Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet stoklarla sınırlıydı, kendi temsilcimden hem onu hemde bebek pijama takımını istemiştim, sipariş verirken problem olduğunu ve geç verdiğini, ürünlerin bittiğini söyledi, çok üzgünüm
siparişleri geç girdiği için kalmamıstır büyük ihtimalle, sıkmayın canınızı böyle ürünler arada cıkıyor yine satışa cıkıcaktır
bende kalmaz diye ilk gün sipariş vermiştim, çehizim için aldım
ben k2 siparişimi girdim panoramadan da 3 ürün vardı onları da girdim. Fakat bi yanlışlık yaptığım için siparişimi iptal edip tekrar girmeye çalıştım bu sefer panoramadan verdiğim o ürünlerin siparişini veremiyorum. Biliyorum her üründen bi tane sipariş edebiliyoruz panorama da ama zaten ben iptal ettim böyle bi sorunla karşılaşıyorum bu yüzden de sipariş veremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı acil ne yapacağımı nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Sipariş iptalimi de onayladılar düzelmesi gerekiyordu aslında :/
çok pardon,, ama bende var demesi yeterli birinin
Merhabalar, ben kampanya 1 den sipariş verdim elime geldi fakat istediğim 24lü ruj numune setini göndermemişler. 'Ürününüz en kısa sürede siparişinizle gönderilecektir' yazıyor. Yani birdaha mı sipariş etmem gerek? Yoksa birdahaki siparişime göndercekler mi demek? Yoksa sadece bu ürünü birkaç güne gönderceklermi demek? :44:
Bir sonraki siparişte koliye ekleyecekler demek bu yanlış anlamadıysam.
Teşekkür ederim. Ama tekrar siparişime yazmam gerekiyomu ki? O zaman da iki tane göndermesinler :44: Artı burda hizmet bedeli diye 8.50 tl kesmişler. Bu kargo parası mı? Hizmet bedeli de neymiş ya ben o kadar kar yapmadım siparişimden o da hizmet bedeline gitti 1tl kar kaldı
Hayır tekrar siparişine yazman gerekmiyor zaten kayıt altında gönderilicek olarak duruyor..
85 TL lik sipariş limitine ulaşamadıysan 8.50 tl kargo ücreti ödüyosun, bu böyle canım
Aaa tamam çok teşekkür ederim. Eğer bu ürünü gönderselerdi ulaşmış olcaktım aklıma başka şeyler geliyo ya neyse
Birdahaki kampanyaya sipariş verdiğimde o siparişle bunu da göndercekler o zaman değil mi?
Göndermedikleri üründen kaynaklı 8.5 tl hizmet bedeli çıktıysa müşteri hizmetlerini arayıp iptalini talep edebiliyorsun.
sen ilk siparişini iptal ettin ya sistem panaromadakilri verdin kabul ediyor yapabileceğin tek şey pazartesi günü ürünlerin faturalanmadan 0212 473 11 11 nolu telefonu arayıp o giremediğin panaroma daki ürünleri ekletebilirsin geçen ay aynı şey benim başıma geldi bende böyle yaptım oldu canım
Veee.. k3 indirim broşürüyle kataloguyla Bomba gibi geliyormuş
Bak şimdiii heyecanlandırdın bizi Yarın faturalanacak da çarşamba gelecek de üfff geçmiyor zaman
aynen canm bende cook merak ettim ( umarım benim kargom salı günü gelir