikayet edebilceğimi bilmiyodum dedim müşteri hizmetlerindeki kadına haberim olmadan girilmiş falan diye ama çok saol canıımm :))